- 6 Aralık 2017
- 52
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi feslegengul
-
Canim benim endokrin doktorum parlodeli bırakınca prolaktinim yükseldiği için sürekli icmemi söyledi yaklaşık 6 aydır günde 1 defa içiyorum ve suan prolaktinim 7. Peki senin adenomun kaç mm? ve cok özel değilse tüp bebeğe başlama nedenin nedir? Bir de hiç parlodel ve klomeni aynı anda kullandin mi?Merhaba canim bende senle ayni durumdayim bu hafta tup bebege basliyorum.endokrin doktorum tup bebek etkileyebilir de etkilemeyebilir de dedi.
Senin prolaktinin kac cikiyor? Benim en son 56 cikti.
Canim benim cikolata kistim var ve rezervim dusuk amh:1.2Canim benim endokrin doktorum parlodeli bırakınca prolaktinim yükseldiği için sürekli icmemi söyledi yaklaşık 6 aydır günde 1 defa içiyorum ve suan prolaktinim 7. Peki senin adenomun kaç mm? ve cok özel değilse tüp bebeğe başlama nedenin nedir?
Benim de yumurta rezervimin az olduğunu söyledi doktor bende ilaçlardan çekiniyorum adenomu büyütür diyeCanim benim cikolata kistim var ve rezervim dusuk amh:1.2
Adenom4*6 mikroadenom
Senin tup bebek dusunme nedenin ne?
Bende cekiniyorum ama sonucta hamilelik surecinde de buyume riski var onu goze alarak bu tedaviye basladim. allah yardimcimiz olsun ins etkilemez. Zaten bi defa deneyip olumsuz olursa ara verecegim emar cektirip buyumus mu diye bakarim eger buyumemisse ikinci tedaviyi denerim.Allah buyuktur.Benim de yumurta rezervimin az olduğunu söyledi doktor bende ilaçlardan çekiniyorum adenomu büyütür diye
Sen amh baktirdin mi hic?Bende cekiniyorum ama sonucta hamilelik surecinde de buyume riski var onu goze alarak bu tedaviye basladim. allah yardimcimiz olsun ins etkilemez. Zaten bi defa deneyip olumsuz olursa ara verecegim emar cektirip buyumus mu diye bakarim eger buyumemisse ikinci tedaviyi denerim.Allah buyuktur.
Yaa hiç kimse ilaçların zarar verip vermeyeceğiz ile ilgili cevap veremiyor. Bende bu yüzden korkuyorum. Sen Nerede başlıyorsun tedaviye?Baktırmadım canım fakat ultrasondan saydı doktor Ona kandan mi bakıyorlar? Sen hiç klomen kullandın mi peki?
Amh kandan bakiliyor canim mutlaka baktir yumurtalik rezervini en net gosteren tahlil cunku.Yaa hiç kimse ilaçların zarar verip vermeyeceğiz ile ilgili cevap veremiyor. Bende bu yüzden korkuyorum. Sen Nerede başlıyorsun tedaviye?
Ayyy Allah im ciktigin bu yolda guzel sonuclar almani nasip eylesin canim.Doktor bana hiç tahlil yapmadı canım ben 7 ay önce normal yolla gebe kaldım ama malesef 6. Haftada gebelik sonlandı diyince ultrasonda yumurtalarımi saydı ve rezervin az dedi istersen klomen kullan aşılama hiç denemeyelim dedi en fazla 6 ay dedi hemen tüp bebek yapalım dedi.bende korktum işte ya adenom ile sıkıntı yaşar isem diye. Klomenin de prospektusunde hipofiz adenomu olan kullanmasin yazıyor diye endiseliyim. Klomen senin adenomunda büyüme yaptı mı peki canımAmh kandan bakiliyor canim mutlaka baktir yumurtalik rezervini en net gosteren tahlil cunku.
Ben koc universitesi hastanesi doc.dr.baris ata ile basladim tedavime hatta az once ilk ignemi yaptim kendime.
Daha once bi sefer klomen kullanmistim 2 yumurtam olustu catlatma ignesi oldum ama olumsuz oldu maalesef.sen hic klomen kullandin mi ?
Yok canim bn klomen kullandiktan sonra emar cekildigimde buyumemisti acikcasi biraz da ona guvenerek girdim tup bebek isine.ben 3 senelik evliyim 1.5 senedir deniyoruz hic gebe kalamadim.sn kac senelik evlisin canim? Hangi sehirde oturuyosun?Ayyy Allah im ciktigin bu yolda guzel sonuclar almani nasip eylesin canim.Doktor bana hiç tahlil yapmadı canım ben 7 ay önce normal yolla gebe kaldım ama malesef 6. Haftada gebelik sonlandı diyince ultrasonda yumurtalarımi saydı ve rezervin az dedi istersen klomen kullan aşılama hiç denemeyelim dedi en fazla 6 ay dedi hemen tüp bebek yapalım dedi.bende korktum işte ya adenom ile sıkıntı yaşar isem diye. Klomenin de prospektusunde hipofiz adenomu olan kullanmasin yazıyor diye endiseliyim. Klomen senin adenomunda büyüme yaptı mı peki canım
Gunde iki tane kullanmistim cnmBende 1.5 senelik evliyim canım fakat endokrin doktorum evlenir evlenmez çocuk yap kızım demişti o yüzden başından beri denedik fakat dediğim gibi oldu. Şimdi senle konuşunca içim rahatladı biraz klomen ile ilgili. Ben Antalya da yaşıyorum canım. Antalya Memoriale gidiyorum tedavi için. Peki doktorun sana klomen i nasıl kullanmanı önerdi canım?
Galiba 5.gunuydu canim tam hatirlamiyorum ama simdi yumurtlama takibinde belli olur canim yumurtan olusuyosa neden olmasin.Doktor o kadar ihtimal az konuştu ki canım bilmiyorum inşallah hallolur. Bu arada Adetin 5. Günü mu başlamıştın canım klomene?
Kendiliğinden bir gebelik oluştuğu için cekmedi canım gebelik oluştuysa en az 1 tüp açıktır dedi boşuna onunla vakit kaybetmeyelim dedi bize de mantıklı geldi. Ben de bu ay ilaç kullanmadan deneyelim demiştim gelecek ay tüp bebeğe başlayalım demiştim fakat sen klomenin zararını görmedim deyince yarın arayacağım doktorumu bakalım ne der? Eger geç kalmadiysam kullanırım bu ay klomeni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada klomeni kullanırken dostinex yada parlodel kullandın mi canım?Galiba 5.gunuydu canim tam hatirlamiyorum ama simdi yumurtlama takibinde belli olur canim yumurtan olusuyosa neden olmasin.
Rahim filmi cektirdin mi bu arada oda onemli?
Canim bugün senden cesaret alarak doktorumu aradım klomene başlayalım dedim o da başlattı. Hayirlisi artık bakalım inşallah faydası olur. Herhangi bir zararı olmazKendiliğinden bir gebelik oluştuğu için cekmedi canım gebelik oluştuysa en az 1 tüp açıktır dedi boşuna onunla vakit kaybetmeyelim dedi bize de mantıklı geldi. Ben de bu ay ilaç kullanmadan deneyelim demiştim gelecek ay tüp bebeğe başlayalım demiştim fakat sen klomenin zararını görmedim deyince yarın arayacağım doktorumu bakalım ne der? Eger geç kalmadiysam kullanırım bu ay klomeni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada klomeni kullanırken dostinex yada parlodel kullandın mi canım?
Yok canim bnm prolaktin genelde 20 30 filan ciktigi icin endokrin doktorum gerek duymuyodu cok yuksek degil diye bende kullanmadim o yuzdenKendiliğinden bir gebelik oluştuğu için cekmedi canım gebelik oluştuysa en az 1 tüp açıktır dedi boşuna onunla vakit kaybetmeyelim dedi bize de mantıklı geldi. Ben de bu ay ilaç kullanmadan deneyelim demiştim gelecek ay tüp bebeğe başlayalım demiştim fakat sen klomenin zararını görmedim deyince yarın arayacağım doktorumu bakalım ne der? Eger geç kalmadiysam kullanırım bu ay klomeni. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bu arada klomeni kullanırken dostinex yada parlodel kullandın mi canım?
Ins olumlu sonuclar aliriz bu ay ikimizde canim dua edelim birbirimizeCanim bugün senden cesaret alarak doktorumu aradım klomene başlayalım dedim o da başlattı. Hayirlisi artık bakalım inşallah faydası olur. Herhangi bir zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?