subnimal mesajlar etkili ben dinliyorum tatlım programımda var zaten my desktop therapist diye.Bu yöntemlerle odaklanarak istediğinizi başarabilirsiniz dediğim gibi göz rengi şimdilik benlik bir konu değil:)bir şunu unutmayın KENDİNİZİ OLDUĞUNUZ GİBİ SEVMEK kilolarınızı bile dengeler...
wwwmydesktoptherapistcom bedava indiriliyor. site linki veremiyorum aslında 8,21 mb bu program. ben de link olduğunu forum anlamasın diye noktaları çıkardım www dan sonraki ve com dan önceki :)
wwwhayatimdegisticom/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy-7.html
bu linkte anlatılıyor bu program resimli. noktaları yaz www dan sonra ve com dan önce
Benim bu forumda sorunlarım oluyor mesela ana sayfadan giriş yaparsan sonra diğer sayfaları okursan ozaman sorun olmaz bu sayfaya girememe sorunu yani. önce bu sayfayı açıp o şekil üyelik girişi yaparsan sorun olur tek bu sayfa için geçerli değil bende bir yabancı forum için de bu tarz bir sorun çıkmıştı.
Kendi olumlama cümlelerini ve olumlama resimlerini eklemek istersen şöyle yap.
programs kısmına tıkla change my life programı var ya onu bozmadan değiştirerek bir yeni program yapmak için. dublicate e tıkla. sonra ikincisinin ismini değiştir ne programı yapacaksan onunla ilgili isim.
sonra edit e tıkla. flash objects kısmına tıkla. yanda kalem kağıt var ona tıkla. oradaki yazıları ve başlığı değiştir, insert image a tıkla, internetten konu ile ilgili bulduğun resimlerini pc e alıp onları seçerek programa ekle. her biri için save e tıkla. sonra back e tıkla.
aynı şekilde ses vs ekleme kısımları ile istediğin değişikliği yapabilirsin.
sonra da start a tıkla. şuanki program kısmından kendi hazırladığın programı seç. play tuşu ile izle. yazılar ve resimler arka planda görünüyor görünürlüğü zaten ayarlayabiliyorsun. settings kısmından.
Canım konuşanlar ablam ,diğer abim ve üvey annemdi..Kanunen uzaklaştıramıyorsun..Canım üzülmeniz için yazmadım..Ama gerçekten inanmak gerekiyor..İnanmayan ve yaşamayıp yaşayanlarada olumsuz tepkiler veren arkadaşlara örnek olması için yazdım..Tekrar seni züdüysem kusura bakma canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?