• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız korkusu

O evine hırsız giren tanıdığım da normalde parasını bankada sakliyormus. 2 günlüğüne bir miktarı evde olması gerekmiş o iki gün içinde girdi hırsızlar.Tesadüf mi takip mi bilmiyoruz. Senelerdir orta oturan insanlar. Ama evet yeni evlileri özellikle takip ediyorlar..
%90 takip

Alarm da kocaman gel beni soy diyor içerde eşya olacak zaten takı falan hiç bişey Yok artık adamlar kafayı takacak bu sefer Yen'i mahalle de
Alarm caydırıcıdır ama. Polis merkezine bildiri gidiyor aynı zamanda avazı çıktığı kadar ötüyor. Büyük ve görünür olma sebebi caydırıcılığından. Korkmayın bu kadar. Evrene mesaj göndermeyin ki başınıza gelmesin Allah korusun

İşyerimizde alarm ,kamera sistemi ve bolca kilit vardı ama bu hırsızlara hiçbir şekilde engel olmadı:KK43: olan sigortanında hiç faydasını görmedik.

Geçen sene yeni evlendiğimizde yeni kiraladığımız eve hırsız girdi ikimizde bankacı olmamıza rağmen evimizin sigortası yoktu hırsızdan sonra alarm takdırdık
Bu sene kendi evimize geçiyoruz ama bende hırsız korkusu var eşim alarm taktırırsak evi mimlerler en iyisi sigorta yapalım diyor ama ben hırsız gece girerse diye ödüm kopuyor.
Bugün bir arkadaşımın evine de hırsız girmiş sigortadan kaybı tazmin edecekler ama evimde başka birilerinin istediği gibi gezmesi düşüncesi beni ürkütüyor.
Sizlerin güvenlik tedbirleriniz neler?

Biz tam suçüstü yakaladık karşı karşıya geldik şok oldum 5aylik hamileydim. Eşim koştu peşlerinden Allahtan kaçtılar çünkü kesinlikle ne boş ne de ayık kafa gezerler.

Çok kötü bisey Allahım kimseye yasatmasin

İşyerimizde alarm ,kamera sistemi ve bolca kilit vardı ama bu hırsızlara hiçbir şekilde engel olmadı:KK43: olan sigortanında hiç faydasını görmedik.
Klozlarında hırsızlık teminatı yokmuydu iş yeri sigortasının tutanakla tazmin edilirdi

Biz tam suçüstü yakaladık karşı karşıya geldik şok oldum 5aylik hamileydim. Eşim koştu peşlerinden Allahtan kaçtılar çünkü kesinlikle ne boş ne de ayık kafa gezerler.

Çok kötü bisey Allahım kimseye yasatmasin
Sende can haflıyle vursanda suç yatakodanda vurursan suç değil

Evime hırsız girdi 20 milyar param gitti ama hala evde tek kalabiliyorum korkmuyum ben öyle bi fobim yok yaşamama rağmen

Esiminde hırsız fobisi var 8. Katta oturma miza rağmen camları kapatıyo balkon kıtliyo hırsızla yüz yüze gelmiş çünkü zor bi psikoloji bi ses duysun benden çok korkar ve evde asla tek kalamaz bende o yok şükür belkide yasamadim diye

Esiminde hırsız fobisi var 8. Katta oturma miza rağmen camları kapatıyo balkon kıtliyo hırsızla yüz yüze gelmiş çünkü zor bi psikoloji bi ses duysun benden çok korkar ve evde asla tek kalamaz bende o yok şükür belkide yasamadim diye
Zor bir durum karşılaşmak birde

Kapının iki kilidi var üçlü şekilde onlaı kilitliyoruz bir de ayrıca demir var, ama ben balkon kapısından pencerelerinden filan çok korkuyorum 3.kat olmasına rağmen

Dün benim evime girmeye çalıştılar. Ben ve iki buçuk yaşındaki oğlum evdeyken:sinirli: Saat 19:30 civarında.

Kapı deliği tıkır tıkır etmeye başladı ben eşim sandım oğlumda baba diye kapıya koştu. Evde olduğumuzu anlayınca kaçtı gitti. Normalde o saatlerde evde olmuyorum demekki takip eden biri.

Sabah kayınvalidem aradı korkunu attın mı diye? Ama ben nedense çok sakinim:işsiz:

Dün benim evime girmeye çalıştılar. Ben ve iki buçuk yaşındaki oğlum evdeyken:sinirli: Saat 19:30 civarında.

Kapı deliği tıkır tıkır etmeye başladı ben eşim sandım oğlumda baba diye kapıya koştu. Evde olduğumuzu anlayınca kaçtı gitti. Normalde o saatlerde evde olmuyorum demekki takip eden biri.

Sabah kayınvalidem aradı korkunu attın mı diye? Ama ben nedense çok sakinim:işsiz:
Allah tan evdeymişsiniz

Klozlarında hırsızlık teminatı yokmuydu iş yeri sigortasının tutanakla tazmin edilirdi
Sigortayı yapan çalışanın eşimi yanlış bilgilendirmesinden dolayı alamadık aslında kızı şikayet edebilirdi ama kız o kadar çok arayıp özür diledi ki işimden olurum diye birde küçük çocuğu varmış eşim çocuğa kıyamadı ama biz o hırsızlık yüzünden o kadar sıkıntılar yaşadık ki bundan sonra evimden bir iğne çalana bile affım olmaz. Sigorta şirketlerine hiç güvenim kalmadı:KK43:

Sigortayı yapan çalışanın eşimi yanlış bilgilendirmesinden dolayı alamadık aslında kızı şikayet edebilirdi ama kız o kadar çok arayıp özür diledi ki işimden olurum diye birde küçük çocuğu varmış eşim çocuğa kıyamadı ama biz o hırsızlık yüzünden o kadar sıkıntılar yaşadık ki bundan sonra evimden bir iğne çalana bile affım olmaz. Sigorta şirketlerine hiç güvenim kalmadı:KK43:
Yani işinden olurdu vicdan işte işini tam yapması lazım iyice okuyun klozlarda hırsızlık teminatı var ne kadar bedel vermiş ben çalışırken kendim kesiyordum şimdi eşim kesecek o ayarlayacak o yüzden bizimkinde sorumluluk zaten eşim kendi çalıştığı bankadan kesecek

Back