• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız korkusu

Yani işinden olurdu vicdan işte işini tam yapması lazım iyice okuyun klozlarda hırsızlık teminatı var ne kadar bedel vermiş ben çalışırken kendim kesiyordum şimdi eşim kesecek o ayarlayacak o yüzden bizimkinde sorumluluk zaten eşim kendi çalıştığı bankadan kesecek
Ben bu sigorta işlerinden çok anlamıyorum ama galiba eşime % 35 demiş oysa kağıtta çalınan mal oranının % 60'ın üzerinde olması gibi bir şey yazıyormuş eşimde kızın beyanına güvenerek imzalamış.Bu eşime iyi bir ders oldu artık okumadan imzalamıyor hiçbir şeyi.

Ben bu sigorta işlerinden çok anlamıyorum ama galiba eşime % 35 demiş oysa kağıtta çalınan mal oranının % 60'ın üzerinde olması gibi bir şey yazıyormuş eşimde kızın beyanına güvenerek imzalamış.Bu eşime iyi bir ders oldu artık okumadan imzalamıyor hiçbir şeyi.
İşte oran olmasa iyi olurmuş nakit para teminatı olan bile var konutta kredi alırkende sigorta yapılıyor onların klozları masraf az çıksın diye azaltılıyor aslında çok iyi sigortalar var dikkat etmek lazım ne olursa olsun benim musevi düğmeci bir müşterim vardı adam o kadar titizdi çokta başarılıydı bizler hiç incelemiyoruz ondan sonra sıkıntı çekiyoruz

Ben acayip korkuyorum
Aslında evimde hiç bir takım yok. Alabileceği tek şey beyaz eşyalar tv falan olur herhalde..
Ama arkadaşında dediği gibi evime yabancı bir insanın girmesi ürkütüyor beni de.
Bizim apartmanda 4 kişiye girdiler ödüm kopuyor girecekler diye.
Bi de girişin üstünde oturuyoruz camdan girmesi o kadar kolaydır ki...
Allahım herkesi korusun

Ben acayip korkuyorum
Aslında evimde hiç bir takım yok. Alabileceği tek şey beyaz eşyalar tv falan olur herhalde..
Ama arkadaşında dediği gibi evime yabancı bir insanın girmesi ürkütüyor beni de.
Bizim apartmanda 4 kişiye girdiler ödüm kopuyor girecekler diye.
Bi de girişin üstünde oturuyoruz camdan girmesi o kadar kolaydır ki...
Allahım herkesi korusun
Can'ım işte hap falan atıyorlar ya...

Ara katta oturuyorum.kapiyi kilitler arkasindaki zinciri takarim.birde gece yatmadan 7ayetel kursi okur evimi hayal edip etrafina daire cizer 7kere uflerim duami eder yatarim.kocam haftada 2gece nobet tutar.Allaha emanetiz

Ara katta oturuyorum.kapiyi kilitler arkasindaki zinciri takarim.birde gece yatmadan 7ayetel kursi okur evimi hayal edip etrafina daire cizer 7kere uflerim duami eder yatarim.kocam haftada 2gece nobet tutar.Allaha emanetiz
Öyle Can'ım bizim yurtdışında bir köylüyü kapıyı çalıyorlar aşağıdan direk açıyor öldürüp gasp etmişler herkese kapıyı açmıyorum gündüz
Allah a emanetiz

Back