- 6 Ocak 2011
- 213
- 67
- 118
kıyamam ne zor günler atlatmışsın ben bunları yaşasaydım inanki bir psikologdan destek alırdım ameliyat ve hastane korkum benimde çocukluğuma dayanır biraz 9 yaşımda ayağımı akrep ısırdığı için 2 sene yattığım hastanede 5 ameliyat geçirdim hastanelerden bu yüzden korkarım hep bu rahatsızlıkta çıkınca daha çok korktum ama artık korkmuyorum yemin ederim...çoook geçmiş olsun karşına çok iyi doktorlar çıkmış ve başarıyla geçirmişsin bi şekilde rahatsızlığını çok üzüldüm yaşadıklarına çek geçmiş olsun allah bidaha dert hastalık göstermesin canım
Amin canım, inşallah bunuda atlatırsın, yani ameliyat olsanda korkma bence. Psikologa gittim oda ilaç verdi, dedim ben zaten ilaç kullanmaktan bıktım bide bunu mu kullanıcam. Ünv. hastanesinde olduğum için ve yaşımda genç olduğu için saolsun asistan dr lar da çok ilgileniyordu, Psikoloğa ihtiyacın yok sonuçta oda DR. Burada yeterince Dr. görüyorsun :) felan demişlerdi nitekimde öyle oldu, ben ikna edilmesi zor biriym biraz, benim yaşadığımı yaşayamayan derdimden anlamaz diye düşünmüştüm.Belkide yanlış ama böyle atlattım işte...