- 6 Aralık 2017
- 52
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi feslegengul
-
Inşallah canım Rabbim bize ve isteyen herkese en sağlıklı en hayırlı şekilde nasip etsin anneliğimutlu haberlerini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.Ins olumlu sonuclar aliriz bu ay ikimizde canim dua edelim birbirimize
Merhaba canim iyiki baktirmisin amh a en azindan bosa oyalanmamis oldun.sende cikolata kisti de var miydi? Neden dogum kontrol hapi onerdiler?Merhaba canım amh baktirdim 0.50 çıktı ve Tüp bebeğe başlıcam ocak ayında klomenle 4 yumurta oluştu fakat hala catlamamislar adetime 1 hafta kaldı bakalım nolucak catlamazlar ise adet olursam bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam doktor tavsiye ettj. Senin nasıl gidiyor?umarım hersey yolundadir
Canim makroprolaktin kandaki prolaktin duzeyinin baska etkenlere bagli degilde direk prolaktin hormonuna bagli duzeyini gosterir.senin sanirim kan prolaktin degerinin yuzde 56 si hormon degerine bagli bu iyi bisey bende yuzde 90 filan cikmistiKızlar merhaba
Ben 3 yıldır sebepsz infertılıte teshısıyle tedavı goruyorum. Prolaktınım hp yuksektı.. 50/65 cıvarı .. dostınex ıle sadece duzene gırıyor.
Tedavıye baslıyorum makro prolaktınım boyle cıktı ne demek bu????
Dr um sorun teskıl etmez fıyor gebe kalana kadar dostınex dıyor.
Cok cok cok tsk ederım kmse anlamıyor bende cok arastırıyorum ancak bu konu bende muallaktıCanim makroprolaktin kandaki prolaktin duzeyinin baska etkenlere bagli degilde direk prolaktin hormonuna bagli duzeyini gosterir.senin sanirim kan prolaktin degerinin yuzde 56 si hormon degerine bagli bu iyi bisey bende yuzde 90 filan cikmisti
Canim benim ayy cok sevindim gercekten insallah tutunurlar ve saglikla kucagina alirsin dualarim seninle. Benim yumurtalar catlamazsa diye verdiler dogum kontrol hapıni tüp bebeğe başlamak için herhangi bir Kistik durum olmamaliymis o yüzden doğum kontrol ile temizlenecek onlar. Bende cikolata kisti yok canim. Eğer 4 yumurta çatlar ise de çoğul gebelik riski var diyorlar. Rabbim hayırlısini en sagliklisini nasip etsin insallah. Bir de taze transfer yapmicam diyor doktorum rahim dinlendirme yapacakmis inşallah sonucu güzel olur. Rabbim biz gibi olan herkese nasip etsin inşallah.Merhaba canim iyiki baktirmisin amh a en azindan bosa oyalanmamis oldun.sende cikolata kisti de var miydi? Neden dogum kontrol hapi onerdiler?
Bu arada 4 yumurtan olusmasi super gayet iyi
Bende tup bebege basladim biliosun hatta az sonra transferim olucak bana dua et.
7 yumurtam olustu 4 u dollendi son durumda kac tane kaldi ogrencem az sinra.
Canim ben hiç baktirmadim makroprolaktine fakat benimde durum aynı hatta suan sürekli parlodel kullanıyorum prolaktin normal düzeye insin diye. Ama öğrendiğim tek şey var ki prolaktin ilaclarla düzene girer fakat bi an once gebelik için uğraş gerekirse doktorunu değiştir banada hiç bişeyin yok dediler bi öğrendim ki yumurta rezervim az imiş. Mutlaka bir tüp bebebekci bir doktora muayene ol onlar daha farklı degerlendirir seni.Rabbim yardımcımız olsun.Kızlar merhaba
Ben 3 yıldır sebepsz infertılıte teshısıyle tedavı goruyorum. Prolaktınım hp yuksektı.. 50/65 cıvarı .. dostınex ıle sadece duzene gırıyor.
Tedavıye baslıyorum makro prolaktınım boyle cıktı ne demek bu????
Dr um sorun teskıl etmez fıyor gebe kalana kadar dostınex dıyor.
Aynen benim de cikolata kisti oldugunu tup bebek doktorlari gordu oncesinde gttigim hic bi doktor tespit edememistiCanim ben hiç baktirmadim makroprolaktine fakat benimde durum aynı hatta suan sürekli parlodel kullanıyorum prolaktin normal düzeye insin diye. Ama öğrendiğim tek şey var ki prolaktin ilaclarla düzene girer fakat bi an once gebelik için uğraş gerekirse doktorunu değiştir banada hiç bişeyin yok dediler bi öğrendim ki yumurta rezervim az imiş. Mutlaka bir tüp bebebekci bir doktora muayene ol onlar daha farklı degerlendirir seni.Rabbim yardımcımız olsun.
Canim dun transferim yapildi tek embriyo transferi ins tutar malesef dondurulacak kalitede embriyom kalmadi elimde ama bi tane olsun raziyimCanim benim ayy cok sevindim gercekten insallah tutunurlar ve saglikla kucagina alirsin dualarim seninle. Benim yumurtalar catlamazsa diye verdiler dogum kontrol hapıni tüp bebeğe başlamak için herhangi bir Kistik durum olmamaliymis o yüzden doğum kontrol ile temizlenecek onlar. Bende cikolata kisti yok canim. Eğer 4 yumurta çatlar ise de çoğul gebelik riski var diyorlar. Rabbim hayırlısini en sagliklisini nasip etsin insallah. Bir de taze transfer yapmicam diyor doktorum rahim dinlendirme yapacakmis inşallah sonucu güzel olur. Rabbim biz gibi olan herkese nasip etsin inşallah.
Canim benim 1 tane olsun sağlıklı olsun yeter ki daha ne istenir ki. Inşallah tutunur canım hep pozitif düşün Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kur'an da Meryem suresi var bol bol oku bende yakinlarimdan duymuştum. Çocuk isteyenler okusun diyorlar. Dua edelim bol bol.Canim dun transferim yapildi tek embriyo transferi ins tutar malesef dondurulacak kalitede embriyom kalmadi elimde ama bi tane olsun raziyim
Aynen cnm bolbol okuyalim aminCanim benim 1 tane olsun sağlıklı olsun yeter ki daha ne istenir ki. Inşallah tutunur canım hep pozitif düşün Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. Kur'an da Meryem suresi var bol bol oku bende yakinlarimdan duymuştum. Çocuk isteyenler okusun diyorlar. Dua edelim bol bol.
Canim malesef negatif ya bir dahaki sefere artik.sn naptin nasil gdiyor tedavin?Merhaba canım nasılsın test yaptınız mı sonuç nasıl?
Allah hayırlısı ni versin canım umutlarını kaybetme, inşallah kucaklarimiz boş kalmaz, Allah ım bize ve isteyen herkese Yardım etsin .Canim malesef negatif ya bir dahaki sefere artik.sn naptin nasil gdiyor tedavin?
Canim allah yardimcin olsun ins iyi sonuc alirsin catlatma ignesi yapmadilar mi ki sana neden catlamadi yumurtan?Allah hayırlısı ni versin canım umutlarını kaybetme, inşallah kucaklarimiz boş kalmaz, Allah ım bize ve isteyen herkese Yardım etsin .
Benim de yumurta çatlamadi ama inan hissetmistim catlar kendidi dediler bekledik üstüne adetim gecikti 6 gün filan şimdi doğum kontrol kullanıyorum bakalım adet olunca gidicez doktora dua edelim birbirimize. Ben de İstanbul a gideceğim tüp bebek için inşallah doğru karar vermişimdir.
Söylediğim halde çatlama iğnesine gerek yok dedi canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ile Kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben Bahçeci fulyaya gidiyorum canım mustafa hocaya. Gelip gitmek biraz zor olacak ama hiç umrumda değil Rabbim inşallah yüzümüzü guldurur bizim ve herkesin. Bizim için inşallah doğru yerdir orası.Canim allah yardimcin olsun ins iyi sonuc alirsin catlatma ignesi yapmadilar mi ki sana neden catlamadi yumurtan?
Hangi merkeze gidiceksin ist da?
Canim bende yeniden basliycam ya tup bebege bende dusunuorum bahceciyi ama kafamda bazi soru isaretleri var.acaba mustafa hoca yumurta toplama ve transferi kendisimi yapiyor yoksa baska doktorlar mi bu konuda bilgi alabildin mi? Bide sana nasil bi tedavi onerdi rahim dinlendirme filan yapicak mi ?Söylediğim halde çatlama iğnesine gerek yok dedi canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısı ile Kucaklarımızı boş bırakmasın. Ben Bahçeci fulyaya gidiyorum canım mustafa hocaya. Gelip gitmek biraz zor olacak ama hiç umrumda değil Rabbim inşallah yüzümüzü guldurur bizim ve herkesin. Bizim için inşallah doğru yerdir orası.
Canim mustafa hoca kendi muayene etti, ama 2 tane yardımcısı var yanında bayan doktor yumurta toplamaya burda olursam gireceğim dedi fakat kesinlikle transferini ben yapıcam dedi. Rahim dinlendirme yapacakmış. Bu adetimde ilaç tedavisi ve yumurta toplama yapılıp embriyolar dondurulacak rahim en uygun olduğu zamanda transfer yapılacak dedi muhtemelen 1 ay dinlendirecegim dedi.kromozom testi yaptılar o da temiz çıktı çok şükür bakalım Rabbim yardımcımız olsun canimbenimCanim bende yeniden basliycam ya tup bebege bende dusunuorum bahceciyi ama kafamda bazi soru isaretleri var.acaba mustafa hoca yumurta toplama ve transferi kendisimi yapiyor yoksa baska doktorlar mi bu konuda bilgi alabildin mi? Bide sana nasil bi tedavi onerdi rahim dinlendirme filan yapicak mi ?
Canim ins olumlu sonuclanir gonal f mi kullaniyosun ilac olarak hangi doz verdiler ilaclari? Bide kromozom testini nerde ne kadara yaptirdin? Bende yaptirmayi dusunuorum.Canim mustafa hoca kendi muayene etti, ama 2 tane yardımcısı var yanında bayan doktor yumurta toplamaya burda olursam gireceğim dedi fakat kesinlikle transferini ben yapıcam dedi. Rahim dinlendirme yapacakmış. Bu adetimde ilaç tedavisi ve yumurta toplama yapılıp embriyolar dondurulacak rahim en uygun olduğu zamanda transfer yapılacak dedi muhtemelen 1 ay dinlendirecegim dedi.kromozom testi yaptılar o da temiz çıktı çok şükür bakalım Rabbim yardımcımız olsun canimbenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?