cevap icin cok teşekkür ederim insallah benimki dw ilerde böyle sorunsuz gecer henüz bir ilişkim yok ama bazen düşündürüyor beni nasıl soylicem diywben varkm. yumurta takıbıyle yanı sadece yumurtaları buyutuıp catlatarak ikizlere hamileyim. eşime şu şekilde söyledim. tüp bebekle olur yada olmaz nasip ama kimi doktor olur kimi olmaz dedi tedaviyle iyi düşün sonra görüşelim dedim. 4. görüşmede söyledim ben bağlanmadan ayrılcaksak ayrılalım dıye oda sıkıntı yok dedi evlendik. 2 asılama negatif ve 3 takip yaptm birri negatif ikisi pozitif. birinin kalbi durdu sınrakı tedavım ıkızlerim olacak nasipse 6. ayımdayım. ve dogru dr dogru tedavı sonuc almaan arkadas yok
bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben varkm. yumurta takıbıyle yanı sadece yumurtaları buyutuıp catlatarak ikizlere hamileyim. eşime şu şekilde söyledim. tüp bebekle olur yada olmaz nasip ama kimi doktor olur kimi olmaz dedi tedaviyle iyi düşün sonra görüşelim dedim. 4. görüşmede söyledim ben bağlanmadan ayrılcaksak ayrılalım dıye oda sıkıntı yok dedi evlendik. 2 asılama negatif ve 3 takip yaptm birri negatif ikisi pozitif. birinin kalbi durdu sınrakı tedavım ıkızlerim olacak nasipse 6. ayımdayım. ve dogru dr dogru tedavı sonuc almaan arkadas yok
amin inşallah canım. allah isteyen herkese nasip etsin.bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
merhabalar raporu aldıktan sonra özelde tedavı görup ücretsız ilacları alabılıyor muyyuz acabahipogonadizm koduyla rapor cıkarım 80 tl olan merionali ki hipolularda en cok kullanılan ve tavsıye edılen iğnedir ücretsiz alıyosunuz. ben bazen katkı payı veriyorum. oda 30 kutu 150 likte 170-200 u gecmıyo yanı 3 kutu fiyatına 30 tane alıyorum. ben ilk tedavimde 1500 tl ilaç parası ödedim ve negatif oldu o yuzden burda tanıstıgım arkdaslar söylemişti banada raporlu ilaç alındıgını kı ovitrale catlatma iğnesi içinde rapor çıkıyor.
ve hipolu iseniz tüpe gitmeden yumurta takıbıyle hamile kalabilirsiniz. cebinizden o zaman en fazla özel doktora giderseniz vereceginiz muayene ücreti cıkar.
HİPOGONADİZM OLUPTA YUMURTA TAKiBİ ve AŞILAMA İLE HAMİLE KALAN ÇOK ARKADaŞIMız VAR. EN YAKIN ÖRNEKTE BEN
o işin en kolay kısmı seven insan bunları takmıyor ama her zaman dürüst ol ve saklama senın elınde olan bı durum yok saklarsan hata yaparsın kabul eden eder etmeyen yoluna bakar benım esımde gayet olgunlukla karsıladı rahat olmerhaba ben de hipo hipoluyum 10 yaşında boy kısalıgı şikayetiyle ege üniversitesine gittik uzun araştırma ve tahaliller sonucu hipo hipo olduğumu öğrendim 10 yaşında büyüme hormonu kullanmaya başladım yaklaşık 17 senedirde adet görmek için ilaç kullanıyorum ilk etapta premarin sonra dessolet şimdi de cylc-prognova kullanıyorum bu zamana kadar da aksatmadan kullandm ama son birkaç senedir endokrine gitmiyorum kontrol için doktor bunu menepoz dönemine kadar düzenli olarak kullanacaksın demişti her kontrolde de bir sorunla karşılaşılmadığından gitmeyi bıraktım(mesafe çok uzaktı) belki 1-2 gün geciktirdiğim olmuştur ilacı ama onun dışında düzenli olarak kullanıyorum ben de yumurtalık da rahim de istenen gelişmeyi göstermiş ama gelgelelim evlilik ve çocuk meselesi beni bazen geriyor sizler evlenmeden önce eşlerinize bu rahatsızlıgı nasıl anlattınız nasıl karşıladı bunu öğrenmek isterim yardımcı olursanız sevinirim bir de tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalan var mı acaba??
özel doktorun yazarsa ucretsız alıyosun. ben aıle hekımıne yazdırıyodum.merhabalar raporu aldıktan sonra özelde tedavı görup ücretsız ilacları alabılıyor muyyuz acaba
inşallah guzel sonuclar alırsın canım. dualarımız senınleMerhaba kızlar, ben de hipo hipolulardanım. Oldukça yorucu bir bir kaç aşılama tecrübesi yaşadıktan sonra dün ilk tüp bebek transferimi oldum. Bana dua eder misiniz? Bu sayfada benim gibi olup da güzel sonuçlar elde edenleri okuyunca çok ümitlenmiştim. İnşallah ben de durumumu paylaşacağım.
7.12.2018 tarihinde 78 değerle hamile oldugumu öğrendim. Bundan 4 gün sonra değerim 587 oldu. Şükürler olsun Rabbime. Gerçi ben hala sevinemiyorum . Temkinli olarak hareket ediyorum. Dualarınız için çok teşekkür ederim.inşallah guzel sonuclar alırsın canım. dualarımız senınle
Hangi degeriniz 78vdi7.12.2018 tarihinde 78 değerle hamile oldugumu öğrendim. Bundan 4 gün sonra değerim 587 oldu. Şükürler olsun Rabbime. Gerçi ben hala sevinemiyorum . Temkinli olarak hareket ediyorum. Dualarınız için çok teşekkür ederim.
betası sanırım hamile suandaHangi degeriniz 78vdi
Evet beta hcg 78 idi. 4 gün sonra da 583 oldu.betası sanırım hamile suanda
Sonucun nasıl oldu. Hangı ilaçları kullanıyosun. Tedavide kullanılan iğneler kadar ilaçlarda onemli. Bende hıpoyum ıkızlere hamıleyım. 32. Haftadayım . Allah sanada nasip eder inşallahBende hipo hipoluyum raporlarımı çıkardım ilaçlarımı aldım daha yeni takibe başladım amh 1.88 fsh ve lh düşük Allah bana ve çocuğu olmayanlara imanlı hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
Canım allah bagıslasın. Bende hipoyum ve nasipse ikizlere hamileyim. Benim merak ettiğim 12. Haftadan sonra ilaçlar bizde de kesiliyor mu? Vücut hormon üretmiyor normalde. Hamileyken acaba üretmeye başlıyor mu. Bana hemşire 12. Haftada ilaçların kesildiğini söyledi. Bizim için de geçerli mi bu?Sonucun nasıl oldu. Hangı ilaçları kullanıyosun. Tedavide kullanılan iğneler kadar ilaçlarda onemli. Bende hıpoyum ıkızlere hamıleyım. 32. Haftadayım . Allah sanada nasip eder inşallah
Canım allah bagıslasın. Bende hipoyum ve nasipse ikizlere hamileyim. Benim merak ettiğim 12. Haftadan sonra ilaçlar bizde de kesiliyor mu? Vücut hormon üretmiyor normalde. Hamileyken acaba üretmeye başlıyor mu. Bana hemşire 12. Haftada ilaçların kesildiğini söyledi. Bizim için de geçerli mi bu?
Amin inşallah canım. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah. Doktorun bırak dedi mi peki. Yani sen kendin mi devam ettin.Hayırlı olsun cankm senınde. Allah sağ salim kucagına almayo nasip etsin
Valla ben kesmedım. Kestıgım tek sey estrofem ve folik asit.
Haftada 1 pruloton.
Aksam 2 tane progestan 200 lük vajinadan.
Kan pıhtısı için oksapar
demir hapı
Magnezyum hapı
İmom vitamin
Ocean balık yagı kullanıyorum.
Evet bırakın dıyen var ama ben rısk almak istemedim. Sonucta nadir grubuz ve bırakanı ne kadar gözlemledıler kı.
Bir de ben suan gün aşırı Protestan ampul, crınone jel günde iki kez, estrofem günde 4 kez kullanıyorum, clexane günde 1. Seninki kadar azalsa o bile yeter banaHayırlı olsun cankm senınde. Allah sağ salim kucagına almayo nasip etsin
Valla ben kesmedım. Kestıgım tek sey estrofem ve folik asit.
Haftada 1 pruloton.
Aksam 2 tane progestan 200 lük vajinadan.
Kan pıhtısı için oksapar
demir hapı
Magnezyum hapı
İmom vitamin
Ocean balık yagı kullanıyorum.
Evet bırakın dıyen var ama ben rısk almak istemedim. Sonucta nadir grubuz ve bırakanı ne kadar gözlemledıler kı.