Hipo hipo hastası olup hamile kalanlar 2024

Benim ilk gittiğimde rahim küçük dedi çünkü ben 3-4 ay ilaçtan bunalıp cyclo’yu bırakmıştım. Gittiğim ay cyclo’ya tekrar başladım. Sonra opu için aldığım hormon iğneler rahimi istediği boyuta getirmiş. Transfer yapabiliriz aralık dedi. Önemli olan ilacı hiç bırakmamakmış 😞 bende şişli memoriala gidiyorum
Rahmin küçük olmasını dert etme ben hipo hipoyum adet göremiyorum doktor hep banada küçük diyor hormanlar fln adet görüyoruz rahim büyüyor ayrıca progestan tüp bebek sürecinde veriyor oda rahmi koruyo gebeliğe hazırlıyor

Benim ilk gittiğimde rahim küçük dedi çünkü ben 3-4 ay ilaçtan bunalıp cyclo’yu bırakmıştım. Gittiğim ay cyclo’ya tekrar başladım. Sonra opu için aldığım hormon iğneler rahimi istediği boyuta getirmiş. Transfer yapabiliriz aralık dedi. Önemli olan ilacı hiç bırakmamakmış 😞 bende şişli memoriala gidiyorum
Evet evet o ilacı hiç bırakmamız gerekiyor bu arada beyaz olanlar yumurtlamayı sağlıyor kırmızı olanlar da regl olmamız sağlıyor bu yüzden beyaz olanları kullandigimz dönem dogal yoldan gebe kalma ihtimalimiz var bu süreçte hicbi şeyin kendiliğinden olmayacağına inanıyoruz sanki ama olabilir Allahin işi.. umarım gönlümüzce olur sürecinizin devamını da transferden sonrasını da haber verin inşallah güzel haberlerinizi aliriz 🤲🌸

Birde bana doktorum çift embriyo riskli olur senin durumunda zaten rahim küçük tutsada 5-6 ay düşük riski yüksek olur dedi
Allah allah genelde biri tutmazsa diğeri tutsun diye ikiz transfer ediyorlar bunu istemezsen ikna ediyorlar hatta bi şekilde şaşırdım. Kac embriyom var demiştiniz acaba az mıydıki böyle bir şey dedi

Evet evet o ilacı hiç bırakmamız gerekiyor bu arada beyaz olanlar yumurtlamayı sağlıyor kırmızı olanlar da regl olmamız sağlıyor bu yüzden beyaz olanları kullandigimz dönem dogal yoldan gebe kalma ihtimalimiz var bu süreçte hicbi şeyin kendiliğinden olmayacağına inanıyoruz sanki ama olabilir Allahin işi.. umarım gönlümüzce olur sürecinizin devamını da transferden sonrasını da haber verin inşallah güzel haberlerinizi aliriz 🤲🌸
İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyor olacağım 🥰 tabi ki bir şey olursa mutlaka paylaşırım

İnşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyor olacağım 🥰 tabi ki bir şey olursa mutlaka paylaşırım
Allah allah genelde biri tutmazsa diğeri tutsun diye ikiz transfer ediyorlar bunu istemezsen ikna ediyorlar hatta bi şekilde şaşırdım. Kac embriyom var demiştiniz acaba az mıydıki böyle bir şey dedi
Biz inatla ikiz istedik eşimde bende çok istiyorduk kadın rahim zaten küçük ikiz riskini alamayız dedi direk. 8 tane embriyom var

Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah 🤲 histeroskopik prp nasıl bi işlem bilgi verebilir misinz ve önerir misiniz
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm teşekkürler amin inşallah 🙏 histeroskopik prp işlemi rahim duvarının kalinlasmasi için yapılan bir işlem benim için öyleydi yani rahme çizik atılması işlemi genelde rahim ile ilgili sorunlarda yapılıyor bildiğim kadarıyla. İşlem öncesi kendi kaninizi alıp ayristirip operasyon sırasında yine size veriliyor aslında yardımcı bir yöntem direkt kalınlaşmıyor işlemden sonra yine estrofem ya da başka ilaclar kullanılıyor bu şekilde

Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm teşekkürler amin inşallah 🙏 histeroskopik prp işlemi rahim duvarının kalinlasmasi için yapılan bir işlem benim için öyleydi yani rahme çizik atılması işlemi genelde rahim ile ilgili sorunlarda yapılıyor bildiğim kadarıyla. İşlem öncesi kendi kaninizi alıp ayristirip operasyon sırasında yine size veriliyor aslında yardımcı bir yöntem direkt kalınlaşmıyor işlemden sonra yine estrofem ya da başka ilaclar kullanılıyor bu ç

Merhaba arkadaşlar hipo hipo olup hamile kalan çok var onlardan birisi benim hatta burada eski tarihlerde açılmış konu başlıklarımizda var
Ben ilk denemem de üçüz hamile kaldım çocuklar şu anda lisedeler tedavisi en kolay hastalık demek istemiyorum ama Ufak bir engel diyelim
Merhaba hamilelik sonrasında emzirebildiniz mi yani bu hastalıkta olan insanlarda. süt geliyor mu bunu merak etmiştim ?

Back