Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki kaç yıl aradan sonra tekrar denemiştiniz?

Kodla ilgili hiç bir bilgim yok canım cuma günü endokrine randevu aldim birebir bir doktorla görüşcem rica etsem o kodu bana yollama ihtimalin varmi acaba

Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki kaç yıl aradan sonra tekrar denemiştiniz?
Canım 5 yıl aradan sonra denedim fakat 3. Denemede olduğu için aralarında 7 yaş var. Canım eğer bir çocuk daha istiyorsan benim çok bekleme derim. İnşallah gönlüne gore verir Allah.

Canım 5 yıl aradan sonra denedim fakat 3. Denemede olduğu için aralarında 7 yaş var. Canım eğer bir çocuk daha istiyorsan benim çok bekleme derim. İnşallah gönlüne gore verir Allah.
Evet ben iki sene içerisinde tekrar gitmek istiyorum çünkü yaşım su an 32. Allah evlatlarınızı size bağışlasın çok sevindim.

Merhabalar. Hipp hipolu arkadaşlar. Ben hipo hipo değilim ama bişey sormak istiyorum yardımcı olur musun kafayı yemek üzereyim. Hipofiz bezinden salgılanan hormonlarım normal seviyede ama yumurtalıklar cevap vermiyor. Amh 0.01. Siz amh ölçtürdünüź mü. Menogon iğnesi kullanıcaz ama ona da cevap vereceğini sanmıyorum dedi doktor

Merhaba canım bnm hipo hipoluyum amh testi yaptım bnde bnki 2,14 cıktı şu an ztn tüp bebek tedavisi görüyorum transferimin 8.Günü merakla bekliyorum bnde sende hiç üzülme 0,01 le cocuk sahibi olan kadınlar var bazı doktorlar böyle umutsuz konuşabiliyor sürekli pozitif ol lütfen Rabbim inşallah bizlere de nasip eder anneliği sadece moralmen çok ıyı ol amh değeri düşük olup hamile olan bir çok kadın var inşallah snde hamile olursun vede ilaçlarını düzenli kullan

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. 7 aylık evliyim ne yapacağımı bilmiyorum canım inşallah seninki de hayırla sonuçlanır. Keske ben de hipo hipolu olsaydım siz gercekten benim durumumda olanlara gore çok şanslısınız.

Rica ederim kuzum ne dmk seni bizim gibi olanlardan başkasi anlayamaz şanslımıyız değilmiyiz sadece onu Rabbim bilir Rabbimizin ol demesi yeterlidir sen kesinlikle üzülme vede asla ümitsizliğe kapilma tedavine saril hem ztn 7 aylik evlisin cok iyi yapmisin erken tedaviye başlamakla vede mümkün olursa tedavi gördüğünü cok kimselere anlatma çünkü yerli yersiz yorum yapan olur hem ztn zor bi süreç başkalarıylada uğraşma Rabbim inşallah hepimizin emeğinin karşiliğini sormak istediğin başka bşyler olursa sorabilirsin bu zaman da morel olarak birbirimizi desteklemeliyiz

Allah razı olsun canım çok iyisin. Kimse bilmiyor zaten eşimle düşünmüyorum diyoruz soranlara. Rabbim kolaylıklar versin herkese

Bende hipo hipoyum 4 aydır yumurta takibi deniyoruz olmadi merional kullandım yumurta oluştu gonol f boze yaramıyo asilama yapcaktik iptal etti doktor tup bebek düşünüyorum neresi daha iyi merkez olarak birbirimize destek olalim bu süreçte

Canım benim yaa üzülme lütfen biz infertilitede kolay kısımdayiz bir çok kadın var bizim gibi olup cocuk sahibi olan gönlünü ferah tut olduğun şehre bağli sıralmaya bakcak olursak İstanbul Ankara bahçeci sağlık adana başkent hastanesi esra bulgan ben esra hocada yaptirdim şimdi 9.günüm pazartesi günü test yapcam sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim inşallah bize de nasip eder anne olmayi hem üç aylardayiz hmde bugün miraç kandilini bol bol dua edelim Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ben şimdiye kadar 255 kutu merıonal kullandim yumurtaliklarim geç cvp verdi biz ilk önce aşilama yapcaktik snra yumurta sayim bir anda coğalinca iptal etti doktorum aşilamayi tüp bebeğe döndük Rabbim emeğimizin karşılığını verir inşallah

Amin canim❤

Cnm 0.01 ile hamile kalan var. Rabbim nasip ettimi olur. Moralmen çöküşe girme. Tuğçe ışınsu hiçlikten gelen güç kitabı var. O kadar güzel bir cıkış kitabi ki ben onu okuyorum. En dipte olduğumuz zamanlar da bile hayrımıza olan şeyler vardır unutma.

Çok tebrik ederim canım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin süreci buradaki arkadaşlarla paylasirsan çok mutlu oluruz

arkadaşlar umutsuz olmayalım bizler şanslı guruptayiz

Arkadaşlar mrb bizim gibi hipohipo olanlar lütfen umutsuzluğa asla kapılmayın 13 mart günü transferim olmuştu bugün pozitif sonuç aldim şimdi hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler olsun isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Tek temennim şu anda kazasiz belasiz sağlikli bi şekil de yavrumu kucağima almayi nasip etsin Rabbim
Dua etmekten ve Rabbinizden istemekten asla vazgeçmeyin

Çok sevindim canim hayırlı olsun bende hipoyum tup bebek yaptiricam 4 kez takiple olmadi bende çok istiyorum rapor felan kullandinmi tuP bebek icin❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…