Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Ben de hipo hastasıyım tüp bebeğe başladım şuan 8 yumurta oluşma aşamasında ama sürecim uzatacak ondan korkuyorum yavaş gelişiyor yumurtalarım. Sizin yumurta büyütme sureciniz nasıl

12-13 gun sürdü merional kullandım canım
Anladım canım ne güzel ben de tüp bebeğe başladım hipoluyum sürecim uzuyor çok korkuyorum doktorum başta 12 gün sürer dedi şimdi10. Gunumdeyum 8 yumurtam var 8mm 9mm 10mm 11 mm civarlarında hepsi . Doktor bana merional vermişti 300 ml işte ,

Ben de hipo hastasıyım tüp bebeğe başladım şuan 8 yumurta oluşma aşamasında ama sürecim uzatacak ondan korkuyorum yavaş gelişiyor yumurtalarım. Sizin yumurta büyütme sureciniz nasıl
Bizim yumurtalar biraz geç cevap veriyor. Ben yüksek doz ilaç kullandım 13 günde çatlatma aşamasına geldi

Kaliteli bir şekilde büyürler inşaallah Benim son iki günde daha hızlı büyüdüler hatta
Evet ben de aşılama yaptığımda hatırlıyorum son zamanlar hızlı büyümüştü. Ama şimdi 8mm 9mm 10mm 11mm şuan 7 , 8tane yumurtam var inatla buyumuyorlarmis gibi geliyor bana

Evet ben de aşılama yaptığımda hatırlıyorum son zamanlar hızlı büyümüştü. Ama şimdi 8mm 9mm 10mm 11mm şuan 7 , 8tane yumurtam var inatla buyumuyorlarmis gibi geliyor bana
Benimde öyle yavaştı hatta doktor çok yavaş büyüyorlar dedi sonra ilaç dozunu iki katına çıkardılar

Hipoda sadece fsh lh eksik.gonal f yaramıyo. Merional yada menagon ama en güzeli merional. Ben 5 tedavı gordum. Hiç bir doktor gonal f vermedi. Ondan sanırım ya tek fsh yada lh var. Bizde ikisi eksik olunca işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…