Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

07.01.2 hipogonadizm (E28.3 - E28.9) (E29.1 - E29.9)

E28.9 OVER DİSFONKSİYONU, TANIMLANMAMIŞ

SGKGDO MENOTROPİN PARENTERAL GÜNDE 1X375.0 ÜNİTE

Raporun resmini atamadım yani yükleyemiyorum ama bu kodlarla rapor alıyorsunuz. Mesela merional 100 tl ise siz 15 tl ödüyorsunuz 150 lik olanına. Cogu endokrın doktoru bılmez kı benım aldıgım yerdekılerde bılmıyodu. Bu kodları soyledım o sekılde yazdılar.

Üniversite hastaneleri yazıyor bu raporu.

Bu arada benım önceden aklımda hep soru isareti vardı. Acaba biz emzirebilirmiyiz diye. O hormonlar işlev görüyor mu diye.
Evet emzirebiliyoruz arkadaşlar. Benim ikizlerim var 1.5 aylık ve enzirebiliyorum. Süt geliyor. Tabı rezene,galaxtago gibi bitkisel takviyelerde kullanıyorum. İkiz oldukları için sadece anne sütü yetmiyor. Mama takviyeside yapıyorum.

Merhaba, Eşim Tansel hocada tedaviye basladi. Tedavide 4.Ay da yeni ilaclar verdi. 1-Ovitrella 2-Merional fiyatlar eczanelere sorduk hepai kendi keyfine gore 3 Eczaneden sorduk (1.800-1200-950) herkes kendi keyfine göre... anlamadim gitti. Esim samimi oldugu eczaneye sordurdu Devlet nasil öder diye.. "Hipogonadizm" tanisi olursa öder dediler. Bugun Ankara Gazi Üniversitesi Uroloji bolumunden yazdirmis ama 'merional" ilacini ödemiş diger "Ovitrella" li odememis 500TL odeme yapip alacagiz.

Bu isler nasil olacak nereden nasil alacagiz anlamadik gitti. Bilgisi olan var mi?

Tebrikler canım hipo hipo hastaları tedaviyle gebe kalma ihtimali yüksek gurup

Ovitralle ninde kodu var. O kodla rapor cıkardıgında fark ödemezsın yanı ben 1 yıl once fark ödemeden alıyordum. Şimdide fark ödeniyormu bilmiyorum. Ovitrallede de rapor var. Koduna bakayım yazarım o sekılde alırsın. Gec gördüm yazdıgını

Ben. Merional kullanıyorum. 13. Gün ölçü 78 cm yazıyor ben anlamıyorum herkes mm olarak söylüyor yardımcı olurmusunuz

Ben. Merional kullanıyorum. 13. Gün ölçü 78 cm yazıyor ben anlamıyorum herkes mm olarak söylüyor yardımcı olurmusunuz
78 cm olması ımkansız. Mm olarak ölçülür. 8 mm olabılır o ama 13. Güne gorede az buyumus. Cıktımı verdı. Özelden resım atsana cıktı verdıyse

Merhabalar gercekten burada bu guzel haberleri okumak mutluluk ve umut verici bende primer amanore hipo hipo hastasiyim konyadayim su anda 6 aylik evliyim tedaviye baslamayi dusunuyorum bende gidisat nasil olacak merak ediyorum bi o kadarda stresleniyorum amh testi yaptirdim bende 1.1 cikti direkt tup bebek mi denenir yoksa yumurta catlatma sonrasi beklenir mi sizce??

Geçmiş olsun canım. Ben şahsen iki kere yumurta büyütüpp çatlatma sonrası ilişki yöntemini denedim. Ama olmadı ve bana vakit kaybı gibi geldi. Çünkü aynı tedavi uygulanıyor bir sürü ilaç iğne ve sonucunda düşük bi ihtimal . Sonrasında direk tüp bebek istedim kendim. Doktor da onayladı. 3. Denemede çok şükür ikizlerime hamileyim. Darısı sizlerin ve isteyen herkesin başına inşallah

Bir iki defa deneyebılırsın yumurta takıbını. İlaçlarına rapor al o zaman 100 tl iğneyse sen kutusuna 10 tl verıyosun. Maddı ablamdada yormaz senı. Benjm tüp yaptırıp olmayan yumurta takıbıyle hamıle kalan cok arkadasım var.16 mm de yumurta catlatılmalı fazla buyudugunde kalıte dusuyo. Ben 2 asılama negatıf. 1 takıp pozitif ama 2. Ayda kalbı durdu kı bızim grup hastalarda kan pıhtılasması %90 oluyo ve doguma kadar kan sulandırıcı kullanıyoruz .
1 yumurta takıbı negatıf be ondan sonra 5. De yıne yumurta takıbıyle 5 aylık ikizlerim var. Sadece pes etme moral bozma. Birinde olmazsa diğerinde olur

Merhaba ben menogon başladım ilk 3 gün 225 sonra 450 çıkardı doktorum ama bu doz bana çok yüksek gibi geldi.. karnımda rahatsız edici bir şişkinlik var bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…