- 6 Aralık 2017
- 52
- 1
- 36
- 33
- Konu Sahibi feslegengul
-
Canım tedavim olumsuz oldu.5 yumurtm vardı 2si ileriden gitti 3 ü kucuktu yumurta toplandığı gün sadece küçükler kalmış onunda 2sini toplayabildiler. Onlardan sadece 1i olgun çıktı oda dollenmediAmin canim ins tedavin hayirlisiyla baslar ve guzel gider hersey hayirli haberlerin bana da moral olur
Canim
Canım tedavim olumsuz oldu.5 yumurtm vardı 2si ileriden gitti 3 ü kucuktu yumurta toplandığı gün sadece küçükler kalmış onunda 2sini toplayabildiler. Onlardan sadece 1i olgun çıktı oda dollenmedi
Nasip değilmiş dedik. Allah a Sığındık. Çok zor bi süreç. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese hepimize
Canim cok uzuldum inan ama olsun ins allah bigun bizi de guldurcek bu yolda bn suan tup bebek raporu almak icin ugrasiorum.onu alir almaz bahceci umutta basliycam.rapor alinca fiyat 7 binden 3 bine dusuo baya bi fark ediyo. Cem celikle gorustum sol tupunde biraz sivi var gibi duruyo dedi. Tekrar rahim filmi cekilcem.eger ondada sivi gorunurse tanisal laparoskopi olucak. Sen hic moralini bozma.raporunu al gel basliyalim birlikte pes etmek yok. Sen ara vermeyi dusunuomusun?Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye. Rabbim yüzünü güldursun inşallah.
Canim cok uzuldum inan ama olsun ins allah bigun bizi de guldurcek bu yolda bn suan tup bebek raporu almak icin ugrasiorum.onu alir almaz bahceci umutta basliycam.rapor alinca fiyat 7 binden 3 bine dusuo baya bi fark ediyo. Cem celikle gorustum sol tupunde biraz sivi var gibi duruyo dedi. Tekrar rahim filmi cekilcem.eger ondada sivi gorunurse tanisal laparoskopi olucak. Sen hic moralini bozma.raporunu al gel basliyalim birlikte pes etmek yok. Sen ara vermeyi dusunuomusun?
İnşallah hepimizin yüzü güler canım. Beni görüşmeye cagirdilar.havuz sistemine geçelim dediler. Oda ilaç transfer ve rahim dinlendirme hariç 5500 tl. Bu sefer değişik bi tedavi öneriyor. Tüp bebek tedavisinden önce biraz ilaç kullanicam yumurtalar için. Aynı düzeyde büyüsünler diye. Doktor amh in 0.50 olmasına göre yine de yumurta sayın iyi dedi. Erken catlamamasi için biz daha önce davranicaz dedi nasip olursa Mayıs sonu ya da haziranda yeniden başlayacağız. Böyle canım. Spor yap dediler bide. Bakalım bizimde kucaklarimiz dolar inşallah. Sen adenom icin Mr cektirdinmi canım bu arada? Ben mayısta cektirecwgim.Bide genetik test yaptirdm oda bi aya cikarmis ins oda temiz cikar
Doktor sana bi dahaki sefere nasil bi tedavi onerdi?
Yok canim cektirmedim bnde nisan veya mayista cektrcm tekrardan tedaviye baslamadn onceİnşallah hepimizin yüzü güler canım. Beni görüşmeye cagirdilar.havuz sistemine geçelim dediler. Oda ilaç transfer ve rahim dinlendirme hariç 5500 tl. Bu sefer değişik bi tedavi öneriyor. Tüp bebek tedavisinden önce biraz ilaç kullanicam yumurtalar için. Aynı düzeyde büyüsünler diye. Doktor amh in 0.50 olmasına göre yine de yumurta sayın iyi dedi. Erken catlamamasi için biz daha önce davranicaz dedi nasip olursa Mayıs sonu ya da haziranda yeniden başlayacağız. Böyle canım. Spor yap dediler bide. Bakalım bizimde kucaklarimiz dolar inşallah. Sen adenom icin Mr cektirdinmi canım bu arada? Ben mayısta cektirecwgim.
Yok canim benim adetim normalden biraz uzun surmustu sadece bide cok ates basmasi olmustu.Hayırlı sonuçlar alırız inşallah canım. Ben toplamadan 11 gün sonra adet oldum bugün adetin 7. Günü fakat sanki bikaç gündür kesilmiş gibiydi şimdi tekrar başladı. Sen böyle birşey yaşadinmi canım. Bide göğsümde beyaz kabarcıklar oluştu. Anlamadım hiçbişey. Hormonlardan mı oluyo acaba diye düşünüyorum. Geçmezse bir doktora gozukecegim. Sen de böyle degisiklikler yaşadın mi ben biraz endiselendim de canım?
Sordum canım bi doktora daha gözüktüm hormonlardan dediler.bakalim belki de geçmez dedi doktor. 3 aydan 3 aya ultrason cekelim diyo. Öyle işte canım. Bende macun aldım netten adet gelince baslicam belki faydası olur diye kullanım dedim.Yok canim benim adetim normalden biraz uzun surmustu sadece bide cok ates basmasi olmustu.
Doktora sordun mu?
Ne ultrasonu cekilecek canim?Sordum canım bi doktora daha gözüktüm hormonlardan dediler.bakalim belki de geçmez dedi doktor. 3 aydan 3 aya ultrason cekelim diyo. Öyle işte canım. Bende macun aldım netten adet gelince baslicam belki faydası olur diye kullanım dedim.
Canim nasilsn napiosn bugun emar cekildim cuma sonucunu alicam o kadar korkuyorumki bi aksilik olur da tekrar tedaviye basliyamam diye en zor durum bizimki sanirim bi yandan bu basimizdaki bela bi yandan da zamanimiz kisitli yumurtamiz az oldugu icin biran evvel saglikla hayirla dogsa bebislerimiz daha ne isteriz allahim bize yardim etsin moralim cok bozukNe ultrasonu cekilecek canim?
Cok gecmis olsun bu arada
Bende bu ayin 20 sinde tekrar tedaviye baslicam ins.
Göğüs ucunda çıkan kabarcıklar sebebiyle çekildim canım ultrason. Ayy hadi inşallah Rabbim yardimcin olsun canım. Peki Mr sonuçların nasıl çıktı canım ?Ne ultrasonu cekilecek canim?
Cok gecmis olsun bu arada
Bende bu ayin 20 sinde tekrar tedaviye baslicam ins.
Canim ikinci mesajını geç gördüm kusura bakma.seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Sürekli benimde aklım orda inşallah Mr sonucun temiz çıkar. Benimde mayısta kontrolum yani Mr çekilecek. Insan ister istemez kafasına takıyor tabi. Korkuyor. Ama inan bazen bazı yazılar okuyorum bizden daha kötü durumda olan insanlar var. O yüzden kendime dönüp diyorum ki haline sukret diye kendimi teselli ediyorum. Sabır edicez canım sabredelim inşallah herseyimiz yolunda gider.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Nolur üzülme, stres olma.Canim nasilsn napiosn bugun emar cekildim cuma sonucunu alicam o kadar korkuyorumki bi aksilik olur da tekrar tedaviye basliyamam diye en zor durum bizimki sanirim bi yandan bu basimizdaki bela bi yandan da zamanimiz kisitli yumurtamiz az oldugu icin biran evvel saglikla hayirla dogsa bebislerimiz daha ne isteriz allahim bize yardim etsin moralim cok bozuk
Beni de haberdar et inşallah sonucundan merakla bekliyorum canım.Canim ikinci mesajını geç gördüm kusura bakma.seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Sürekli benimde aklım orda inşallah Mr sonucun temiz çıkar. Benimde mayısta kontrolum yani Mr çekilecek. Insan ister istemez kafasına takıyor tabi. Korkuyor. Ama inan bazen bazı yazılar okuyorum bizden daha kötü durumda olan insanlar var. O yüzden kendime dönüp diyorum ki haline sukret diye kendimi teselli ediyorum. Sabır edicez canım sabredelim inşallah herseyimiz yolunda gider.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Nolur üzülme, stres olma.
Canim sonucumu aldim az once adenom kuculmus o kadar sevindimki bn buyur mu diye dusunurken kuculmus icim rahatladi :)Beni de haberdar et inşallah sonucundan merakla bekliyorum canım.
Gelişmeleri buradan yazarsinAmin canım seninki de mübarek olsun. Canım benim o kadar çok o kadar çok sevindim ki inan bende çok korkuyorum buyur mu diye ama senin bole olduğunu duyunca çok sevindim. Darısı başıma inşallah. Ben de nerdeyse 1 yıldır parlodel kullanıyorum günde 1 kere inşallah benim ki de kuculmustur canım dualarindan beni de eksik etme. Inşallah seninde bu son denemen olur Rabbim senin de benim de isteyen herkesin de yüzünü güldürsün inşallah. Tez zamanda güzel hayırlı haberlerini duyarım inşallah canım.
Cok sagol canim allah razi olsun tabiki ederim dua sende bana et.Gelişmeleri buradan yazarsin
Insallah canim bende bugun yeniden basladim tedaviye hatta ilk ignemi yaptim bide doktor bana femara die bi ilac verdi.Ederim canim etmem mi herkes dualarimda. Ay inşallah canım Rabbim güzel haberlerimizi paylaşmayı da nasip eder inşallah. Ben Mayıs in ilk haftası Mr cektireceğim canım bakalım sana burdan yazarım sonucu. Inşallah buyumemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?