Anladım canım ben de 300 ml merional ile başladım doktor merionala ek olarak 75 ml gonl f verdi bakalım ben de merak ediyorumHipoda sadece fsh lh eksik.gonal f yaramıyo. Merional yada menagon ama en güzeli merional. Ben 5 tedavı gordum. Hiç bir doktor gonal f vermedi. Ondan sanırım ya tek fsh yada lh var. Bizde ikisi eksik olunca işe yaramıyo
Evet kuzum ben en başından beri 300 merional kullanıyorum şimdi 75 ml gonal f eklendi bakalımMenogon kullandım 225 ile başladık 450 ye çıktı sonra
İnşaallah güzel olurEvet kuzum ben en başından beri 300 merional kullanıyorum şimdi 75 ml gonal f eklendi bakalım
Merhaba bende Hipo hipo hastasiyim. Menagonu 450 kullanarak hamile kaldım. Benimde karnimda sislik ve hafif ağrı oluyordu. Bunun sebebi devamlı yumurtlama yapmadığımız ve yüksek hormon almamizdan kaynaklanıyor. bir Hipo hipo hastası olduğum için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım hemde iki kere. Bizim hastalığımız en kolay tedavisi olan hastalıklardan biri jinekologlar için. Ama iyi bir dr bulmakta şart. İnşallah isteyen herkese nasip olur . Seninde gönlüne olur.Merhaba ben menogon başladım ilk 3 gün 225 sonra 450 çıkardı doktorum ama bu doz bana çok yüksek gibi geldi.. karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var bu normal mi
Normal adet oluyormusun. Polikistik over olabilirsin.Slm. Bana da hıpogonodızm hıpogonodotropık dediler ama. Benim fsh yüksek 158 ve bana hic Çocuğun olmaz dediler sizlerden farklıyım galiba
E fsh ı dusuren haplar yok mu. Arastırmadın mı hiçBenim ki hiper hıpoymus galiba yüksek olanı benim hıc sansım yok mushapsız hic adet olmadım. 15 yasında ogrendım bende 28 yasındayım evliyim. Ve benim gibi kimseyi gormedım burda yıkıldım...
Ay ne güzel senin adına çok sevindim. Bir hipolu olarak bize umut oldun. Bu güzel haberi verdiğin için teşekkür ediyorum. Canım yeni mi hamile kaldın? Ben de yumurta büyütme asamasindayim çok korkuyorumMerhaba bende Hipo hipo hastasiyim. Menagonu 450 kullanarak hamile kaldım. Benimde karnimda sislik ve hafif ağrı oluyordu. Bunun sebebi devamlı yumurtlama yapmadığımız ve yüksek hormon almamizdan kaynaklanıyor. bir Hipo hipo hastası olduğum için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım hemde iki kere. Bizim hastalığımız en kolay tedavisi olan hastalıklardan biri jinekologlar için. Ama iyi bir dr bulmakta şart. İnşallah isteyen herkese nasip olur . Seninde gönlüne olur.
Kızı ben de ilaçsız adet olmadım hiç hayatımda. Endokrin alanında sana doktorlar ne dedi kuzum. Az buçuk yorum yaparlar. Moralini bozma ne hastalar var hamile kalıyor. Bence sen iyi bir doktora git.Benim ki hiper hıpoymus galiba yüksek olanı benim hıc sansım yok mushapsız hic adet olmadım. 15 yasında ogrendım bende 28 yasındayım evliyim. Ve benim gibi kimseyi gormedım burda yıkıldım...
YoAy ne güzel senin adına çok sevindim. Bir hipolu olarak bize umut oldun. Bu güzel haberi verdiğin için teşekkür ediyorum. Canım yeni mi hamile kaldın? Ben de yumurta büyütme asamasindayim çok korkuyorum
Yok canım ben doğum yaptım 6 aylık bebeğim var ve 7 yaşında bir çocuğum daha var. Ikiside önce Allah 'ın izniyle sonra tüp bebekle oldu. İnşallah seninde gönlüne gore olur.Ay ne güzel senin adına çok sevindim. Bir hipolu olarak bize umut oldun. Bu güzel haberi verdiğin için teşekkür ediyorum. Canım yeni mi hamile kaldın? Ben de yumurta büyütme asamasindayim çok korkuyorum
Canım kromozom analizi yaptılar mı sanaProf sadece adet olmak icin divına hap verdi Çocuğun olmaz hic uğraşma dedi. Fsh yi burda ogrendım doktor da bısey vermedi yıllarca. Çaresiz diye. Bos bos duruyorum Öyle
46 xx cıkmıstı kucuk Ken yapmışlar dı ama ona mı dıyosunuz acabaCanım kromozom analizi yaptılar mı sana
Canım kromozom analizi yaptılar mı sana
Evet onu sordum kromozomda bir sıkıntı olmaması çok güzel.. Senin hastalığına halk arasında erken menopoz da deniyor.. Fsh yüksekliğinden yumurtalar erken tükeniyor.. Ama bir yumurta olsa bile bir umut var aslında46 xx cıkmıstı kucuk Ken yapmışlar dı ama ona mı dıyosunuz acaba
Maşallah maşallah Rabbim ailene sağlık sıhhat versin. Çok teşekkür ediyorum amiiinnYo
Yok canım ben doğum yaptım 6 aylık bebeğim var ve 7 yaşında bir çocuğum daha var. Ikiside önce Allah 'ın izniyle sonra tüp bebekle oldu. İnşallah seninde gönlüne gore olur.
Yumurtalıgim yok denecek kucuklukte bakalım hayırlısı...Evet onu sordum kromozomda bir sıkıntı olmaması çok güzel.. Senin hastalığına halk arasında erken menopoz da deniyor.. Fsh yüksekliğinden yumurtalar erken tükeniyor.. Ama bir yumurta olsa bile bir umut var aslında
Teşekkür ederim canım. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlâdım olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım sizinle.Maşallah maşallah Rabbim ailene sağlık sıhhat versin. Çok teşekkür ediyorum amiiinn ☺
Canım inancına hayran kaldım o kadar olmaz demelerine rağmen yılmamaşsın helal olsun. Sonunda da en kolay şekilde hamile kalmışsin ne güzelSenınde vardır bır yolu. Banada senelerce cocugn olmaz dedıler. İlaç raporu çıkarıp ilaçları ucretsız alarak 2 asılama ve 3 takıp yaptım. En son yumurta takıbınde hamıle kaldım üçüzlere ve 8. Haftada bebegın kalbı durdu ve 6 aylık ılızlerım var.
İlaç raporu aldıktan sonra sadece ozele gidersenız doktor ucretı verırsınız bırde şimdi yenı yasayla iğne 100 tl ise 10tl gibi bi fark alıyolar kı 2000 vermekten iyirdir. Yumurta takıbıyle ıkızlwre hamıle kalan çok arkadas var