- 13 Temmuz 2023
- 505
- 193
- Konu Sahibi dolunay melek
Merhaba kızlar hipo hipo olup yumurta takibi veya aşılama ile hamile kalanlar yazabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hipo hipo luyum sizin amh kaç yaş kaçDiğer hipo hipo forumları çok eski, şu an tedavi sürecinde olan veya yakın zamanda tedavi görmüş olanlar varsa burada toplanalım
Hipo hipo olupta hamile kalan çok var. Bende hipo hipoyum tedavi aşamasındayımMerhaba kızlar hipo hipo olup yumurta takibi veya aşılama ile hamile kalanlar yazabilir mi?
Merhaba bende hipo hipo hastasıyım şuan tedavi sürecindeyimDiğer hipo hipo forumları çok eski, şu an tedavi sürecinde olan veya yakın zamanda tedavi görmüş olanlar varsa burada toplanalım
Amh 1.6 yaş 24 canım senin kaçBen de hipo hipo luyum sizin amh kaç yaş kaç
Merhaba nasıl bir tedavi görüyorsunuz hangi şehirdesinizMerhaba bende hipo hipo hastasıyım şuan tedavi sürecindeyim
Merhaba siz hangi şehirdesiniz ve tedavi süreciniz nasılHipo hipo olupta hamile kalan çok var. Bende hipo hipoyum tedavi aşamasındayım
Merhaba canım ben Manisa'dayım İzmir' de bir dontorla başladım. Henüz çok başındayım geçen hafta doktora göründüm bayağı tahlil falan istedi. Şuan adet olmayı bekliyorum adetin 4. günü rahim filmi için arayıp randevu alacağım. Doktorum aşılamaya yapacağını söyledi o da yaklaşık 2 ay içinde olacakmış. Siz hangi aşamadasınız hangi şehirdesiniz?Merhaba nasıl bir tedavi görüyorsunuz hangi şehirdesiniz
Ben hala meriofert ilacın gelmesini bekliyorum. İlaç olsa tedaviye başlayacağım fakat ilaç yok. ben bursadayımMerhaba canım ben Manisa'dayım İzmir' de bir dontorla başladım. Henüz çok başındayım geçen hafta doktora göründüm bayağı tahlil falan istedi. Şuan adet olmayı bekliyorum adetin 4. günü rahim filmi için arayıp randevu alacağım. Doktorum aşılamaya yapacağını söyledi o da yaklaşık 2 ay içinde olacakmış. Siz hangi aşamadasınız hangi şehirdesiniz?
Bir arkadaş grupta demiş Ekim sonu gelecekmişBen hala meriofert ilacın gelmesini bekliyorum. İlaç olsa tedaviye başlayacağım fakat ilaç yok. ben bursadayım
Şuan aynı durumdayiz nerden bulabilirim adetime çok az kaldı hala bulamadım çok takıyorum kafaya doktor aşılama yapacak peki öncesinde folik asit falan herhangi bişey kullandinizmiBen hala meriofert ilacın gelmesini bekliyorum. İlaç olsa tedaviye başlayacağım fakat ilaç yok. ben bursadayım
Şu an sadece demir ve magnezyum kullanıyorum ama öncesinden başlamak lazımmış folik asiteŞuan aynı durumdayiz nerden bulabilirim adetime çok az kaldı hala bulamadım çok takıyorum kafaya doktor aşılama yapacak peki öncesinde folik asit falan herhangi bişey kullandinizmi
Benim de 1-2 aya tüp bebek tedavim başlayacak Allahın izniyle ama ilaç yok piyasadaŞuan aynı durumdayiz nerden bulabilirim adetime çok az kaldı hala bulamadım çok takıyorum kafaya doktor aşılama yapacak peki öncesinde folik asit falan herhangi bişey kullandinizmi
Eşim folbiola folik asit almış korkup kullanmadım ya fazla gelir iseŞu an sadece demir ve magnezyum kullanıyorum ama öncesinden başlamak lazımmış folik asite
Benimde bu günlerde başlaması lazım ilaç yokBenim de 1-2 aya tüp bebek tedavim başlayacak Allahın izniyle ama ilaç yok piyasada
Neden fazla gelsin kiEşim folbiola folik asit almış korkup kullanmadım ya fazla gelir ise
Firma şimdi de ekim sonu diyorBenimde bu günlerde başlaması lazım ilaç yok
Ne bilim bir kez tek içtim boğazım agirinca bıraktımNeden fazla gelsin ki
Napicaz pekiFirma şimdi de ekim sonu diyor