Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ben resmen bağımlıydım ve bırakabileceğime hiç inanmıyordum. Ama oldu işte bıraktım vede hiç zor olmadı ilk gün biraz sık aklıma geldi ondan sonra aklıma geldiğinde de mantığım daha baskın geliyor yani içmiyorum. Taksimde bir yerde yaptırdım seans ücreti 150 TL
canım nerede yaptırdın hipnozu. Hala içmiyor musun. Sigaradan kurtulduğun için çok şanslısın.. kutlarım
canım nerede yaptırdın hipnozu. Hala içmiyor musun. Sigaradan kurtulduğun için çok şanslısın.. kutlarım
Özür dilerim bayram nedeniyle pek internet başında değildim. İzmir'de dt Kadir Demirel e yaptırdım hala içmiyorum. Umarım bu şekilde gider.sizi tekrar kutlarım. nerede ve kim yaptı hipnozu? Ben de İzmir'deyim.
Özür dilerim bayram nedeniyle pek internet başında değildim. İzmir'de dt Kadir Demirel e yaptırdım hala içmiyorum. Umarım bu şekilde gider.
Evet.. O benim de doktorumdur.. Bu işi gerçekten en bilimsel şekilde yapan kişidir. Tekrar kutlarım seni canım.. Artık tek bir sigara bile yakmamak gerek.. Sadece su içeceksin.
nerlerdesinizBen sigarayı hipnozla bıraktım ve 3 yıldır içmiyorum. Su tiryakisi oldum. Her fırsatta yudum yudum su içiyorum. Doktorum seanslar sırasında sigara refleksini, su içmeye dönüştürdüğünü söylüyordu. Gerçekten de öyle oldu. Su içiyorum. Artık asla içmem. Ne olursa olsun içmem. Kendi kendine bırakamayanlar hipnozu (oto telkini) denesin. Kıvrana kıvrana, kilo alarak bırakmak yerine, kolayca bırakmanın tadını çıkarsın. Son üç yılda ağzımın tadı yerine geldi. Kilo almadım.. Doktor hipnoz esnasında, spor yapma telkini de veriyor. O nedenle her gün 10 bin adım yürüyorum.. Çok iyi geliyor. Sen neler yapıyorsun bıraktığından bu yana, kilo aldın mı?
Ben sigarayı hipnozla bıraktım ve 3 yıldır içmiyorum. Su tiryakisi oldum. Her fırsatta yudum yudum su içiyorum. Doktorum seanslar sırasında sigara refleksini, su içmeye dönüştürdüğünü söylüyordu. Gerçekten de öyle oldu. Su içiyorum. Artık asla içmem. Ne olursa olsun içmem. Kendi kendine bırakamayanlar hipnozu (oto telkini) denesin. Kıvrana kıvrana, kilo alarak bırakmak yerine, kolayca bırakmanın tadını çıkarsın. Son üç yılda ağzımın tadı yerine geldi. Kilo almadım.. Doktor hipnoz esnasında, spor yapma telkini de veriyor. O nedenle her gün 10 bin adım yürüyorum.. Çok iyi geliyor. Sen neler yapıyorsun bıraktığından bu yana, kilo aldın mı?
Merhaba istanbulda yasıyorum hipnozla sigarayı bırakmak istiyorum tavsiye var mıdır
Merhaba cevap için tesekkürler. Daha önce ilaçla bırakıp arkadaslara uyup yenıdne basladım. Hem de depresyon tedavisi için uzun bi süre ilaç kullandgım için artık hap görünce midem bulanıyor. Bir de hipnozu denemek istedim cunku bıktım artık sigara içen halimden iğreniyorjm ama bunu yazarken bile canım sigara içmek istiyorÖncelikle tebrik ediyorum sizi kararınızdan dolayı ancak naçizane tavsiyem her iki yöntemi deneyip asıl faydayı ilaçdan yana görmüş biri olarak ilaç seçeneğini araştırın derim. Shampix ile ilk denemede 3 yıl evvel bıraktım sigarayım
Daha öncesinde hipnozlada bırakıp (ancak çok daha zor olmuştu) yeniden başlamıştım...