Kuzum şükürler olsun Dün mutlu haberi aldımİnşallah pozitifi görürsün güzel haberi alırız senden
Ayy çok çok sevindim canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinKuzum şükürler olsun Dün mutlu haberi aldım ☺ hamileyimmmm kan değerim gayet güzel ,☺ ve ilk tüp bebek denemem. Hipolu arkadaşlar sakın üzülmeyin ben de hipo hipoyum ve ilk tüp bebek denememde hamile kaldım
Sağolasın kuzum benim darısı sizlerin başınaAyy çok çok sevindim canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım ben estrofem corasprin ve folbiol ve haftada bir dusuk onleyici igne kullandım. Şimdi tam hatırlamıyorum çünkü iki veya üç haftada bir doz değişimi vardı. Sadece corasprin günde birdi.Crinone jel haricinde ilaç kullandınız mı estrofem aspirin filan kullandınız mı ?günde kaç kere ?
Canım bence sen umudunu kaybetme .bende hipo hipo hastasıyım yeni tedaviye başlıyorum ne olacak bilmiyorum ama ilk kez 17 yaşımda doktora gittiğimde bana senin rahmin yok adette göremezsin hamilede kalmazsın dedi .23 yaşımda ilk adetini gördüm ilaçla görüyorum ama gördüm şükür. Yani bazen doktor sıfır umut desede Rabbim isterse herşey oluyor . Başka başka doktorlar arastir derimProf sadece adet olmak icin divına hap verdi Çocuğun olmaz hic uğraşma dedi. Fsh yi burda ogrendım doktor da bısey vermedi yıllarca. Çaresiz diye. Bos bos duruyorum Öyle
canım hiç bozma moralini Zaten 100 doz çok az ben de de gonal f ise yaradı 450 o dozda merion da 150 falandi anca yumurta oluştu yanj seninki çok az inşallah sende gebe kalırsın ikizlerin olur benim gibi suda bu gerçek her ne olursan olsun cok yıpratıcı bir süreç Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsun ben benjm çocuğumun olmayacağını 15 yaşında öğrendim okulu bıraktım hayatım alt üst oldu ama Rabbim isterse herşey mümkünBahar yaz hanım yazdıklarınızı okurken sanki kendi hikayemi okuyor gibi oldum . Hissettikleriniz bile birebir aynı . Tek farkımız ben eşime evlenmeden önce anlattım ve o bunu bilerek kabullenerek evlendi . İlk 17 yaşımda doktora gittim adet görmediğim sebebiyle . Doktor bana rahmimin olmadığını çocuk sahibi olamayacağımı ilerde rahim nakli olursa belki o zaman olabileceğini söyledi dünya başıma yıkıldı . Hayatıma kimseyi almadım gelen görücüleri kabul etmedim kimsenin hakkına girmek istemedim . Böyle böyle yaş 27 oldu ilaçla âdet görüyorumdum ama çocuğum olmayacak diye evlenmiyordum ta ki eşimle tanışana kadar. Şimdi yeni evliyim yeni tedaviye başladım 1 kez 100 dozluk 10 gün iğne vurdum olmadı hiç yumurta oluşmadı o yüzden baya baya umutsuzdum ama şuan yazınızı okuyunca içim rahatladı . Önümüzdeki ay ikinci kez iğne deneyeceğiz inşallah bu sefer yumurta oluşur ve sonraki süreç de olumlu ilerler . Bende buraya sizin gibi umut olmak için mutlu haberimi yazabilirim inşallah inşallah inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsuncanım hiç bozma moralini Zaten 100 doz çok az ben de de gonal f ise yaradı 450 o dozda merion da 150 falandi anca yumurta oluştu yanj seninki çok az inşallah sende gebe kalırsın ijizlerin
Canım benim 3 denemede oldu bizler başarı şansı yüksek olan guruptayiz hadi hayırlısı olsun yaz buraya tedavi aşamasınıÇok teşekkür ederim Allah razı olsunbanada bu ay 450 deneyecek doktorum inşallah bu sefer olacak diye dua ediyorum . Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana inşallah
Tabiki yazacağım inşallah . İnşallah güzel haberi yazmak nasip olurCanım benim 3 denemede oldu bizler başarı şansı yüksek olan guruptayiz hadi hayırlısı olsun yaz buraya tedavi aşamasını
Canım hiç üzülme bende senin gibi çocuğum olmayacak diye evlenmek istemedim. Eşim beni ikna etti evliliğe. Sonra tedavi aşılama tüp bebek ve Allah bana iki evlat nasip etti. Önce oglumu 7 yıl sonra kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Canım Allah isterse herşey olur. Dualarım seninle. Güzel haberlerinle görüşürüz inşallah.Tabiki yazacağım inşallah . İnşallah güzel haberi yazmak nasip olurbu arada sizlerede teşekkürler burda yazdıklarınızı okumak çok çok iyi geldi bana inanın
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsunCanım hiç üzülme bende senin gibi çocuğum olmayacak diye evlenmek istemedim. Eşim beni ikna etti evliliğe. Sonra tedavi aşılama tüp bebek ve Allah bana iki evlat nasip etti. Önce oglumu 7 yıl sonra kızımı kucağıma aldım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Canım Allah isterse herşey olur. Dualarım seninle. Güzel haberlerinle görüşürüz inşallah.
Aynen canım ikizlerim var darısı sizin ve bütün bekleyenlerin başına 1 yaşındalar su an
Canım benim 3 denemede oldu bizler başarı şansı yüksek olan guruptayiz hadi hayırlısı olsun yaz buraya tedavi aşamasını
Canım ben iki dafa aldım bana gittiğim doğum doktoru verdiMerhabalar . Bu tedavide iğneler için rapordan bahsedilmişti. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ? Hangi bölümden alabilirim ?
Canım sonucun ciktimiMerhaba arkadaşlar bende hipoluyum ilk defa tüp bebek deniyoruz gecen ay yumurta toplama oldu nasipse Cumartesi transfer olacak gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglikla hayirli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Dua edelim birbirimizee❤❤