Hipnoz ile sigarayı bıraktım

Umarım tekrar başlamamışsınızdır. Okurmusunuz bilmem ama bende istiyorum adresi. Şimdiden teşekkürler.

[Merhaba arkadaşım hipnozla sigarayı bıraktığını yazmışsın.Tarihede baktım da 2 ayı geçmiş neredeyse.Şimdi ne durumdasın merak ettim başlamamışsındır umarım.Benim de başım dertte şu sigarayla bebek düşünüyorum yakında nerede yaptırdın nasıl oluyor seansları paylaşabilirsen benimle çok sevinirm.:Saruboceq:
Sevgiler....

Mesajınızın üzerinden 3yıl geçmiş olmasına rağmen Taksim'de nerede yaptırmıştınız hipnoz seansını bilgi verirmişsiniz teşekkürler.

Aslında ben resmen bağımlıydım ve bırakabileceğime hiç inanmıyordum. Ama oldu işte bıraktım vede hiç zor olmadı ilk gün biraz sık aklıma geldi ondan sonra aklıma geldiğinde de mantığım daha baskın geliyor yani içmiyorum. Taksimde bir yerde yaptırdım seans ücreti 150 TL

Bu taksimdeki yerin tam olarak adını ve adresini verebilirmisin acaba? Ben de kurtulmak istiyorum bu sigaradan!!!! Şimdiden teşekkür ederimm.

Neredeyse 4 yıl geçmiş üzerinden. Çok uzun zamandan sonra bu siteye yeniden baktım ve konu hakkında son durumumun bilgisini yazmak istedim. Hani belki birilerine yardımı olur diye,

Evet 2009 yılında anlattığım gibi hipnoz yöntemiyle 2 ay süresince sigarayı bıraktım ama sonrasında tek bir nefes yüzünden tekrar başladım.

11.06.2012 de tekrar bırakma girişimiz oldu ama bu kez daha bilimsel bir yöntemle denedim ve o tarihten beri içmiyorum. (Bırakma sürecinde ilaç kullandım.)

Merhaba Zeliş Hanım günlerdir sigarayı bırakmanın yollarını arıyordum. Her yolu denedim fakat içimdeki ses devamlı bana sigara içmemi söylüyordu bütün psikolojim bozulmuştu. Sizin sayenizde hipnozla tanıstım. İlk olarak bunun faydasının olabileceğini düşünmüyordum. Çaresiz oldugumdan son olarak bunu denedim. Ve su anda inanın aklıma bile gelmiyor 5 seansta bu illetten kurtuldum. Size ve kadınlar klubüne çok teşekür ederim. :KK9:

canım nerede yaptırdın hipnozu. Hala içmiyor musun. Sigaradan kurtulduğun için çok şanslısın.. kutlarım

Hipnozdan 2 ay sonra bir tane içeyim bakalım diye girdiğim bir ortam sonucu tekrar başladım sigaraya.

1,5 yıl önce tekrar denedim ve bu sefer ilaç kullanarak bu süreci atlatmayı seçtim ve başarılı oldu bıraktım. Son 1,5 yıldır içmiyorum canım.

canım nerede yaptırdın hipnozu. Hala içmiyor musun. Sigaradan kurtulduğun için çok şanslısın.. kutlarım

Ben izmirde yasıyorum gözde hanım. izmirde gercekten bu işin uzmanı birine yaptırdım. 2.5 aydır içmiyorum. Su an için hiç canım istemiyor sanki hiç sigara içmiş biri değilmişim gibi umarım içmem :KK43:

Özür dilerim bayram nedeniyle pek internet başında değildim. İzmir'de dt Kadir Demirel e yaptırdım hala içmiyorum. Umarım bu şekilde gider.

Evet.. O benim de doktorumdur.. Bu işi gerçekten en bilimsel şekilde yapan kişidir. Tekrar kutlarım seni canım.. Artık tek bir sigara bile yakmamak gerek.. Sadece su içeceksin.

Evet.. O benim de doktorumdur.. Bu işi gerçekten en bilimsel şekilde yapan kişidir. Tekrar kutlarım seni canım.. Artık tek bir sigara bile yakmamak gerek.. Sadece su içeceksin.

evet kesinlikle yakmamak gerekli devamlı su içiyorum. Siz ne zmandır içmiyorsunuz?

Ben sigarayı hipnozla bıraktım ve 3 yıldır içmiyorum. Su tiryakisi oldum. Her fırsatta yudum yudum su içiyorum. Doktorum seanslar sırasında sigara refleksini, su içmeye dönüştürdüğünü söylüyordu. Gerçekten de öyle oldu. Su içiyorum. Artık asla içmem. Ne olursa olsun içmem. Kendi kendine bırakamayanlar hipnozu (oto telkini) denesin. Kıvrana kıvrana, kilo alarak bırakmak yerine, kolayca bırakmanın tadını çıkarsın. Son üç yılda ağzımın tadı yerine geldi. Kilo almadım.. Doktor hipnoz esnasında, spor yapma telkini de veriyor. O nedenle her gün 10 bin adım yürüyorum.. Çok iyi geliyor. Sen neler yapıyorsun bıraktığından bu yana, kilo aldın mı?

Ben sigarayı hipnozla bıraktım ve 3 yıldır içmiyorum. Su tiryakisi oldum. Her fırsatta yudum yudum su içiyorum. Doktorum seanslar sırasında sigara refleksini, su içmeye dönüştürdüğünü söylüyordu. Gerçekten de öyle oldu. Su içiyorum. Artık asla içmem. Ne olursa olsun içmem. Kendi kendine bırakamayanlar hipnozu (oto telkini) denesin. Kıvrana kıvrana, kilo alarak bırakmak yerine, kolayca bırakmanın tadını çıkarsın. Son üç yılda ağzımın tadı yerine geldi. Kilo almadım.. Doktor hipnoz esnasında, spor yapma telkini de veriyor. O nedenle her gün 10 bin adım yürüyorum.. Çok iyi geliyor. Sen neler yapıyorsun bıraktığından bu yana, kilo aldın mı?
nerlerdesiniz
Elif hanım.. ses yok sizden. Umarım hala sigara içmiyorsunuzdur..

Sevgili Elif, geçtiğimiz hafta, sadece ziyaret amacıyla, bir kez daha teşekkür etmek için bana sigarayı hipnozla bıraktıran doktorum kadir demirel in ofisine uğradım. sana selam söyledi. arada uğrasın dedi. ve Güzel haberler anlattı. Bakanlık hipnozu "bilimsel bir uygulama " olarak kabul etmiş, uygulama hakkını da ancak 200 saat kurs görmüş olan doktor, dişhekimi ve klinik psikologlara vermiş. Bu anlamda kurs açmaya başlamışlar. Üsküdar üniversitesi bünyesinde kurslar veriyorlarmış. hocamız da eğitmen olarak o kurslarda görevlendirilmiş.

Merhaba istanbulda yasıyorum hipnozla sigarayı bırakmak istiyorum tavsiye var mıdır

Öncelikle tebrik ediyorum sizi kararınızdan dolayı ancak naçizane tavsiyem her iki yöntemi deneyip asıl faydayı ilaçdan yana görmüş biri olarak ilaç seçeneğini araştırın derim. Shampix ile ilk denemede 3 yıl evvel bıraktım sigarayım

Daha öncesinde hipnozlada bırakıp (ancak çok daha zor olmuştu) yeniden başlamıştım...

Öncelikle tebrik ediyorum sizi kararınızdan dolayı ancak naçizane tavsiyem her iki yöntemi deneyip asıl faydayı ilaçdan yana görmüş biri olarak ilaç seçeneğini araştırın derim. Shampix ile ilk denemede 3 yıl evvel bıraktım sigarayım

Daha öncesinde hipnozlada bırakıp (ancak çok daha zor olmuştu) yeniden başlamıştım...
Merhaba cevap için tesekkürler. Daha önce ilaçla bırakıp arkadaslara uyup yenıdne basladım. Hem de depresyon tedavisi için uzun bi süre ilaç kullandgım için artık hap görünce midem bulanıyor. Bir de hipnozu denemek istedim cunku bıktım artık sigara içen halimden iğreniyorjm ama bunu yazarken bile canım sigara içmek istiyor:KK43:

X