Hırsız korkusu

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.327
248
Geçen sene yeni evlendiğimizde yeni kiraladığımız eve hırsız girdi ikimizde bankacı olmamıza rağmen evimizin sigortası yoktu hırsızdan sonra alarm takdırdık
Bu sene kendi evimize geçiyoruz ama bende hırsız korkusu var eşim alarm taktırırsak evi mimlerler en iyisi sigorta yapalım diyor ama ben hırsız gece girerse diye ödüm kopuyor.
Bugün bir arkadaşımın evine de hırsız girmiş sigortadan kaybı tazmin edecekler ama evimde başka birilerinin istediği gibi gezmesi düşüncesi beni ürkütüyor.
Sizlerin güvenlik tedbirleriniz neler?

Ben sadece kapı kilitliyorum ya. Bir de demir oluyor ya, bizde kapının içinden ayrı kilit şeklinde o, onu kapatıyorum.
Hırsız fobim falan da yok.
Bence alarm taktırın.

Artık o kadar profesyonelleşmişki bu hırsızlar Allaha emanetiz , onlar için hiçbir önlem önemsiz uzmanlaşmışlar artık vicdansızlar .
Geçmiş olsun , inşallah bir daha karşılaşmazsınız .
Allah bunlara fırsat vermesin .

Yani evde kayıp değil de birinin gezmesi mi sorun, gezsin ne olur ki

Canımıza bir şey yapmasın biz evde yokken girsin diyorum ben

Bizi izlemişler ikimizde öğle yemeğine eve geldik kamera kayıdı var biz çıkıyoruz iki kişi giriyor 10 dk sonra çıkıyorlar
Onlarla yüzyüze gelmekten korkuyorum ya da gece eve girerler diye korkuyorum alarm iyi ama bu sefer bunlar ne saklıyor diye mimlerler diyor eşim

Hirsiz fobim yok
Canimiza dokunmasin da
Isterse mutfagimda kendine kahve yapsin
Alacagini alsin ve defolsun

Ben sadece kapı kilitliyorum ya. Bir de demir oluyor ya, bizde kapının içinden ayrı kilit şeklinde o, onu kapatıyorum.
Hırsız fobim falan da yok.
Bence alarm taktırın.
Ben de de yoktu çünkü hiç başıma gelmemişti eve geldim kapı oynanmış evden değerli eşyalarım gitmiş bu korku öyle oluştu

Hırsıza kilit dayanmaz demişler..
Bence kesin bir çözümü yok. Girecekleri eve giriyorlar maalesef. Pencerelerde kilit mevcut, kapim gün içerisinde ben evdeyken de kilitli. Ama bunlar hiç bisey bana göre. Çünkü geçen gün tanıdığımın evine girmişler pencereden. Küçük bir tornavida izi vardı pencerede o kadar. Veya cilingirler nasıl saniyesinde kapıyı açıyor maalesef onlarda biliyor bu yöntemleri...
Alarm takınca da esin haklı mimleniyo bu sefer o insanlar. Sırf meraktan bu evde ne var da alarm var diye giriyodur bence hırsızlar :) nasılsa parmak izi bırakmıyorlar, bir şekilde de yakalanmiyolar. Bide üstüne polislerin parmak izi almak için çalıştıkları bisey var onu temizlemeye uğraş dur.. Bende çok korkuyorum hirsizlardan..
Konuyu takipteyim...

Zaten polis te dedi polisiye dizileri izliyorlar hiç parmak izi vs yoktu görüntüleri vardı bimer e bile yazdım bulunmadılar birde onlar takip ediyor biz Yeni evliydik binadan kimseye girmemişler direk bize girmişler
Önceki akşam araba bakmıştı eşim ertesi gün girdiler
Bizim yıllarca oturduğumuz evin kapısı açık olurdu oraya kiracı taşındı çocuk evlenecekmiş arkasından girip parasını almışlar bence takipte ediyorlar

Kapının altına konan alarmlar var. Kapı açıldığı zaman basıyor ona ve ötmeye başlıyor. Onlardan kullanabilirsiniz

Kapının altına konan alarmlar var. Kapı açıldığı zaman basıyor ona ve ötmeye başlıyor. Onlardan kullanabilirsiniz
Öyle gizli bişeyler koyacağım arkadaşa camdan girmiş kapıyı arkadaş kilitlemiş çıkmış gitmiş
Bu insanların gözü dönmüş bir kere de arabanın içinde 50 lira benzin parası bırakıp eve çıkmıştık döndük camı patlatmışlar 50 lira için

Bi haberde görmüştüm ev sahibi sürekli hırsız giriyor diye Çelik kapı taktırmış. Hırsız yine girmiş not bırakmış normal kapı 3 dk Çelik kapı 5 dk diye:)) tövbe tövbe gülüyorum ama gerçek bu. Alarm taktırıp eşya sigortası yaptırın.

Alarm da kocaman gel beni soy diyor içerde eşya olacak zaten takı falan hiç bişey Yok artık adamlar kafayı takacak bu sefer Yen'i mahalle de

O evine hırsız giren tanıdığım da normalde parasını bankada sakliyormus. 2 günlüğüne bir miktarı evde olması gerekmiş o iki gün içinde girdi hırsızlar.Tesadüf mi takip mi bilmiyoruz. Senelerdir orta oturan insanlar. Ama evet yeni evlileri özellikle takip ediyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…