Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

cevap icin cok teşekkür ederim insallah benimki dw ilerde böyle sorunsuz gecer henüz bir ilişkim yok ama bazen düşündürüyor beni nasıl soylicem diyw

bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar, ben de hipo hipolulardanım. Oldukça yorucu bir bir kaç aşılama tecrübesi yaşadıktan sonra dün ilk tüp bebek transferimi oldum. Bana dua eder misiniz? Bu sayfada benim gibi olup da güzel sonuçlar elde edenleri okuyunca çok ümitlenmiştim. İnşallah ben de durumumu paylaşacağım.

merhabalar raporu aldıktan sonra özelde tedavı görup ücretsız ilacları alabılıyor muyyuz acaba

o işin en kolay kısmı seven insan bunları takmıyor ama her zaman dürüst ol ve saklama senın elınde olan bı durum yok saklarsan hata yaparsın kabul eden eder etmeyen yoluna bakar benım esımde gayet olgunlukla karsıladı rahat ol

inşallah guzel sonuclar alırsın canım. dualarımız senınle

Bende hipo hipoluyum raporlarımı çıkardım ilaçlarımı aldım daha yeni takibe başladım amh 1.88 fsh ve lh düşük Allah bana ve çocuğu olmayanlara imanlı hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin

Sonucun nasıl oldu. Hangı ilaçları kullanıyosun. Tedavide kullanılan iğneler kadar ilaçlarda onemli. Bende hıpoyum ıkızlere hamıleyım. 32. Haftadayım . Allah sanada nasip eder inşallah

Ben erken dogum olmasın ve dusuk olmasın dıye haftada 1 pruloton kullanıyorum. Hergun 200+200 progestanı fitil olarak kullanıyorum. İmom, gynoferro demir,ocean balık yağı, bide magnezyum kullanıyorum.

Sonucun nasıl oldu. Hangı ilaçları kullanıyosun. Tedavide kullanılan iğneler kadar ilaçlarda onemli. Bende hıpoyum ıkızlere hamıleyım. 32. Haftadayım . Allah sanada nasip eder inşallah
Canım allah bagıslasın. Bende hipoyum ve nasipse ikizlere hamileyim. Benim merak ettiğim 12. Haftadan sonra ilaçlar bizde de kesiliyor mu? Vücut hormon üretmiyor normalde. Hamileyken acaba üretmeye başlıyor mu. Bana hemşire 12. Haftada ilaçların kesildiğini söyledi. Bizim için de geçerli mi bu?

Hayırlı olsun cankm senınde. Allah sağ salim kucagına almayo nasip etsin
Valla ben kesmedım. Kestıgım tek sey estrofem ve folik asit.
Haftada 1 pruloton.
Aksam 2 tane progestan 200 lük vajinadan.
Kan pıhtısı için oksapar
demir hapı
Magnezyum hapı
İmom vitamin
Ocean balık yagı kullanıyorum.

Evet bırakın dıyen var ama ben rısk almak istemedim. Sonucta nadir grubuz ve bırakanı ne kadar gözlemledıler kı.

Amin inşallah canım. Hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah. Doktorun bırak dedi mi peki. Yani sen kendin mi devam ettin.

Bir de ben suan gün aşırı Protestan ampul, crınone jel günde iki kez, estrofem günde 4 kez kullanıyorum, clexane günde 1. Seninki kadar azalsa o bile yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…