Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Canım inancına hayran kaldım o kadar olmaz demelerine rağmen yılmamaşsın helal olsun. Sonunda da en kolay şekilde hamile kalmışsin ne güzel
Aslında cok basıt bi grubuz ama doktorlar bilmiyor. Eşinizde sıkıntı yoksa takıple cok rahat hamıle kalabılıyoruz kı takıple tek ben değilim ikizlere hamile kalan

Herseyden önce inanmak gerekiyo. Tabiki takdiri ilahi var ve nasip var ama inanıp pes etmemek önemli. Benım bu 5 tedavi 1.5 yılımı aldı.

Aslında cok basıt bi grubuz ama doktorlar bilmiyor. Eşinizde sıkıntı yoksa takıple cok rahat hamıle kalabılıyoruz kı takıple tek ben değilim ikizlere hamile kalan
Canım sizin yorumlarınız sayesinde ben içim daha ferah hastaneye gidiyorum. Bütün hipolulara ümit oluyorsunuz. Benim esimde sıkıntı yok. Aslında ben bir kez yumurta takip denedim olmadı. Bir kez aşılama denedim kimyasal gebelik oldu. Şimdi de tüp Bebek deniyorum hayırlısı ile ama sayenizde umutluyum. Doktorum da sizin gibi dedi hipolu hastaların tüp bebekle hamile kalma oranı çok yüksek.

Ben mesela
1. Asılama negatif.
2. Takıp pozitif ama 8. Haftada kalbi durdu. Bizde kan pıhtılasması fazla oluyo ve doktorum pınar temire söylememe rağmen iğne başlatmadı bebeği kaybettik.
3. Asılama negatif
4. Takip doktorun yumurtaları fazla buyutup bi sonrakı ay çip bebek yapıp 1750 tl alayım diye içine ettiği tedavi. Doktor olcay akalın aydında. 14 mm dediği yumurtalar 20 biri 25 diğeri cıktı. Birede 33 yasındasın rezerv azaıyo,şişmansın diye moralımı bozması cabası
5. Tedavi yumurta takıbi. Olcay akalından yedım ya kazıgı o yuzden aynı gun 3 doktora birden yumurta ölçtürdüm.ikisinin 16 mm dediği gün çatlatma yaptım.ve hamıle kaldım.allaha şükür 6 aylık ıkızl kızlarım var.

Demem o ki her doktor bilmiyo bu hastalıgı ama cok bilmişlik yapıyo.

Evet haklısın canım yumurta büyümesi kişiden kişiye de degisiyor benim doktorum yumurta takibinde az buçuk anladı yimurtalarimin cevabını o yüzden aslimada ve bu tedavide daha saglam adımlar attı. Gerçi Sun tüp bebek aşamasında yumurtalarım daha geç cevap verdi yüksek doz kullanmama rağmen çok yumurtam çıktı ama süreç biraz yavas. Sen de baya süreçten gecmissin kuzum ama yine de tez zamanda kavusmussun ne mutlu sba ve senin gibi olanlara Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hipolu arkadaşlarım kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz. Öğrenebilir miyim

Canım benimde takiple olmamış ve iki aşılamasa birinde kimyasal gebelik olmuştu. İlk tüp bebekte acele ettim. dr dondurulmuş embriyo daha iyi tutunuyor demesine rağmen fresh olsun istedim olmadı. Yine aynı yumurta toplama dönemine ait ikinci dondurulmuş embriyolarda oldu. Ikinci çocukta yine dondurulmuş yaptım. Bu arada bir kalbi duran gebeligimoldu. O yüzden ikincisinde kan cıvıltici iğne ve progesteron kullandım.

Canım iki çocuğumda 5.gün embriyosuydu. Dr öyle uygun gördü.
Anladım canım sizin ne güzel beşinci gün embriyosu benim üçüncü güne sadece üç embriyo kaldığından dolayı beşinci güne riske atmadılar. Yani üçüncü gün embriyosu donduruldu bana da. İnşallah benimki tutar.Ya evet canım ben de duydum dondurulmuş embriyo daha iyi diye. Ne güzel Rabbim sana nasip etmis

Lh düşük fsh yüksekse polikistik over diye biliyorum. Oda yumurtanın cevresınde kist oldugu için sperm yumurtaya giremiyor. Catlatma iğnesi kullanıyorlar ondada

Canım inşallah seninde tutar dualarım seninle.
Gönlunu ferah tut, Allah gönlüne gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…