• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

subnimal mesajlar etkili ben dinliyorum tatlım programımda var zaten my desktop therapist diye.Bu yöntemlerle odaklanarak istediğinizi başarabilirsiniz dediğim gibi göz rengi şimdilik benlik bir konu değil:)bir şunu unutmayın KENDıNıZı OLDUĞUNUZ GıBı SEVMEK kilolarınızı bile dengeler...

subnimal mesajlar etkili ben dinliyorum tatlım programımda var zaten my desktop therapist diye.Bu yöntemlerle odaklanarak istediğinizi başarabilirsiniz dediğim gibi göz rengi şimdilik benlik bir konu değil:)bir şunu unutmayın KENDİNİZİ OLDUĞUNUZ GİBİ SEVMEK kilolarınızı bile dengeler...

bu program yüklenebilirmi yoksa satin almakmi gerek magazadan ?

wwwmydesktoptherapistcom bedava indiriliyor. site linki veremiyorum aslında 8,21 mb bu program. ben de link olduğunu forum anlamasın diye noktaları çıkardım www dan sonraki ve com dan önceki :)

wwwmydesktoptherapistcom bedava indiriliyor. site linki veremiyorum aslında 8,21 mb bu program. ben de link olduğunu forum anlamasın diye noktaları çıkardım www dan sonraki ve com dan önceki :)

sagol canim google dan baktim bende yükledim ama EFt falan diyo subliminal msj bölümünü bulamadim

wwwhayatimdegisticom/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy-7.html

bu linkte anlatılıyor bu program resimli. noktaları yaz www dan sonra ve com dan önce

wwwhayatimdegisticom/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy-7.html

bu linkte anlatılıyor bu program resimli. noktaları yaz www dan sonra ve com dan önce

cok sagol canim, karistirdim biraz bir sekilde yaptim biraz zor olsada.
Bu sayfayada nedense uzun zamandir giremiyorum benim bilgisayarin ayarlarindanmi , baskalari baglanabiliyormu bilmiyorum.

Benim bu forumda sorunlarım oluyor mesela ana sayfadan giriş yaparsan sonra diğer sayfaları okursan ozaman sorun olmaz bu sayfaya girememe sorunu yani. önce bu sayfayı açıp o şekil üyelik girişi yaparsan sorun olur tek bu sayfa için geçerli değil bende bir yabancı forum için de bu tarz bir sorun çıkmıştı.
Kendi olumlama cümlelerini ve olumlama resimlerini eklemek istersen şöyle yap.
programs kısmına tıkla change my life programı var ya onu bozmadan değiştirerek bir yeni program yapmak için. dublicate e tıkla. sonra ikincisinin ismini değiştir ne programı yapacaksan onunla ilgili isim.
sonra edit e tıkla. flash objects kısmına tıkla. yanda kalem kağıt var ona tıkla. oradaki yazıları ve başlığı değiştir, insert image a tıkla, internetten konu ile ilgili bulduğun resimlerini pc e alıp onları seçerek programa ekle. her biri için save e tıkla. sonra back e tıkla.
aynı şekilde ses vs ekleme kısımları ile istediğin değişikliği yapabilirsin.
sonra da start a tıkla. şuanki program kısmından kendi hazırladığın programı seç. play tuşu ile izle. yazılar ve resimler arka planda görünüyor görünürlüğü zaten ayarlayabiliyorsun. settings kısmından.

Benim bu forumda sorunlarım oluyor mesela ana sayfadan giriş yaparsan sonra diğer sayfaları okursan ozaman sorun olmaz bu sayfaya girememe sorunu yani. önce bu sayfayı açıp o şekil üyelik girişi yaparsan sorun olur tek bu sayfa için geçerli değil bende bir yabancı forum için de bu tarz bir sorun çıkmıştı.
Kendi olumlama cümlelerini ve olumlama resimlerini eklemek istersen şöyle yap.
programs kısmına tıkla change my life programı var ya onu bozmadan değiştirerek bir yeni program yapmak için. dublicate e tıkla. sonra ikincisinin ismini değiştir ne programı yapacaksan onunla ilgili isim.
sonra edit e tıkla. flash objects kısmına tıkla. yanda kalem kağıt var ona tıkla. oradaki yazıları ve başlığı değiştir, insert image a tıkla, internetten konu ile ilgili bulduğun resimlerini pc e alıp onları seçerek programa ekle. her biri için save e tıkla. sonra back e tıkla.
aynı şekilde ses vs ekleme kısımları ile istediğin değişikliği yapabilirsin.
sonra da start a tıkla. şuanki program kısmından kendi hazırladığın programı seç. play tuşu ile izle. yazılar ve resimler arka planda görünüyor görünürlüğü zaten ayarlayabiliyorsun. settings kısmından.

süpersin cok sagol, resim olayini bilmiyordum onuda yaptim :lepi:

bu programi da gögüs icin kullaniyormusunuz, ve etkisi oldumu ?
ben cene kaslarimi cok kasiyorum onun icin uyguluyorum gevseyip rahatlasin diye cene eklemim acaip agriyor cünki alisik olmadigi bir bir pozisyona giriyor, cenemin geride olusundan hep sikayet etmisimdir zaten yerimseniben

sen sordun diye, bugün indirdim programı deneme yaptım.
indirmeden kullanışını anlatamazdım.

Arkadaşlar,bu konuya gerçekten ciddi bakan kişiler için bende deneyimimi paylaşmak istedim..ınanmayanlar olumsuz düşünceleriyle kimseyi etkilemesinler lütfen..

Geçen sene babam beyin kanamasından sonra bitkisel hayata girdi..Ayrıntılara fazla girmek istemiyorum,sadece gerçekten bu tür yöntemlerin işe yaradığını paylaşmak istedim..Babam komadan çıktığında sadece tavana bakıyor,bize hiç bir tepki vermiyordu..O dönem ben h.değişti sitesinin yakın takipçisiydim..Doktorlar yaşamaz alın evine götürün dedi..Boğazında delik vardı ve nefes ordan alıyordu..Altından alıyorduk ve hiç hareketsiz tavana bakıyordu..

o sitede bulduğum olumları ve telkinlerden babama göre seçtiklerimi telefona yükledim ve belirlisaatlerde bazen babam uyurken,bazen uyanıkken dinlettim....

Çevremdeki kişilerden inanmayanlar çoktu ama ben inandım...Babamla devamlı konuşuyordum...Bu arada fizik tedavi yapıyorduk..Babam ilk tepkisini gözünden yaşlar akarak verdi,,Daha sonra evet-hayırlara gözleriyle cevap vermeye başladı...Ardından elini tuttuğumda sıkmaya başladı..Bu tepkiler benim bu konulara ağırlık vermeme sebep oldu..Daha sonra o siteden tanıştığım bir ablanında bana ve babama uzaktan yardımı oldu...Bana şunu yap,bunu yap diye yol gösteriyordu...

Ve babam konuşmak istediğinde boğazındaki deliği kapattığımız zaman sesi çıkıyodu az da olsa konuşmaya başladı..Adımı ,beni sevdiğini,iyileşiyorsun dediğimde evet ve az da olsa kelimeler söylemeye başladı...

Raporlarını çıkarmak için gittiğim doktor babmın yaşadığını ve bu şekilde olduğunu duyunca gerçekten tıpda ilkler arasına girebilirsiniz demişti...Çok sevdiğim bir dostumuz( kötü zaman dostu) babama selamün aleyküm dediğinde babam fısıltı giibi aleyküm selam dedi ve oda çok şaşırdı...

Fakat çevremizdeki şerefsizler yüzünden(sizden özür diliyorum bu şekilde bir kelime kullandığım için) babamın yanında söyledikleri sözler ve tartışmalar yüzünden babam içine kapandı ve konuşmayı bıraktı..Sadece bana ve abime gözleriyle cevap vemeye başladı...

o bahsettiğim sitedeki bayanda babamın kendini kapattığını,kendi istemeden hiç bir şey yapamayacağımızı söylemişti..Daha sonra 3-4 ay içinde babamı kaybettik...

Biraz uzun oldu kusura bakmayın...Ama lütfen bilmediğimiz konularda yorum yapmayalım..Kimse burda birilerini şunu yap,bunu yap diye zorlamıyor..ısteyen yapar-istemeyen yapmaz...

Ben şu an yapıyor muyum?Babamın hastalığı dönemeinde yaşadığım duygusal çöküntülerle ben çoğu şeyden kendimi çektim..Çünkü demin bahsettiğim şerefsizlerle çok sorunlar yaşadık,,,ağır bir ameliyat oldum..Babamdan sonra o sitey giremedim..Çünkü her baktığımda o günleri tekrar yaşıyordum,şu anda olduğu gibii.....

Ağır deprasanlar kullandım..Şu an iyiyim şükür..Bugünümü ve anımı seviyorum...Bu yazılanlar tekrardan bu konulara başlamam gerektiğini hatırlattı....innuma ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hep birlikte başaralım..Nefes aldığımız her günü güzel geçirmek dileğiyle....

Başın sağolsun çok duygulandım ağladım da, yani hastanın yanında moralsiz konuşmaları da gerçekten çok sinir bozucu olmuş, onların odaya girmelerini önleyemezmiydin. çok yakın kimseler mi neden orada duruyorlar bu kadar kötü konuşabildiklerine göre sevmiyorlardı yakın da değillerdir heralde, yakını geç bir hastaya karşı olumsuz konuşmak çok kötü.

Canım konuşanlar ablam ,diğer abim ve üvey annemdi..Kanunen uzaklaştıramıyorsun..Canım üzülmeniz için yazmadım..Ama gerçekten inanmak gerekiyor..ınanmayan ve yaşamayıp yaşayanlarada olumsuz tepkiler veren arkadaşlara örnek olması için yazdım..Tekrar seni züdüysem kusura bakma canım....

Canım konuşanlar ablam ,diğer abim ve üvey annemdi..Kanunen uzaklaştıramıyorsun..Canım üzülmeniz için yazmadım..Ama gerçekten inanmak gerekiyor..İnanmayan ve yaşamayıp yaşayanlarada olumsuz tepkiler veren arkadaşlara örnek olması için yazdım..Tekrar seni züdüysem kusura bakma canım....

Başın sağ olsun tekrardan.

İnanarak bişeye başlıyorsun umutlusun da asalağın teki kalkıp olumsuz birşey söylüyor. Pat inancın kırılıyor. Daha basit bir versiyonu belki ama göğüslerin büyüsün istiyorsun birşeyler yapmaya çalışıyorsun bu amacın için biri çıkıyor sende de hiç göğüs yok dümdüz diyor mesela... İnsanların hayatı moral bozmaya çalışmakla geçiyor. Bazen en yakınım dediklerinden bile olumlu şeyler duyamamak kahrediyor insanı.

Daha ne denirki...Bu hayatta gerçek diye algıladığımız herşey bizim içimizde olan aslında.....Buarada arkadaşlar pazartesiye kadar şehirdışındayım ben.Doğayla başbaşa bir haftasonu geçircem telefon yok pc yok:)))...Doğa aslında duymak siteyenlere öyle çok şeyler söylüyorki...Kendinize çok iyi bakın...Her kişi kendine iyi baksın gerçekten sevsin o zaman bu dünyada kötü diye birşeyin varlığını olabilirmi?

ınnuma konuyu açtın,nerelerdedesin? Haydi canım bilgilerini paylaşmanı bekliyoruz...

bir de gözlerinizi kapatıp göğüslere odaklanın ve şöyle diyin: sizi seviyorum, şimdi büyümekte özgürsünüz

Back