Hipo hipo hastasi olupta hamile kalanlar

Kizlar merhaba bende hipo hastastasiyim 24 unde transferim oldu dun tahlil yaptim sonuc.1.20 altinda
Canım geçmiş olsun kaçıncı denemen hiç umudunu kaybetme ben 3 denememde gebe kaldım sende kaç yumurta toplandı ve yumurtaların kaçıncı gün transferi ydi sunuda unutma stres çok etki ediyor üzülme bizm gibi hastaların gebe kalma ihtimali var biraz zamana bırakmak lazım bu hastalık gurubunda çok sayıda gebelik elde eden arkadaşlarımız var

Artvinliyim Aret kamara nasil ulasiyorsunuz
ben daha once bır kere gıttm ama 15 temmuza denk geldı ortaklarından dolayı kapandı. sonrada acıldı ben gidemedim. ben instagramdan yazıyorum danısacagım zaman. siz nete yazın aret kamar dıye iletişim numarası cıkar. bizde en buyuk sıkıntı eksık ilaç. tüpte yapsan aşılamada yapsan dısardan ilaçla desteklemen gerekıyor cunku bazı hormonlar bızde yok

Hayırlı olsun canım bebislerin sağlıcakla buyütürsün insaAllah sende mi hipo hipo hastası idin ? Bende hipoyum yumurtalık rezervim düsük olduğu icin galiba bana direkt tüp bebek dedi yuksek dozla girildi ama tutunamadi bana yavrum nasip yokmus

MasaAllah canim benim Rabbim bağıslasın sana evladinı amh değeri kacti senin ?

Canım amh degerin yuksek idi o durumda senin amh degeri düşük olan ditekt tüp bebege yönlendiriliyor.

bmm tanıdıgım amh dusuk olan tüp tedavısı ıptal olup yumurta takibiyle hamile kalan hipolu arkadasım var.

Canim benim asilama mi tüp bebek mi bide hangi iğne kullandin tedavi sürecini anlatirmisin izmirplus

Ben menegon kullandim asminreina şuan hiç bişey hissetmiyorum ya
ben hep merional kullandım. çogu arkadasımda onu kullanıyor. hem fsh hemde lh içerdiği iöin daha etkili. raporunu cıkarttım ve katkı payı bıle odemeden ucretsız aldım. sadece 75 lık alırsam fark çıkıyo. 150 likte fark cıkmıyor

merhaba ben de hipo hipoluyum 10 yaşında boy kısalıgı şikayetiyle ege üniversitesine gittik uzun araştırma ve tahaliller sonucu hipo hipo olduğumu öğrendim 10 yaşında büyüme hormonu kullanmaya başladım yaklaşık 17 senedirde adet görmek için ilaç kullanıyorum ilk etapta premarin sonra dessolet şimdi de cylc-prognova kullanıyorum bu zamana kadar da aksatmadan kullandm ama son birkaç senedir endokrine gitmiyorum kontrol için doktor bunu menepoz dönemine kadar düzenli olarak kullanacaksın demişti her kontrolde de bir sorunla karşılaşılmadığından gitmeyi bıraktım(mesafe çok uzaktı) belki 1-2 gün geciktirdiğim olmuştur ilacı ama onun dışında düzenli olarak kullanıyorum ben de yumurtalık da rahim de istenen gelişmeyi göstermiş ama gelgelelim evlilik ve çocuk meselesi beni bazen geriyor sizler evlenmeden önce eşlerinize bu rahatsızlıgı nasıl anlattınız nasıl karşıladı bunu öğrenmek isterim yardımcı olursanız sevinirim bir de tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalan var mı acaba??

ben varkm. yumurta takıbıyle yanı sadece yumurtaları buyutuıp catlatarak ikizlere hamileyim. eşime şu şekilde söyledim. tüp bebekle olur yada olmaz nasip ama kimi doktor olur kimi olmaz dedi tedaviyle iyi düşün sonra görüşelim dedim. 4. görüşmede söyledim ben bağlanmadan ayrılcaksak ayrılalım dıye oda sıkıntı yok dedi evlendik. 2 asılama negatif ve 3 takip yaptm birri negatif ikisi pozitif. birinin kalbi durdu sınrakı tedavım ıkızlerim olacak nasipse 6. ayımdayım. ve dogru dr dogru tedavı sonuc almaan arkadas yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…