Yumurta büyütme sureciniz kaç gün sürdü ve hangi ilaçları kullandınızYumurta takıbıylede sonuc alırdınız. Benım yumurta takınıyle 4.5 aylık ıkız kızlarım var. Allah sizede bu tedavınızde inşallah nasip eder
12-13 gun sürdü merional kullandım canımYumurta büyütme sureciniz kaç gün sürdü ve hangi ilaçları kullandınız
Anladım canım ne güzel ben de tüp bebeğe başladım hipoluyum sürecim uzuyor çok korkuyorum doktorum başta 12 gün sürer dedi şimdi10. Gunumdeyum 8 yumurtam var 8mm 9mm 10mm 11 mm civarlarında hepsi . Doktor bana merional vermişti 300 ml işte ,12-13 gun sürdü merional kullandım canım
Bu yüzden şuan ek olarak gonal f verdi yumurtalarim yavaş büyüyor diye12-13 gun sürdü merional kullandım canım
Keske ona hiç bulasmasaydın. Bizde işe yaramayan bir iğneBu yüzden şuan ek olarak gonal f verdi yumurtalarim yavaş büyüyor diye
Bizim yumurtalar biraz geç cevap veriyor. Ben yüksek doz ilaç kullandım 13 günde çatlatma aşamasına geldiBen de hipo hastasıyım tüp bebeğe başladım şuan 8 yumurta oluşma aşamasında ama sürecim uzatacak ondan korkuyorum yavaş gelişiyor yumurtalarım. Sizin yumurta büyütme sureciniz nasıl
Teşekkür ediyorum kuzum ben yalnız değilim yani. Bir an korktum yumurtalarim kalitelisiz diyeBizim yumurtalar biraz geç cevap veriyor. Ben yüksek doz ilaç kullandım 13 günde çatlatma aşamasına geldi
Neden ki internetten baktım FSH eksikliğini tamamlıyor. Folikulleri olgunlatiriyor. Bizim de o hirmonumuz eksik ?? Gerçi sen yaşamış bir kişisinKeske ona hiç bulasmasaydın. Bizde işe yaramayan bir iğne
Kaliteli bir şekilde büyürler inşaallahTeşekkür ediyorum kuzum ben yalnız değilim yani. Bir an korktum yumurtalarim kalitelisiz diye
Evet ben de aşılama yaptığımda hatırlıyorum son zamanlar hızlı büyümüştü. Ama şimdi 8mm 9mm 10mm 11mm şuan 7 , 8tane yumurtam var inatla buyumuyorlarmis gibi geliyor banaKaliteli bir şekilde büyürler inşaallahBenim son iki günde daha hızlı büyüdüler hatta
Teşekkür ediyorum bu arada Rabbim sana nasip etsin bebiş. Sen ne asamadasinKaliteli bir şekilde büyürler inşaallahBenim son iki günde daha hızlı büyüdüler hatta
Benimde öyle yavaştı hatta doktor çok yavaş büyüyorlar dedi sonra ilaç dozunu iki katına çıkardılarEvet ben de aşılama yaptığımda hatırlıyorum son zamanlar hızlı büyümüştü. Ama şimdi 8mm 9mm 10mm 11mm şuan 7 , 8tane yumurtam var inatla buyumuyorlarmis gibi geliyor bana
Teşekkür ediyorum bu arada Rabbim sana nasip etsin bebiş. Sen ne asamadasin
İnşallah kaliteli embriyoların olur canım ve o embiryolar tutuacaklar sanaÇarşamba yumurtalar toplandı şuan şuan bekleme aşamasındayım
Bu arada yüksek doz demiştin sen ne kadar ml kullandin ben de yüksek doz kullanıyorumÇarşamba yumurtalar toplandı şuan şuan bekleme aşamasındayım
İnşaallah hepimizinİnşallah kaliteli embriyoların olur canım ve o embiryolar tutuacaklar sana
Bu arada yüksek doz demiştin sen ne kadar ml kullandin ben de yüksek doz kullanıyorum