- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.059
Merhaba, Eşim Tansel hocada tedaviye basladi. Tedavide 4.Ay da yeni ilaclar verdi. 1-Ovitrella 2-Merional fiyatlar eczanelere sorduk hepai kendi keyfine gore 3 Eczaneden sorduk (1.800-1200-950) herkes kendi keyfine göre... anlamadim gitti. Esim samimi oldugu eczaneye sordurdu Devlet nasil öder diye.. "Hipogonadizm" tanisi olursa öder dediler. Bugun Ankara Gazi Üniversitesi Uroloji bolumunden yazdirmis ama 'merional" ilacini ödemiş diger "Ovitrella" li odememis 500TL odeme yapip alacagiz.Suan kutu başına 15 tl verıyosun. Bundan 5-6 ay önce tamamen ücretsizdi. Endokrıne gidiyorsun. Hipo hastasıyım diyip teshısını gösteriyorsun. Her doktor cıkarmıyor. Universite hastahanelerinde cıkartabılırsın. Özelden rapor örneğini atayım sana
Tebrikler canım hipo hipo hastaları tedaviyle gebe kalma ihtimali yüksek gurupHipo hipolu olarak daha önce ilk tüp bebek denememde hamilekaldığımı yazmıştım. 4 gün önce doğum yaptım ve bebeğimi çok şükür kucağıma aldım sakın umutsuzluğa kapılmayın. Şimdi bana umut olan siteye bende başkalarına umut olması için mutluluğumu paylaşıyorum.
Ovitralle ninde kodu var. O kodla rapor cıkardıgında fark ödemezsın yanı ben 1 yıl once fark ödemeden alıyordum. Şimdide fark ödeniyormu bilmiyorum. Ovitrallede de rapor var. Koduna bakayım yazarım o sekılde alırsın. Gec gördüm yazdıgınıMerhaba, Eşim Tansel hocada tedaviye basladi. Tedavide 4.Ay da yeni ilaclar verdi. 1-Ovitrella 2-Merional fiyatlar eczanelere sorduk hepai kendi keyfine gore 3 Eczaneden sorduk (1.800-1200-950) herkes kendi keyfine göre... anlamadim gitti. Esim samimi oldugu eczaneye sordurdu Devlet nasil öder diye.. "Hipogonadizm" tanisi olursa öder dediler. Bugun Ankara Gazi Üniversitesi Uroloji bolumunden yazdirmis ama 'merional" ilacini ödemiş diger "Ovitrella" li odememis 500TL odeme yapip alacagiz.
Bu isler nasil olacak nereden nasil alacagiz anlamadik gitti. Bilgisi olan var mi?
78 cm olması ımkansız. Mm olarak ölçülür. 8 mm olabılır o ama 13. Güne gorede az buyumus. Cıktımı verdı. Özelden resım atsana cıktı verdıyseBen. Merional kullanıyorum. 13. Gün ölçü 78 cm yazıyor ben anlamıyorum herkes mm olarak söylüyor yardımcı olurmusunuz
Geçmiş olsun canım. Ben şahsen iki kere yumurta büyütüpp çatlatma sonrası ilişki yöntemini denedim. Ama olmadı ve bana vakit kaybı gibi geldi. Çünkü aynı tedavi uygulanıyor bir sürü ilaç iğne ve sonucunda düşük bi ihtimal . Sonrasında direk tüp bebek istedim kendim. Doktor da onayladı. 3. Denemede çok şükür ikizlerime hamileyim. Darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inşallahMerhabalar gercekten burada bu guzel haberleri okumak mutluluk ve umut verici bende primer amanore hipo hipo hastasiyim konyadayim su anda 6 aylik evliyim tedaviye baslamayi dusunuyorum bende gidisat nasil olacak merak ediyorum bi o kadarda stresleniyorumamh testi yaptirdim bende 1.1 cikti direkt tup bebek mi denenir yoksa yumurta catlatma sonrasi beklenir mi sizce??
Hipoysan eger merional en iyi bize yarayanMerhaba ben menogon başladım ilk 3 gün 225 sonra 450 çıkardı doktorum ama bu doz bana çok yüksek gibi geldi.. karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var bu normal mi
Evet hipoyum menogon başladı doktor inşaallah işe yararHipoysan eger merional en iyi bize yarayan
Tüp mü aşılamamıEvet hipoyum menogon başladı doktor inşaallah işe yarar
İlk tedavim olacak direkt tüpe karar verdikTüp mü aşılamamı
Yumurta takıbıylede sonuc alırdınız. Benım yumurta takınıyle 4.5 aylık ıkız kızlarım var. Allah sizede bu tedavınızde inşallah nasip ederİlk tedavim olacak direkt tüpe karar verdik
Allah bağışlasın... inşaallahYumurta takıbıylede sonuc alırdınız. Benım yumurta takınıyle 4.5 aylık ıkız kızlarım var. Allah sizede bu tedavınızde inşallah nasip eder