Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

bencede nasıl olacak o iş kızlar bana hiç inandırıcı gelmiyor olumlu düşünerek büyüten olmuşmu bu zamana kadar dünyada merak ettim doğrusu!

8. ayda beri hiç yazan olmamış ne oldu deneyen arkadaşlar bilgi verin de bizde ona göre başlayalaım boşuna umutlanmayalım kimseden iyi haber gelmemiş sanırım etkili değil etki gören veya görmeyen ark lar lütfen bilgi verin

innuma banada yardım et bende bahsettiğin kitaplar var. okumaya çalışıyorum ama sadece louise hay'ın kitabını sonuna kadar okuyabildim üstelik okuduklarımıda uygulamasını devam edemiyorum aklına gelebilecek herşeyi yarım bırakıyorum, ileri derecede konsantrasyon sorunum var. geçmişteki problemler, gelecek kaygısı, kafamda bitmeyen hesaplaşmalar, evde yaşanan problemler, etraftaki insanları olumsuzlukları ve sınırlı düşünceleri v.s. kendimi veremiyorum(((( kafam hep başka yerde sürekli mutsuzum kafamı toplamak için ''şimdi'nin gücü''(eckhart tolle)kitabını aldım birazını okuyabildim faydasınıda gördüm ama devam etmedim( yaratıcı imgeleme diye kitap aldım. 15 sayfa okuyabildim bi daha elime almadım, okuduklarımı uygulamaya çalıştım farklı bir deneyim yaşadım. bunları bile bile devamı gelmiyor sadece günlerim boş geçiyor, herşeyi yarına bırakıyorum bu gidişat nolucak........yok mu benim gibi??

inanmayan arkadaşlara...ışte sorunu farkedemiyorsunuz dünyanın en etkili ürünü kesin büyütüyor dense ve biri çıksa bi işe yaramıyor dese inanıp önünü kesiyorsunuz...Benim bundan ne çıkarım olabilir sizce??ürünmü öneriyorum yoksa gelin size terapi mi yapayim diyorumki bu beni aşar ben halen öğrenmeye çalışan biriyim...

merak edenlere büyüten var bu yöntemlerle...ama zaten spiritüel gelişlimle ilgilenenler daha çok içe yöneliyor onlar dış görünüşlerinden çok içe yani ruha yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorlar

Nasılsın canım nerelerdesin yine dewam ediyomusun güzel düşüncelere ben masaj yaparken büyüyecek diye güzelce düşünüyorum iyi düşünceye inanıyorum büyük gözüküyor dolgunlaşıyor düşünmeyede dewam edicem sewgilerimleopuyorumnanaktan

bayadır girmiyorum tatlım malum iş güç:)düşünmeye devam yılma zaten onlar tam istediğin gibi:))) ben şuaralar yogaya başladım ve 6aylık kendimi yenileme programına aldım kendimi çok sık giremeyebilirim tatlım bak yazmayacaktım ama senin gibi iyi niyetli kişiler olduğunu görünce dayanamadım:)

innumacim merhaba. ilk yazdiginda bi sure denedim ama sonra biraktim. iki gundur nefes teknigiyle bende kalcalarimi kucultmek icin calisiyorum. sonra goguslerimde deniycem. sanirim kucultmek buyutmekten daha kolay :roflol:

Tatlım yılmak yok zaten öncelikle şu düşünce kalıplarını kırmak lazım bunun için bulunduğun şehirde workshoplara yada seminerlere katılabilirsin dilersen ilk etapta bu tarz kitaplar oku bu bile harekete geçirmeye yardımcıdır

ba siyeyi uzun zamandır üye olmadan ziyaret ediyorum. bu konuyu bugün gördüm ve ilgiliyim.innuma artık yazmayacağım deyince lütfen yaz demek için üye oldum.lütfen yaz. BEN 2 HAFTADIR HER SABAH VE AKŞAM KENDİ KENDİME göğüslerimin dehe büyük olmasını, boyumun 170 olmasını seçiyorum diyorum.dişlerimin daha beyaz olmasını,çillerimin geçmesini,kendime daha çok güvenmeyi seçiyprum diyorum.ben mutlu olmayı seçiyorum diyorum.aynaya baktığımda ne kadar güzelim. daha güzel ve daha sağlıklı daha başarılı olmayı seçiyorum. diyorum. nefes alışverişi yapmaya vaktim olmuyo.yada unutuyorum. imgelemeyi yatarken yaparım diyorum hemen uyuyorum. BU İŞİ BAŞARMIŞ OLAN BİRİNİN DESTEĞİNE İHTİYACIM-IZ- VAR.LÜTFEN YAZ. bu arada lens bırakma çalışmaların nasıl gidiyor.

evet innuma yaz lütfen aynen.

inanmayan arkadaşlar olumsuz şeyler yazmazsanız seviniriz.

sırf seninle arkadaş olabilmek için üye oldum, ne yogası yapıyorsun ben tibet yogası yapıyorum fakat düzenli değil. seneler önce tibet yogasındaki sadece dönme hareketini yaparak boyum uzamıştı.
Kuantum fiziği bu olumlu düşünmekle ilgili,Show max tv de yayınları var da show max çekmiyor burda ben izleyemiyorum. R.Şanal sunuyor. Kıbrıs Genç tv de de varmış da ben gün ve saatinde baktım yoktu. izleyemedim hiç. ızleyen oldu mu nasıl programlar. Genel hayattaki herşey için kullanılabiliyormuş. Ben birara metabolizmam hızlansın diye düşünmüştüm o ara bir kaç gün sürdü. Aşırı yemeye başladım bunu düşündükten sonra. Fakat sanki yediğim kadar zayıflıyordum. Bir kaç günde çok zayıflamıştım. Sonra o düşüncem gitti diye mi artık neyse eskisi gibi oldum yemem de azaldı kilo da vermemeye başladım. Metabolizmam da eskisi gibi yavaşladı. Normalde metabolizmam çok yavaş.
Bu olumlama tekniği ayrık göğüsler için de olabilir mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım benim hocam genel olarak bir çok tekniği birleştirip uyguluyor buna tibette dahil.nefes eğitimi almıştım 2sene önce ama o zamanalar pek üzerinde durmamıştım ama şimdilerde bilgilerimi tazelemek adına yeniden başlıyorum holoterapiyle birlikte:)benim isteğim canım bu konularda uzmanlaşmak ama bu işi para için yapmamak:)daha katetmem gereken çok yol var ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...Olumlama tekniğini istediğin herşey için kullanabilirsin tatlım

mesaj sayısı 50 olmadan da özel mesaj atılamıyormuş, konu alakasız yerlere gitsin istemem burası göğüs büyütmekle ilgili, rüya hatırlama tekniği ile ilgili birşey öğrettiler mi. rüyalarımı hatırlıyorum demem mi gerekiyor kaç günde etki eder. uyumadan önce kaç dk yapmak gerekir. rüya görürken bunun farkında olmak falan için ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…