Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.327
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
%90 takipO evine hırsız giren tanıdığım da normalde parasını bankada sakliyormus. 2 günlüğüne bir miktarı evde olması gerekmiş o iki gün içinde girdi hırsızlar.Tesadüf mi takip mi bilmiyoruz. Senelerdir orta oturan insanlar. Ama evet yeni evlileri özellikle takip ediyorlar..
Alarm caydırıcıdır ama. Polis merkezine bildiri gidiyor aynı zamanda avazı çıktığı kadar ötüyor. Büyük ve görünür olma sebebi caydırıcılığından. Korkmayın bu kadar. Evrene mesaj göndermeyin ki başınıza gelmesin Allah korusunAlarm da kocaman gel beni soy diyor içerde eşya olacak zaten takı falan hiç bişey Yok artık adamlar kafayı takacak bu sefer Yen'i mahalle de
Geçen sene yeni evlendiğimizde yeni kiraladığımız eve hırsız girdi ikimizde bankacı olmamıza rağmen evimizin sigortası yoktu hırsızdan sonra alarm takdırdık
Bu sene kendi evimize geçiyoruz ama bende hırsız korkusu var eşim alarm taktırırsak evi mimlerler en iyisi sigorta yapalım diyor ama ben hırsız gece girerse diye ödüm kopuyor.
Bugün bir arkadaşımın evine de hırsız girmiş sigortadan kaybı tazmin edecekler ama evimde başka birilerinin istediği gibi gezmesi düşüncesi beni ürkütüyor.
Sizlerin güvenlik tedbirleriniz neler?
Klozlarında hırsızlık teminatı yokmuydu iş yeri sigortasının tutanakla tazmin edilirdiİşyerimizde alarm ,kamera sistemi ve bolca kilit vardı ama bu hırsızlara hiçbir şekilde engel olmadıolan sigortanında hiç faydasını görmedik.
Sende can haflıyle vursanda suç yatakodanda vurursan suç değilBiz tam suçüstü yakaladık karşı karşıya geldik şok oldum 5aylik hamileydim. Eşim koştu peşlerinden Allahtan kaçtılar çünkü kesinlikle ne boş ne de ayık kafa gezerler.
Çok kötü bisey Allahım kimseye yasatmasin
Geçmiş olsunEvime hırsız girdi 20 milyar param gitti ama hala evde tek kalabiliyorum korkmuyum ben öyle bi fobim yok yaşamama rağmen
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun
Zor bir durum karşılaşmak birdeEsiminde hırsız fobisi var 8. Katta oturma miza rağmen camları kapatıyo balkon kıtliyo hırsızla yüz yüze gelmiş çünkü zor bi psikoloji bi ses duysun benden çok korkar ve evde asla tek kalamaz bende o yok şükür belkide yasamadim diye
Zor bir durum karşılaşmak birde
Evet eşim camın önünde yatıyo Muş hırsız camdan atlayinca giriş kat eşimin üstüne düşmüşayy tobe ya rabbim guldugum seye bak
Mutlaka birileri haber verdi hırsızlar nokta atışı yapmış çünküSizi nerden biliyorlar? Demekki tanidik birileri. Herkese cok guvenmeyin derim.
Allah tan evdeymişsinizDün benim evime girmeye çalıştılar. Ben ve iki buçuk yaşındaki oğlum evdeykenSaat 19:30 civarında.
Kapı deliği tıkır tıkır etmeye başladı ben eşim sandım oğlumda baba diye kapıya koştu. Evde olduğumuzu anlayınca kaçtı gitti. Normalde o saatlerde evde olmuyorum demekki takip eden biri.
Sabah kayınvalidem aradı korkunu attın mı diye? Ama ben nedense çok sakinim
Sigortayı yapan çalışanın eşimi yanlış bilgilendirmesinden dolayı alamadık aslında kızı şikayet edebilirdi ama kız o kadar çok arayıp özür diledi ki işimden olurum diye birde küçük çocuğu varmış eşim çocuğa kıyamadı ama biz o hırsızlık yüzünden o kadar sıkıntılar yaşadık ki bundan sonra evimden bir iğne çalana bile affım olmaz. Sigorta şirketlerine hiç güvenim kalmadıKlozlarında hırsızlık teminatı yokmuydu iş yeri sigortasının tutanakla tazmin edilirdi
Yani işinden olurdu vicdan işte işini tam yapması lazım iyice okuyun klozlarda hırsızlık teminatı var ne kadar bedel vermiş ben çalışırken kendim kesiyordum şimdi eşim kesecek o ayarlayacak o yüzden bizimkinde sorumluluk zaten eşim kendi çalıştığı bankadan kesecekSigortayı yapan çalışanın eşimi yanlış bilgilendirmesinden dolayı alamadık aslında kızı şikayet edebilirdi ama kız o kadar çok arayıp özür diledi ki işimden olurum diye birde küçük çocuğu varmış eşim çocuğa kıyamadı ama biz o hırsızlık yüzünden o kadar sıkıntılar yaşadık ki bundan sonra evimden bir iğne çalana bile affım olmaz. Sigorta şirketlerine hiç güvenim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?