tatlım derecesi küçüldü yani gerileme var gözlerimdeki ben bu çalışmalara başlamadan önce derecem çok hızlı artıyordu.Ara vermiştim biraz şimdi nefes eğitimimi hızlandırıyorum kaldığım yerden devam edicem.Benim gözlerim sağ 5.5 sol 2.5 du şimdi sağ 3.50 sol 1 ama daha yolum var:)
ya rengini de değiştirebilir miyiz ki :S
Ben de göğüslerimi büyütmek basenleri inceltmek ve bacaklarımdaki berbat batıklardan ve izlerden kurtulmak istiyorum. .
göz rengi değiştirilebiliyor, hem bunun için hipnoz cd dvd leri var yabancılar hazırlamış hem de bir eski arkadaşım kendi göz rengini istediğinde değiştirebildiğini söylemişti. başkası üzerinde denemiş etki etmemiş.
ya bunlar oluyo da göz rengi niye değişmiyorama bu haksızlık hehhe
göz rengi değiştirilebiliyor, hem bunun için hipnoz cd dvd leri var yabancılar hazırlamış hem de bir eski arkadaşım kendi göz rengini istediğinde değiştirebildiğini söylemişti. başkası üzerinde denemiş etki etmemiş.
bende bu aralar subliminal mesaj konusuyla ilgileniyorum, bu konuda bilgin varmi Innuma acaba ?
birde sayfa buldum ilk kutucuga olmasini istediginiz seyi pozitif bir cümle seklinde yazip cikan sayfayi izliyorsunuz bir süre. Hizli akan harfler göreceksiniz ama onlarin icinde sizin yazdiginiz cümle geciyor zaman zaman ama normal gözle algilayamiyoruz göz kirpmadan daha hizli bu sekilde beyin reddemiyor yazilani direkt bilincaltina isleniyor.( maus un sag tusuyla arka arkaya tikladiginizda denk geliyor kendi yazinizi okuyabiliyorsunuz, güvenlir yani) Bu sayfa test amacli büyük bir iddiasi yok.Ama subliminal mesaj olayi bir gercek, reklamlarda vs kullaniliyormus biz farketmeden.
o fight clubta da varmış mesela. biz izlerken arkadaşım devamlı brad pitt i görüyor gibi oluyorum diyip duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?