Canım geçmiş olsun kaçıncı denemen hiç umudunu kaybetme ben 3 denememde gebe kaldım sende kaç yumurta toplandı ve yumurtaların kaçıncı gün transferi ydi sunuda unutma stres çok etki ediyor üzülme bizm gibi hastaların gebe kalma ihtimali var biraz zamana bırakmak lazım bu hastalık gurubunda çok sayıda gebelik elde eden arkadaşlarımız varKizlar merhaba bende hipo hastastasiyim 24 unde transferim oldu dun tahlil yaptim sonuc.1.20 altinda
Bide senj. Şimdi yapman gereken şey ilaçlarını düzenli alıp adetlerini düzenli gormen lazjmKizlar merhaba bende hipo hastastasiyim 24 unde transferim oldu dun tahlil yaptim sonuc.1.20 altinda
nerede yaptırdınız. ilaçlarınız neydı merak ettimKizlar merhaba bende hipo hastastasiyim 24 unde transferim oldu dun tahlil yaptim sonuc.1.20 altinda
Artvinliyim Aret kamara nasil ulasiyorsunuznerede yasıyosun. aret kamar cok bilgili ve tecrübeli istanbulda. ben her takıldıgımı ona soruyorum ve max 8-10 günde cevp dönüyo o kadar yoğunluğuna rağmen
ben daha once bır kere gıttm ama 15 temmuza denk geldı ortaklarından dolayı kapandı. sonrada acıldı ben gidemedim. ben instagramdan yazıyorum danısacagım zaman. siz nete yazın aret kamar dıye iletişim numarası cıkar. bizde en buyuk sıkıntı eksık ilaç. tüpte yapsan aşılamada yapsan dısardan ilaçla desteklemen gerekıyor cunku bazı hormonlar bızde yokArtvinliyim Aret kamara nasil ulasiyorsunuz
Hayırlı olsun canım bebislerin sağlıcakla buyütürsün insaAllah sende mi hipo hipo hastası idin ? Bende hipoyum yumurtalık rezervim düsük olduğu icin galiba bana direkt tüp bebek dedi yuksek dozla girildi ama tutunamadi bana yavrum nasip yokmus@Bahar yazIsikOlsun bir insan bu kadar benzer duygularmı yaşar. hayatıma bırını alıp onu kadere ortak etmeye hakkım yok dedim ve 27 yasına kadar öyle ciddi ilişki yaşamadm. görüşüyorum çocuk sevgısı cok bı bahane bulup bıraktım. en son eşimle tanıştm söyledim bizde dünyayı gezeriz olmazsa dedi. gayet olgun karsıladı ve ben karar vermesı için 1 hafta süre verdim. ertesi gün geldi ben senle mutluyum, cocuk olursa olur olmazsa olmasın dedi ki bu konusmayı 5. görüşmemde yaptjm. çok etkilenmiştim ve alışmadan bitcekse bitsin diye düşündüm. şimdi bende ikizlere hamileyim. allah nasip ederse iki kızım olacak. 21. haftamdayım bende. kimse ümitsiz olmasın ben takiple hamile kaldım. yumurtayı merionalle 16 mme buyuttum. çatlatma iğnesi yaptım ve 36 saat sonrası 4 gün sabah ve akşam ilişki. üçüzlere hamile kaldım. biriinin kalbi durdu ve ıkızlerle devam ediyorum.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
MasaAllah canim benim Rabbim bağıslasın sana evladinı amh değeri kacti senin ?Bende 15 yaşımdan beri hipo hipolu olarak 30 yaşıma geldim. Daha öncede yazmıştım artık çocuk istiyorum diye. İlk tüp bebek denememde hamile kaldım. 7. Haftaya girdim :) çok şükür. 15 yaşımdan beri bu sitelerde yazılanlar bana umut oldu. Hep moralim bozulduğunda bu siteyi açar aynı durumdaki arkadaşların hamilelik serüvenlerini okuyarak mutlu olurdum. Hipolu dostlarım hiç üzülmeyin zamanı gelince iyi dr bularak tedaviye başlayın.
Canım amh degerin yuksek idi o durumda senin amh degeri düşük olan ditekt tüp bebege yönlendiriliyor.hipogonadizm koduyla rapor cıkarım 80 tl olan merionali ki hipolularda en cok kullanılan ve tavsıye edılen iğnedir ücretsiz alıyosunuz. ben bazen katkı payı veriyorum. oda 30 kutu 150 likte 170-200 u gecmıyo yanı 3 kutu fiyatına 30 tane alıyorum. ben ilk tedavimde 1500 tl ilaç parası ödedim ve negatif oldu o yuzden burda tanıstıgım arkdaslar söylemişti banada raporlu ilaç alındıgını kı ovitrale catlatma iğnesi içinde rapor çıkıyor.
ve hipolu iseniz tüpe gitmeden yumurta takıbıyle hamile kalabilirsiniz. cebinizden o zaman en fazla özel doktora giderseniz vereceginiz muayene ücreti cıkar.
HİPOGONADİZM OLUPTA YUMURTA TAKiBİ ve AŞILAMA İLE HAMİLE KALAN ÇOK ARKADaŞIMız VAR. EN YAKIN ÖRNEKTE BEN
Benim de 0.495 ama yuksek dozda tup bebek dedi asilama tutmaz dedi tüp de tutunamadi yavrum banaarkadasjmda hıpo ve 0.46 ile hamile kaldı. suan 13 haftalık. yumurta takıbıyle hemde tüpde değil
bmm tanıdıgım amh dusuk olan tüp tedavısı ıptal olup yumurta takibiyle hamile kalan hipolu arkadasım var.Hayırlı olsun canım bebislerin sağlıcakla buyütürsün insaAllah sende mi hipo hipo hastası idin ? Bende hipoyum yumurtalık rezervim düsük olduğu icin galiba bana direkt tüp bebek dedi yuksek dozla girildi ama tutunamadi bana yavrum nasip yokmus
bu degerle yumurta takibiyle arkadasım hamıle kaldı hipoluBenim de 0.495 ama yuksek dozda tup bebek dedi asilama tutmaz dedi tüp de tutunamadi yavrum bana
Hangi hastanede canım?bu degerle yumurta takibiyle arkadasım hamıle kaldı hipolu
Canim benim asilama mi tüp bebek mi bide hangi iğne kullandin tedavi sürecini anlatirmisinHiç olmaz mı? Ben varım canım şu an ikiz bebeklerime hamileyim. Diğer topiklere de bakarsın baya bi kadın varız. Biz doktorların infertilitede kolay gördüğü gruptayız içini karartma sakınevli misin canım? Bekarlığında anlamadın mı hiç rahatsızlığını? Biz ilaçsız adet göremiyoruz ya canım
Ben menegon kullandimarkadaşlar hipolularda gonal f’in hiç bir faydası yok. bosuna kurek cekersınız onla. merional menapur gibi hem fsh hemde lh gelıstıren iğneler kullanmalısınız.
ben hep merional kullandım. çogu arkadasımda onu kullanıyor. hem fsh hemde lh içerdiği iöin daha etkili. raporunu cıkarttım ve katkı payı bıle odemeden ucretsız aldım. sadece 75 lık alırsam fark çıkıyo. 150 likte fark cıkmıyor
merhaba ben de hipo hipoluyum 10 yaşında boy kısalıgı şikayetiyle ege üniversitesine gittik uzun araştırma ve tahaliller sonucu hipo hipo olduğumu öğrendim 10 yaşında büyüme hormonu kullanmaya başladım yaklaşık 17 senedirde adet görmek için ilaç kullanıyorum ilk etapta premarin sonra dessolet şimdi de cylc-prognova kullanıyorum bu zamana kadar da aksatmadan kullandm ama son birkaç senedir endokrine gitmiyorum kontrol için doktor bunu menepoz dönemine kadar düzenli olarak kullanacaksın demişti her kontrolde de bir sorunla karşılaşılmadığından gitmeyi bıraktım(mesafe çok uzaktı) belki 1-2 gün geciktirdiğim olmuştur ilacı ama onun dışında düzenli olarak kullanıyorum ben de yumurtalık da rahim de istenen gelişmeyi göstermiş ama gelgelelim evlilik ve çocuk meselesi beni bazen geriyor sizler evlenmeden önce eşlerinize bu rahatsızlıgı nasıl anlattınız nasıl karşıladı bunu öğrenmek isterim yardımcı olursanız sevinirim bir de tüp bebek tedavisi olmadan hamile kalan var mı acaba??