- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi feslegengul
-
Canim kesin tani hipofiz emariyla konulduKızlar aranızda macroprolaktıne baktıran oldumu??? Hıpofiz adenomu teshısı ne sekılde konuldu size..
Bana sisli memorial kullandıgım dostinexi bıraktırdı ne kadar yükseliyor görelim dedi... 1 ayda 20ye gelmis. Eğer 35 üstü cıksaydı makroprolaktine baktırcaklardı... Ama ben onlara anlatamadım o kadar söyledim 1 yıldır ne zaman bıraksam 2. Ay yükseliyor!Kızlar aranızda macroprolaktıne baktıran oldumu??? Hıpofiz adenomu teshısı ne sekılde konuldu size..
Canim 20 yuksek bi deger degil hipofiz adenom dan suphelenilmesi icin degerinin en az bi 40 50 arasi cikmasi gerekiyorBana sisli memorial kullandıgım dostinexi bıraktırdı ne kadar yükseliyor görelim dedi... 1 ayda 20ye gelmis. Eğer 35 üstü cıksaydı makroprolaktine baktırcaklardı... Ama ben onlara anlatamadım o kadar söyledim 1 yıldır ne zaman bıraksam 2. Ay yükseliyor!
20 ilaç kullandıgım hali... normalde 60larda geziyorCanim 20 yuksek bi deger degil hipofiz adenom dan suphelenilmesi icin degerinin en az bi 40 50 arasi cikmasi gerekiyor
Benımde cok yukseliyor50-60 larda..Canim 20 yuksek bi deger degil hipofiz adenom dan suphelenilmesi icin degerinin en az bi 40 50 arasi cikmasi gerekiyor
Hicbir fikrim yok. 35i gecseydi ben de yaptırcaktım. Muhtemelen önümüzdeki ay geçer ve yaptırırım. Doktorunla görüsebildinmiBenımde cok yukseliyor50-60 larda..
ilaç içince hemen dusuyor. Macroprolaktın degerım normal cıktı. Bu durumda ne olacakkı
Endokrin doktoru mu takip ediyor canim seni ?Hicbir fikrim yok. 35i gecseydi ben de yaptırcaktım. Muhtemelen önümüzdeki ay geçer ve yaptırırım. Doktorunla görüsebildinmi
Endokrin doktorum bu değerler sağlığın icin bir sıkıntı değil. Mr da gereksiz. Kadın doğum takip etsin dedi. Kadın doğum da düzenli takip etmiyorEndokrin doktoru mu takip ediyor canim seni ?
Anladim canim doktorun ole dediyse dogrudurEndokrin doktorum bu değerler sağlığın icin bir sıkıntı değil. Mr da gereksiz. Kadın doğum takip etsin dedi. Kadın doğum da düzenli takip etmiyor
Canim bugun yumurta toplamam ve rahimden polip alma islemim oldu.7 yumurta toplandi ins bu sefer bi taneden fazla kaliteli olusur ve tutunur.embiriyo olusursa dondurulacak ve 1 2 ay sonra transfer olck ins.Ederim canim etmem mi herkes dualarimda. Ay inşallah canım Rabbim güzel haberlerimizi paylaşmayı da nasip eder inşallah. Ben Mayıs in ilk haftası Mr cektireceğim canım bakalım sana burdan yazarım sonucu. Inşallah buyumemistir.
Cani vitamin olarak solgar ve regenesis max verdiler. Ve bu ay adetime 10 gun kala igne ve hap yazdı doktor önce onları kullanıp sonra adet iken tedaviye başlıca z.femara ne işe yariyormus canimraInsallah canim bende bugun yeniden basladim tedaviye hatta ilk ignemi yaptim bide doktor bana femara die bi ilac verdi.
Sana da verilimismiydi o ilac?
Femara yumurta kalitesini arttiriyomus canimCani vitamin olarak solgar ve regenesis max verdiler. Ve bu ay adetime 10 gun kala igne ve hap yazdı doktor önce onları kullanıp sonra adet iken tedaviye başlıca z.femara ne işe yariyormus canimra
Adetli mi baktırcaksın? Endokrine ben de gitmek istiyorum mr icin. Kimse ciddiye almıyor prolaktini ama bence önemli.Canım bende yarın için endokrinolojiden randevu aldım Mr cektirecegim inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırım. Eğer bir sorun çıkmazsa bizde 1 haziranda tedaviye başlayacağız. Senin adına çok sevindim 7 tane iyi bi rakam bence peki nasıl suan Embriyolar ? Allah ım yardimci olsun inşallah bu sefer olur canım. Rabbim yüzümüzü guldursün inşallah. Doktorun cem hocaydi değil mi?
Canim benim çok sevindim ya. Sen bana umut oluyorsun gerçekten. Inşallah 5. Gunede ulasirlar. Dua edelim. Bende Mr sonucunu aldım bugün. Adenomum aynı boyutlardaymis çok mutluyum suan. Doktorum gebe kalmazsan 6 ay sonra kontrole gel dedi . Öyle Rabbim e binlerce şükür kafam rahat deneyeceğim artık 2. Yi . Inşallah bebek haberlerimizide veririz buradan birbirimizeFemara yumurta kalitesini arttiriyomus canim
7 yumurtadan 5 i kalmis canim 3.gune ins 5.gune de kalirlar 5.gune kalanlar dondurulacak
Bide polip patolojiye gitti onun sonucuda iyi cikar ins
Ins senin emar sonucunda iyi cikar
Haberdar et beni
Canim adetli iken prolaktin sonucu en doğrusu oluyor. Ben oyüzden Mr ı da aynı gün cektiriyorum kafanda soru işareti varsa bi endokrin e git çektir. Fakat mikroadenom çıkarsa hiç üzülme kafana takma onu kabullenip yaşamana devam edeceksin en güzeli bu. Inşallah güzel sonuçlar alirsinAdetli mi baktırcaksın? Endokrine ben de gitmek istiyorum mr icin. Kimse ciddiye almıyor prolaktini ama bence önemli.
İlacı bıraktım bu ay. Muhtemelen yükselecek. Bakalım inveleyelim diyip yine mra yollamıycak gözlemliycekler beni 1 yıldır aynı sey. Her doktor bastan gözlemliyor. Her ay bir aonrakine kalıyorCanim adetli iken prolaktin sonucu en doğrusu oluyor. Ben oyüzden Mr ı da aynı gün cektiriyorum kafanda soru işareti varsa bi endokrin e git çektir. Fakat mikroadenom çıkarsa hiç üzülme kafana takma onu kabullenip yaşamana devam edeceksin en güzeli bu. Inşallah güzel sonuçlar alirsin
Ohhh canim cooook sevindim ya cok sukur icin rahat tedaviye smdi ins hamileligimizi konusucaz burdanCanim benim çok sevindim ya. Sen bana umut oluyorsun gerçekten. Inşallah 5. Gunede ulasirlar. Dua edelim. Bende Mr sonucunu aldım bugün. Adenomum aynı boyutlardaymis çok mutluyum suan. Doktorum gebe kalmazsan 6 ay sonra kontrole gel dedi . Öyle Rabbim e binlerce şükür kafam rahat deneyeceğim artık 2. Yi . Inşallah bebek haberlerimizide veririz buradan birbirimize
Bu arada onlu arkali gidioruz senle :) ins bebisleri de sira sira dogururuz :) feslegengulOhhh canim cooook sevindim ya cok sukur icin rahat tedaviye smdi ins hamileligimizi konusucaz burdan
Benimde bugun 5.gun 1 tane dondurulmus 2 tanesini de inceleyip belki yarin dondurucaklarmis ins onlarda iyi olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?