- 22 Kasım 2019
- 11
- 9
- 33
Devlete gitmiyorum ama özel muayene oluyorum özel doktoru yazabiliyor mu ?Canım ben iki dafa aldım bana gittiğim doğum doktoru verdi
Yok canim cumartesi oldu transfer 12 sinde test yapcaz insaallah belli olunca yazarim teşekkür ederim sordugun icinCanım sonucun ciktimi
Hayırlı haberlerle gel bize inşallahYok canim cumartesi oldu transfer 12 sinde test yapcaz insaallah belli olunca yazarim teşekkür ederim sordugun icin ☺
Canım tüp bebek yapacagin merkezin anlaşmalı olması lazım bazı özel hastaneler anlaşmalı olmadığı için devlet karsilamiyor bende özelde yaptım kendi cebimde karsiladik malesefDevlete gitmiyorum ama özel muayene oluyorum özel doktoru yazabiliyor mu ?
Şuan tüp bebek değil ama sadece yumurta oluşup büyümesi için bu iğne . Devlette rapor cikarabiliyoruz demişti sanki bu grupta biri ama neyse bakalım teşekkür ederim yinede sanaCanım tüp bebek yapacagin merkezin anlaşmalı olması lazım bazı özel hastaneler anlaşmalı olmadığı için devlet karsilamiyor bende özelde yaptım kendi cebimde karsiladik malesef
Ozelde tedavi oluyorum bende orda soyledilee bize bu rapor isini ama onun bayagi sartlari varmis galiba onceden tam hatirlamiyorum sayisini ama 2-3 kere asilama denemis olma filan gibi bildigim kadariylaŞuan tüp bebek değil ama sadece yumurta oluşup büyümesi için bu iğne . Devlette rapor cikarabiliyoruz demişti sanki bu grupta biri ama neyse bakalım teşekkür ederim yinede sana
Canım bende aşılama için özelde cikartim rapor o zaman doktorum demişti bu hastane anlaşmalı diye yani gerek tüp bebek gerek yumurta takibi için biz hipo hipo ların iğne kulanmasi gerekiyor o iğnelerin raporlu olması lazım yoksa tüp bebek yaptığım merkezde cebimde karsiladigim için pahli geldi bu arada aşılama yaptığım yer Kocaeli özel bi hastaneydi o anlaşmalı olduğu için uygun geldi iğneler tüp bebek yaptığım da İstanbul acı badem di ordan biliyorum ha son tüp bebek üniversite hastanesi olduğu için iğneler ve tüp bebek sadece 1500 tl geldi şimdiki aklım olsa direk devlette yapardım 3 şansımı da ondan sonra ozelle giderdimŞuan tüp bebek değil ama sadece yumurta oluşup büyümesi için bu iğne . Devlette rapor cikarabiliyoruz demişti sanki bu grupta biri ama neyse bakalım teşekkür ederim yinede sana
Cok ama cok tşk ederim Allah razı olsun Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin inşallah
İnş benimde sizin gibi ikizlerim olur o kadar cok istiyorum ki anne olmayi inşallah Rabbim nasip eder banadaCok ama cok tşk ederim Allah razı olsun Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin inşallah
İnşallah nasip nolur. İlaçlara endokrinden rapor al. 110 lira olan iğneyi 12 tl ye alıyosun.İnş benimde sizin gibi ikizlerim olur o kadar cok istiyorum ki anne olmayi inşallah Rabbim nasip eder banada
Rica ederim canım rabbim hepinizin ve isteyenlerin karnını bebislerler doldursun her zaman umutlu ol ben tam umudumu kaybederken buldu benj bebeklerimCok ama cok tşk ederim Allah razı olsun Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin inşallah
Mrb canım bnde senin gibi şu anda tedavi görüyorum göbekten iğne yapiyorum şu an 3 toz bir su kullaniyorum ama benim yumurtaliklar gelişme göstermedi şimdi ye kadar benimMerhaba arkadaşlar ben de hipo hipoluyum.ilk tedavmde fazla yumurta geliştiği için iptaloldu ikincide az oldugu için iptal oldu. Bu defa 18,5 mm 13mm yumurtalarım oluştu çatlatma iğnesi yaptıktan snra doktorum gün aşırı ilşki dedi. Eşiminde tahlil sonuçları güzel oldugu için aşılamaya gerek yok dedi ve şuan hamileyimmm hcg değerim 93 çktı çok mutluyum.hiç umudunuzu kaybetmeyin bizim hastalığımız için en kolay tedavi olan hastalık diyor doktorlar. Allhım her isteyene nasip etsin inşallah
Mrb canım bnm şu an 3. Haftam 3 toz bir su kullaniyorum her hfta doktorum artttirdi yumurtaliklarim hiç gelişme olmadi bu hafta yine kontrolüm var bakalim artk neden gelişme göstermiyo anlamadimİlk denediğimde 2 doz 1 su vurulmuştum hepsi çok buyumuştu doktor tüp bebekliksin gel yapalım dedi özele gittmiştim ama ben istemedim çnkü takiple kalanı çok duymuştum. Sonrakinde tek doz yapalım dedik o zmn da buyumedi yine yarım kaldı çatlatamadık. 3. Defasında 2 dozla başladık son 3 gün 1,5 doz yaptık 2 tanesi buyudu :)) ilk defa çatlatmayınyaptık ve tuttu yani ilk denemede vücudunun kaç doza cevap verdiğini öğreniosun o yuzden tutmayabiliyo ama olabilirde yani kısmet:) bir de hipoluluara hastaneden rapor veriyolar iğneleri bedava alıyosun ortalama 15 günlük bi tedavi oluyo çok zor değil yumlşların boyutunu tutturana kadar üstüste her ay da yapılabiliyo. Aklınıxa takılan tümmm soruları sorabilirsiniz ben de böle forumlarda çok araştırdımm
Kaçlık kullanıyosun. Bana mesela başlangıcta 150 yada 225 ile baslayım 6. Günden sonra 300 e cıkıyodumMrb canım bnde senin gibi şu anda tedavi görüyorum göbekten iğne yapiyorum şu an 3 toz bir su kullaniyorum ama benim yumurtaliklar gelişme göstermedi şimdi ye kadar benimkullandiğim iğne merıonal 3. Haftam ilaçta doktorım her gitiğimde ilaç dozunu arttirdi
Mrb canım bnm şu an 3. Haftam 3 toz bir su kullaniyorum her hfta doktorum artttirdi yumurtaliklarim hiç gelişme olmadi bu hafta yine kontrolüm var bakalim artk neden gelişme göstermiyo anlamadimbnde hipo hipoluyum
Şu anda 300 e çıkti 4 toz 2 su şeklinde kontrole gitiğimde doktor yumurtalarda hareketlenme var dedi ama istediğimiz boyutta değil dedi ve 300 e cıkardi canım inşallah olur bu seferKaçlık kullanıyosun. Bana mesela başlangıcta 150 yada 225 ile baslayım 6. Günden sonra 300 e cıkıyodum
Ben sordum dedim endokrınden rapor alalim öyle bşy yok dediler gittiğm hastane hıpoluyum die direk rapor cıkarmış şimdi benim ilaçta 4.haftam raporumun bitimine 3 gün varmış toplamda 16 kutu ilaç lazimdi bana bu hafta sadece 4 tanesini rapor karşiladi diğer 12 tanesini biz aldik 820 tl verdim 12 tanesine yani anlamadik bu rapor nasi işe yaradi bizdeİnşallah nasip nolur. İlaçlara endokrinden rapor al. 110 lira olan iğneyi 12 tl ye alıyosun.
Hangi kodla yazdı raporunu. Ben burda bi hipo konusunda yazmıştım kodu. Bnm artık raporun süresı doldugundan ve çocuk sahibi oldugumdan sıldım ama burda bı hipo konusunda rapor kodu var. Zaten cogu endokrıncı bilmiyo bu raporu. Bende zamanında örnek rapor gostererek cıkardım. Benım zamanımda tamamen ucretsızdı şimdi katkı payı geldi.Ben sordum dedim endokrınden rapor alalim öyle bşy yok dediler gittiğm hastane hıpoluyum die direk rapor cıkarmış şimdi benim ilaçta 4.haftam raporumun bitimine 3 gün varmış toplamda 16 kutu ilaç lazimdi bana bu hafta sadece 4 tanesini rapor karşiladi diğer 12 tanesini biz aldik 820 tl verdim 12 tanesine yani anlamadik bu rapor nasi işe yaradi bizde
Canım bende Hipo Hipo hastasiyim. Benim hormonlarım düzelmedi. Ikinci çocuğum da tüp ile oldu. Ama ilk çocuktan sonra tedaviyi bildiğimiz ve bir çocuğumuz olduğu için daha rahatlamıştım. Yinede ikinci çocuğunda 3. Denememde oldu. Iki kere düşük yaptım. Senin nasıl olur onu bilemiyorum.Arkadaşlar ben hipo hipo hastasıyım. Tüp bebek tedavisiyle 1 bir kız çocuğu dünyaya getirdim. Rabbim herkese nasip etsin çok şükür. Benim sorum şu: daha önceden aynı sorunu yaşayan doğumdan sonra hormonları düzelen var mı? Yani daha sonradan kendiliğinden hamile kalabiliyor muyuz yoksa yine tüp bebek süreci mi geçirmemiz gerek?