• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipofiz tümörü olan ve ameliyat olan varmı?

Msjiniz üzerinden epey gecmis size buyuk gecmis olsun hatirlarmisiniz cektiniz m.r 1.5 teslami yoksa 3.0 teslami benim icin cok önemli biliyorsaniz lutfen yazin

benimde hipofiz tumorum var doktor ilaçla geçiyor dedi ama 3 ay içmek yeterli degilmis senelerce içmek gerekebilirmis benim 1 sene oldu bugun beyin filmi çektirdim bakalim doktorum ne diyecek? doktorum hiç endiselenmemem gerektigini bu tarz tumorlerde ameliyat kesinlikle gerekmedigini soyledi

benimde hipofiz tumorum var doktor ilaçla geçiyor dedi ama 3 ay içmek yeterli degilmis senelerce içmek gerekebilirmis benim 1 sene oldu bugun beyin filmi çektirdim bakalim doktorum ne diyecek? doktorum hiç endiselenmemem gerektigini bu tarz tumorlerde ameliyat kesinlikle gerekmedigini soyledi
Konu uzerindeb epey gecmis ins simdi iyisinizdir bu tümör tesbiti icin tomografimi 1.5 tesla mr yoksa 3.0 tesla en güclü mr ilemi cekim yapildi benim icin cok önemli hatirliyor iseniz yazarmisiniz?

merhabalar benim 3 ay önce tanı konulmuş hipofiz tümörüm var doktorlar ameliyatla ilaç tedavisi arasında sıkıştırıp durdu hep beni ilaç kullanıyorum 3 aydır ama prolaktin hormonum hala çok yüksek tümörün etkilerini artık daha çok hisseder oldum ne olur bana yardım edin bu tümör hemen göz sinirlerinin arkasında olduğu için artık gözlerimdede kararma ve çift görme oluyo daha 5 aylık ewliyim hastanelerde geçirdik en güzel günlerimizi halada dewam ediyoruz haftaya tekrar tettiklerim yapılık kollarımın morluğu hiç geçmiyo ayda defalarca kan veriyorum sıkıldım artık bu ameliyat ne aşamada gerekli???
Canım öncelikle geçmiş olsun..Benim bi akrabam aynı hastalıktan ötürü ameliyat oldu bu ameliyatı en iyi yapan doktor kocaeli uni hastanesi de savaş ceylandi galiba adi o doktor yapıyor..hastalıktan dolayı o akrabam sürekli gözlerine ilaç kullanmak zorunda oda merdiven inip çıkarken önündeki basamağı göremiyordu yaş olarak o senden baya büyüktür 60 yaşlarında ameliyat oldu..sana tavsiyem dahada büyümeden ilaçlarla oyalanma kistin ordan alinmasi lazım

Ben de de aynı şeyler var hala ilaç kullanıyorum detaylı konuşmak için Instagram: seydaaclk14

Back