hırm mı sevgi mi neydi bu şimdi...

gulgulsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
13
3
1
38
kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Sizlerle paylaşmak istediğim bi mevzu var. Belki benzer bir durumu yaşayan yahut empati yaparak olaylarda görmediğim noktaları gösterenler olabilir diye düşünüyor.
Kızlar ben eşimden ayrı bir bayanım 1,5 yıl önce boşandım ve 30 yaşındayım. Yaklaşık 6 ay önce bir adamla tanıştım. Tanışmamıza vesile bir iş oldu. Adamla güzel bir arkadaşlığımız gelişti. Ben onu sadece arkadaş olarak gördüğüm için içimde hiç art niyet beslemedim. O zamanlar arkadaş ortamında bize eşini hiç sevmediğini bi kaç defa mahkemelerden döndüklerini vs anlatmıştı. Ve eşiyle ayrıydılar eşi annesinin evindeydi. Ben hep üzülerek evine eşine sahip çıkmasını söylüyor, ayrılığın çocukları parçalamaktan başka bişey olmadığını söylüyordum. 1 ay 2 ay bu şekilde bizim iş toplantılarımızla geçti. Ve baktımki adam bana bildiğin ilgi duydugunu hoşlandığını söylemeye başladı. Bu arada eşi kendi ayağıyla evine döndü. Ben de bunu göstererek her seferinde bak senin bi evliliğin var diyerek reddettim. Bu sürec yaklasık 6 ay sürdü. Yalvarışlar, redler, küsmeler, iş toplantıları, vs vs... Benim dengemi alt üst etti açıkçası. Tabi bu sürecte de boş durmuyor sevgisini ispatlamak namına gösterişler. Çevresine beni söylüyor, ailesine beni söylüyor açıkçası bir kör düğüm. Eve gitmediğini söylüyor tabi bu onun beyanı. Uzun süre yalnız kalan bi kadının duygusal boşluğu mu dersiniz, yok arkadaşım sen de az değilmissin mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum onun yaptıkları benm de içimi ısındırdı.
Bir gün karşıma aldım ve açık açık dedim. Madem seviyorsun ölüyorsun bitiyorsun ve madem karınla hiçbir bağın kalmadı sadece para mewzularından dolayu boşanamıyorsun(adam varlıklı) bu böyle olmaz. O kadına da bana da haksızlık yapıyorsun. Ha bu arada kadının da kulağına gidiyo bana asılmaları. Ya evini ayırıp dilekçeni vereceksin ve ben ciddiyetinin farkına varacağım ya da bi daha asla hiçbir şekilde aramayacaksın. Bu tabi ben bırakmam edalarında ama yok oyle bi dava. 2 hafta muddet verdim ve tabiki ayrılma yoluna gitmedi. Ben de tüm bağlantılarımı kestim. Telimi değiştirdim. Ama vatandaş bana diyoki sen sabretmedin zor zamanımda yanımda durmadın. Bu nedir ya benim beynim almıyo. Ben nasıl yaparım hem o kadına hem kendime bunu. Kadın iyimiş kötümüş beni ilgilendirmez ki. Kızlar zoruma gitti ya bu adam tam 8 aydır neden peşimdeydi madem. Madem sevmiyodu amacı neydi. Midem bulanıyo artık bu erkeklerden çarpık ilişkilerden

bir tane evde bir tane dışarda olacaktı işte.. kendin diyorsun çarpık diye. uzak dur.

Amacı belli bence sevgi değil seven adam yürekli olur ne diye düşünüp üzülüyorsunuz ki.
Adam yalancı ve bencilin teki sizi ikna etse idi iki tarafı da güzelce idare edecekti. Bu adam da kadın da boşanmaz bence tencere kapak misali ama siz de bence artık böyle bir adamı düsünmeyin

Adam yalancı ve bencilin teki sizi ikna etse idi iki tarafı da güzelce idare edecekti. Bu adam da kadın da boşanmaz bence tencere kapak misali ama siz de bence artık böyle bir adamı düsünmeyin
Teşekkür ederim arkadaşım. Allah bizleri yalancı adamlardan korusun...

Ben yalan konuşandan ada, sırf para için evliliğine devam edenlerden de ve evliyken yılan gibi araya girenlerden de nefret ediyorum. Kızlar gerçekten bu hayatta en kolay harcanan şey; bir insana diğer insanın hayatı... Okuyup da görüş yazan herkese teşekkür ederim..

Evdeki evde olmaya devam etsin çocuk doğursun , evi temizlesin ,dışarda ki gönlünü eglendirsin, hoş tutsun ,macera olsun ..bazı erkekler farklı mutfaklar sever .. bakıre olmadığını bildiği için kolay lokma sanmış . Tadina bakar geri dönerim demiş ama tutmamış ..yoksa sevmeyen ,ayrı yaşayan ve bu kadar sana aşık olan bi adam , bide varlikliysa bir günde boşanır ,seninle güzel bir yola girerdi ..sahtekar bu pislik , hem karısını hem seni idare etmeyi amaclamis zannımca. .

Evdeki evde olmaya devam etsin çocuk doğursun , evi temizlesin ,dışarda ki gönlünü eglendirsin, hoş tutsun ,macera olsun ..bazı erkekler farklı mutfaklar sever .. bakıre olmadığını bildiği için kolay lokma sanmış . Tadina bakar geri dönerim demiş ama tutmamış ..yoksa sevmeyen ,ayrı yaşayan ve bu kadar sana aşık olan bi adam , bide varlikliysa bir günde boşanır ,seninle güzel bir yola girerdi ..sahtekar bu pislik , hem karısını hem seni idare etmeyi amaclamis zannımca. .
:KK28:
Aynen öyle... İnsanın adı dul olunca heralde herşeye açık düşünüyorlar. Toplulumuzu keşke bu konuda eğitebilsek. Ayrılığın kadınlar için de normal bişey olduğunu, DULLUĞUN cinsiyet gözetmediğini.

:KK28:
Aynen öyle... İnsanın adı dul olunca heralde herşeye açık düşünüyorlar. Toplulumuzu keşke bu konuda eğitebilsek. Ayrılığın kadınlar için de normal bişey olduğunu, DULLUĞUN cinsiyet gözetmediğini.
iyi de kocanız öldü mü de dul dediniz kendinize?

aynen arkadaşım. Uzak durdum. Ama diyorum ya bi insanla böyle oynanır mı ya. Bu nasıl bi vicdan
Canım o evli bi adam sana ne derse desin inanmayacaksın o sözleri vaatleri dinlemen karşına alıp konuşman bile hata şimdi benimle oynadı diyorsun adam evli bidaha hatırlatayım. Belki onlar düzelicekti herşey yoluna giricekti ve sen her görüşme isteğini kabul ederek belki daha da uzaklaşmalarına sebep oluyorsun. Nekadar yalvarırsa yalvarsın, ağlasın zırlasın konuşma.
Boşansa mutlu mu olacaksın ozaman senin vicdanın sızlamayacak mı? Senin için yuvasını dağıtmış olacak çok acı bir durum.

Canım o evli bi adam sana ne derse desin inanmayacaksın o sözleri vaatleri dinlemen karşına alıp konuşman bile hata şimdi benimle oynadı diyorsun adam evli bidaha hatırlatayım. Belki onlar düzelicekti herşey yoluna giricekti ve sen her görüşme isteğini kabul ederek belki daha da uzaklaşmalarına sebep oluyorsun. Nekadar yalvarırsa yalvarsın, ağlasın zırlasın konuşma.
Bu kadar özet yazınca tabi siz beni araya giren olarak değerlendiriyorsunuz ama öyle diil. Adam bunu alışkanlık haline getirmiş. Burası küçük bir şehir arkadaşım. Adam para var pul var diye bu tarz heryecanlara sarılmış. KAdınla maalesefvki bir evlilikleri söz konusu değil. Ben vicdanlı biriyim. Kimsenin ne yuvasına mudahil olurum ne de bnm yuzumdcen dagılmasına sebep olurum. Oratada bi evlilik değil şirket birlikteliği gibi bi ilişki var. Hatayı ben kendime yaptım ki kendi ruhumu yordum dinleyerek. Ama eleştirine saygı duyuyorum. Teşekkür ederim görüş belirttiğin için..

bekar bir kadınsınız sadece. siz de böyle düşünürseniz yandınız yani. başka insanlar elbette karşınıza çıkacaktır.
yok ben bu kelimeyi sevmiyorum ama maalesef düşünmeyle ilgisi yok ki. DUL sözcüğünün karşığı bu Türkçe'de. Ki ben kendime dul değil bekar diyorum :)

Adam asla bosanmaz.
Ona gore yolunu ciz.
Evli bir adamla birliktelik mi?

Zaten olmaz demissin ama asla geri donme ona.

Yoksa evli bir adamin metresi olursun

adam neden harem hayatında inat etmiş bende anlamadım sen kaçtıkça daha mı değerli geldin ona adamın derdi kötü.kadın maddi sebebi geçtim. inadına da boşanmıyor olabilir.

Hem karnım doysun hem pastam dursun diyor adam.
İrtibatı kesmekle en doğrusunu yapmışsınız, umarım kararınızdan dönmezsiniz.

Back