hipofiz adenomu ve tüp bebek

Canim ins olumlu sonuclanir gonal f mi kullaniyosun ilac olarak hangi doz verdiler ilaclari? Bide kromozom testini nerde ne kadara yaptirdin? Bende yaptirmayi dusunuorum.
Inşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün. Şuan doğum kontrol kullanıyorum canım catlamamis yumurtaları atsın diye. Adet olunca başlayacaklar sanırım dediğin ilaçlara. Kromozom testini bahcecide yaptırdık canım onlar istedi Testi. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 660 filan ama hem eşime hem bana yaptılar canım. Eğer bahcecide yaptırmak istiyorsan bi an once randevu al canım mustafa hoca çok yoğun bana 6 Şubat randevu verdiler ilk fakat birisi iptal etmiş randevusunu aradılar gelir misiniz diye öyle one çekildi benimki.

Anladim cnm alirim olmadi randevu ben nisan mayis gibi dusunuyorum tedaviyi biraz ara vercem ins o arada senin guzel haberlerini alirim moral olur banada irtibatta kalalim

Inşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün. Ben yazarım burdan yine inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun..Allah a emanetsin inşallah.

Merhaba hem eşimizde dna hasarı olması hem de prolaktin durumumuz cok benziyor. Deneyimlerinize göre bize ne tür tedavi ve merkez önerirsiniz istanbulda? Bu benim icin cok önemli.

Merhaba hem eşimizde dna hasarı olması hem de prolaktin durumumuz cok benziyor. Deneyimlerinize göre bize ne tür tedavi ve merkez önerirsiniz istanbulda? Bu benim icin cok önemli.
Merhaba tavsiyem asılama aşamasını atlayıp dirrk tüp bebek yaptırmanız. Gebeliğe kadar zaten dostınex verılıyor.
Esınız içinde dna hasar ıcın tedavı uygulanmalı ama yınede bır ayrıstırma yontemi uygulanmalı.
Dna hasar konusunda baskılayıcı onemli etken antıoksıdan tedavı bıtene kadar bırakılmamalı.

Canm bu arada hasar kaç?? Suan nasıl bır tedavı goruyorsun
Hasar yüzde 50 oldu. Tedaviye baslarken yüzde 38di.. hangi ayrıştırma yöntemi peki? Bende adenom yok diye sürekli dostinex kullanmama izin vermiyolar bıraktığım an yükseliyor diyorum anlamıyolar aşılama yaptık olumsuz oldu maalesef. Hasar da düşmüyor cok üzgünüm

Canim nasilsn nasil gdiyo tedavin basladin mi? Ne asamadasin merak ettim seni feslegengul
Canim bir türlü baslayamadik Klomen ile oluşan yumurtalar kaybolmadi geçen ay bu yüzden tedavi bu aya kaldı şimdide tekrar doğum kontrol kullandım pazar günü bitti pazartesiden beri lekelenmem var fakat aktif kanamam yok aktif kanamam başlayınca bir daha gidicem bakalım o catlamayan yumurtalar kaybolmusmu ona bakılacak kaybolmadiysa onların içini bosalticaz dedi doktor korkuyorum inşallah kaybolmuslardir..

Sen nasılsın peki senin nasıl gidiyor canim
Canim cok gecmis olsun ins kaybolmustur yumurtalar gerek kalmaz mudaheleye.bende ikinci tedaviye baslicam nisan da oncesinde emar cekilmeyi dusunuorum bakalim.bu sefer bnde bahceciye gdicem galiba. Bide kromozom testi ve trombofili paneli yaptrmayi dusunuorum tedaviden once.

Inşallah canım.bahceci Fulya ya mi başlayacaksin canım ? Bahcecde kromozomu hemen istiyorlar zaten canım tedaviden önce. Fakat trombofoli testini hiç bilmiyorum onu ne için yapıyorlar? Inşallah Mr in güzel çıkar canım. Ben artık duruma göre tedaviden sonraya bıraktım MR i. Her gün dua ediyorum Allah im herkesin evlat isteyen herkesin kucagini boş bırakması inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.

Muhtemelen Allah izin verirse benim transferimde nisanda olur heralde canım oralarda olursak tanışmaya isterim.

Ben fulyada başladım canım. Inşallah rapor alabilirsin. Bende antalyada tip fakültesinde bi doktorla görüştüm rapor veririz demişti fakat Fulyanin anlaşması olmayınca gitmedim. Rabbim inşallah vesile ederde tek seferde olur. Ama olmazsa bende rapor almayi düşünüyorum canım. Çok pahalı bir süreç kolay değil. Allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz hep bu yönde. Sağlıklı hayırlı mübarek evlatlar nasip etsin. Bende az önce randevu aldım yarın gidicem Allah izin verirse fulyaya. Inşallah catlamayan yumurtalarim kaybolmuştur.

Trombofoli istemediler benden canım ama bilmiyorum belki ilerleyen zamanda isterler.bakalim hayırlısı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Trombofoli istemediler benden canım ama bilmiyorum belki ilerleyen zamanda isterler.bakalim hayırlısı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Amin canim ins tedavin hayirlisiyla baslar ve guzel gider hersey hayirli haberlerin bana da moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…