Sağol canım böyle paylaşımları bzm gibi hastalara moral oluyorBende 15 yaşımdan beri hipo hipolu olarak 30 yaşıma geldim. Daha öncede yazmıştım artık çocuk istiyorum diye. İlk tüp bebek denememde hamile kaldım. 7. Haftaya girdim :) çok şükür. 15 yaşımdan beri bu sitelerde yazılanlar bana umut oldu. Hep moralim bozulduğunda bu siteyi açar aynı durumdaki arkadaşların hamilelik serüvenlerini okuyarak mutlu olurdum. Hipolu dostlarım hiç üzülmeyin zamanı gelince iyi dr bularak tedaviye başlayın.
Canim moralim cok bozuk pgt ye giden embryolarda sadece 1 tanesi normal geldi galiba iyice stress yaptim lutfen kizlar banada du edin bu 2.tup bebek denememizdi.Sağol canım böyle paylaşımları bzm gibi hastalara moral oluyorferide67 canimm bak darısı senin başına inşallah
dualarım senınle canım. inşallah o bi tane sana sıkı sıkı tutunur ve sende hamile kalırsın.Canim moralim cok bozuk pgt ye giden embryolarda sadece 1 tanesi normal geldi galiba iyice stress yaptim lutfen kizlar banada du edin bu 2.tup bebek denememizdi.
Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkesede banada nasip eder insallah.dualarım senınle canım. inşallah o bi tane sana sıkı sıkı tutunur ve sende hamile kalırsın.
Keske hipo olsam. Hipolarda yumurta cok olurmus. Ben erken menepozum. Adet gormuyorum. Yumurtam yoksinem sende hipo musun? amh baktırdın mı?
Benm amh 0.01. Cok takmayin kafaya doktorun dediklarini cok duydum hipoly olup hamile kalansinem sende hipo musun? amh baktırdın mı?
Yok canım yasn var hipo larda fazla değil benim 4 tane çıktı önemli olan sayı değil canım bi tane olsun sağlıklı olsun takilmayin sayilaraKeske hipo olsam. Hipolarda yumurta cok olurmus. Ben erken menepozum. Adet gormuyorum. Yumurtam yok
Iste o bir taneye bile muhtacimYok canım yasn var hipo larda fazla değil benim 4 tane çıktı önemli olan sayı değil canım bi tane olsun sağlıklı olsun takilmayin sayilara
Canimm benim önemli olan tutması takılma sayılara mesela zaten doktor ya bi tane veriyor ya da iki tanı tutan bi yumurta oluyorAllah razi olsun canim rabbim isteyen herkesede banada nasip eder insallah.
Kaç doz vuruyonIste o bir taneye bile muhtacim
Ben 400 doz vurdum ondan sonra yumurta olduIste o bir taneye bile muhtacim
NeyiKaç doz vuruyon
Neyi vurdunuz anlamadmBen 400 doz vurdum ondan sonra yumurta oldu
Canimm iğne vuruyorsun ya tüp bebek için yumurta oluşmadı vs işte kaç doz vuruyorlar menepur yada menegon gibjNeyi vurdunuz anlamadm
bende 225 lik 1hafta, 300 lük bi hafta kullandım.
Yumurta sayin azsa yüksek doz vuruyorlar inşallah rabbim yüzünü güldürürbende 225 lik 1hafta, 300 lük bi hafta kullandım.
amh düşükse dozlar yüksek yapılıyor.
Tup bebege hic bir doktor kalkismadi ki. Ondan Oyle bir ilac da kullanmadimCanimm iğne vuruyorsun ya tüp bebek için yumurta oluşmadı vs işte kaç doz vuruyorlar menepur yada menegon gibj
nerede yasıyosun. aret kamar cok bilgili ve tecrübeli istanbulda. ben her takıldıgımı ona soruyorum ve max 8-10 günde cevp dönüyo o kadar yoğunluğuna rağmenTup bebege hic bir doktor kalkismadi ki. Ondan Oyle bir ilac da kullanmadim