- 6 Aralık 2017
- 52
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi feslegengul
-
Inşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün. Şuan doğum kontrol kullanıyorum canım catlamamis yumurtaları atsın diye. Adet olunca başlayacaklar sanırım dediğin ilaçlara. Kromozom testini bahcecide yaptırdık canım onlar istedi Testi. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 660 filan ama hem eşime hem bana yaptılar canım. Eğer bahcecide yaptırmak istiyorsan bi an once randevu al canım mustafa hoca çok yoğun bana 6 Şubat randevu verdiler ilk fakat birisi iptal etmiş randevusunu aradılar gelir misiniz diye öyle one çekildi benimki.Canim ins olumlu sonuclanir gonal f mi kullaniyosun ilac olarak hangi doz verdiler ilaclari? Bide kromozom testini nerde ne kadara yaptirdin? Bende yaptirmayi dusunuorum.
Anladim cnm alirim olmadi randevu ben nisan mayis gibi dusunuyorum tedaviyi biraz ara vercem ins o arada senin guzel haberlerini alirim moral olur banada irtibatta kalalimInşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün. Şuan doğum kontrol kullanıyorum canım catlamamis yumurtaları atsın diye. Adet olunca başlayacaklar sanırım dediğin ilaçlara. Kromozom testini bahcecide yaptırdık canım onlar istedi Testi. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 660 filan ama hem eşime hem bana yaptılar canım. Eğer bahcecide yaptırmak istiyorsan bi an once randevu al canım mustafa hoca çok yoğun bana 6 Şubat randevu verdiler ilk fakat birisi iptal etmiş randevusunu aradılar gelir misiniz diye öyle one çekildi benimki.
Merhaba hem eşimizde dna hasarı olması hem de prolaktin durumumuz cok benziyor. Deneyimlerinize göre bize ne tür tedavi ve merkez önerirsiniz istanbulda? Bu benim icin cok önemli.Kızlar merhaba
Ben 3 yıldır sebepsz infertılıte teshısıyle tedavı goruyorum. Prolaktınım hp yuksektı.. 50/65 cıvarı .. dostınex ıle sadece duzene gırıyor.
Tedavıye baslıyorum makro prolaktınım boyle cıktı ne demek bu????
Dr um sorun teskıl etmez fıyor gebe kalana kadar dostınex dıyor.
Merhaba tavsiyem asılama aşamasını atlayıp dirrk tüp bebek yaptırmanız. Gebeliğe kadar zaten dostınex verılıyor.Merhaba hem eşimizde dna hasarı olması hem de prolaktin durumumuz cok benziyor. Deneyimlerinize göre bize ne tür tedavi ve merkez önerirsiniz istanbulda? Bu benim icin cok önemli.
Canm bu arada hasar kaç?? Suan nasıl bır tedavı goruyorsunMerhaba hem eşimizde dna hasarı olması hem de prolaktin durumumuz cok benziyor. Deneyimlerinize göre bize ne tür tedavi ve merkez önerirsiniz istanbulda? Bu benim icin cok önemli.
Hasar yüzde 50 oldu. Tedaviye baslarken yüzde 38di.. hangi ayrıştırma yöntemi peki? Bende adenom yok diye sürekli dostinex kullanmama izin vermiyolar bıraktığım an yükseliyor diyorum anlamıyolarCanm bu arada hasar kaç?? Suan nasıl bır tedavı goruyorsun
Canim nasilsn nasil gdiyo tedavin basladin mi? Ne asamadasin merak ettim seni feslegengulInşallah canım inşallah hepimizin yüzü gülsün. Ben yazarım burdan yine inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun..Allah a emanetsin inşallah.
Canim bir türlü baslayamadik Klomen ile oluşan yumurtalar kaybolmadi geçen ay bu yüzden tedavi bu aya kaldı şimdide tekrar doğum kontrol kullandım pazar günü bitti pazartesiden beri lekelenmem var fakat aktif kanamam yok aktif kanamam başlayınca bir daha gidicem bakalım o catlamayan yumurtalar kaybolmusmu ona bakılacak kaybolmadiysa onların içini bosalticaz dedi doktor korkuyorum inşallah kaybolmuslardir..Canim nasilsn nasil gdiyo tedavin basladin mi? Ne asamadasin merak ettim seni feslegengul
Sen nasılsın peki senin nasıl gidiyor canimCanim nasilsn nasil gdiyo tedavin basladin mi? Ne asamadasin merak ettim seni feslegengul
Canim cok gecmis olsun ins kaybolmustur yumurtalar gerek kalmaz mudaheleye.bende ikinci tedaviye baslicam nisan da oncesinde emar cekilmeyi dusunuorum bakalim.bu sefer bnde bahceciye gdicem galiba. Bide kromozom testi ve trombofili paneli yaptrmayi dusunuorum tedaviden once.Sen nasılsın peki senin nasıl gidiyor canim
Inşallah canım.bahceci Fulya ya mi başlayacaksin canım ? Bahcecde kromozomu hemen istiyorlar zaten canım tedaviden önce. Fakat trombofoli testini hiç bilmiyorum onu ne için yapıyorlar? Inşallah Mr in güzel çıkar canım. Ben artık duruma göre tedaviden sonraya bıraktım MR i. Her gün dua ediyorum Allah im herkesin evlat isteyen herkesin kucagini boş bırakması inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.Canim cok gecmis olsun ins kaybolmustur yumurtalar gerek kalmaz mudaheleye.bende ikinci tedaviye baslicam nisan da oncesinde emar cekilmeyi dusunuorum bakalim.bu sefer bnde bahceciye gdicem galiba. Bide kromozom testi ve trombofili paneli yaptrmayi dusunuorum tedaviden once.
Inşallah canım.bahceci Fulya ya mi başlayacaksin canım ? Bahcecde kromozomu hemen istiyorlar zaten canım tedaviden önce. Fakat trombofoli testini hiç bilmiyorum onu ne için yapıyorlar? Inşallah Mr in güzel çıkar canım. Ben artık duruma göre tedaviden sonraya bıraktım MR i. Her gün dua ediyorum Allah im herkesin evlat isteyen herkesin kucagini boş bırakması inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.
Evet canim denk gelirse tanisalim mutlaka bnde isterimMuhtemelen Allah izin verirse benim transferimde nisanda olur heralde canım oralarda olursak tanışmaya isterim.
Yani fulya degilde altunizadeye gtmeyi dusunuorumEvet canim denk gelirse tanisalim mutlaka bnde isterim
Sen bahceci de mi umuttami olucaksn bn umuta gitmeyi dusunuorum
Trombofili de kan pihtilasmasinda bi sikinti var mi onu gosterio eger varsa bebegin tutunmasnda sikinti olabiliomusYani fulya degilde altunizadeye gtmeyi dusunuorum
Rapor da almayi denemdim ama samsunda vermediler baska yerlerde alabilirsem bi denicem sansimi
Amin canim ins tedavin hayirlisiyla baslar ve guzel gider hersey hayirli haberlerin bana da moral olurTrombofoli istemediler benden canım ama bilmiyorum belki ilerleyen zamanda isterler.bakalim hayırlısı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?