• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme

arkadaşlar şehir dışındaydım halende öyleyim
ortaya bir konu atıp çekilmek adetim değildir o yüzden özür dilerim....
hergün giremesemde iki güne bir girmeye gayret edeceğim
sorularınız olursa toptan bi dahaki girdiğimde seve seve cevaplarım
hepiniz kendinize iyi bakın Göğüsleriniz Büyük Ve Çok Güzel unutmayın:)

ben hala olumlu düşünmeyi beceremedim
ben sadece popom büyüsün istiyorum ama olumlu düşünemyorum ben ya =(

AAA kzlar beceremiyorum yok düşünemiyorum yok güzel güzel düşünüp büyorlar büyükler güzeller diyiceksiniz en ufak olumsuz bişey sakın düşünmeyin tamammı isterseniz başarırsınız we siz istiyosunuz biliyorum bakarken bile benim gözüme büyük görünüyolar memişlerim sizde öyle yapın çokopuyorumnanaktan canlarım

nezzman uzun zaman görmediğim bi arkadaşımı görsem
nekadar zayıflamışssın diyolar
sanki eskiden şişkoydum
allahım ya siniroluyorum
dün başımageldi aynı olay
liseden bi arkadaşımı gördüm çok zayıflamışsın diyo
bende ay nekadar kilo almışsın sen öyle filan dedim sinirimden
ama almıştı gerçekten de
böyle insanlar olduğu sürece hayatımda nasıl olumlu düşünebilirim ki ben yaa

nezzman uzun zaman görmediğim bi arkadaşımı görsem
nekadar zayıflamışssın diyolar
sanki eskiden şişkoydum
allahım ya siniroluyorum
dün başımageldi aynı olay
liseden bi arkadaşımı gördüm çok zayıflamışsın diyo
bende ay nekadar kilo almışsın sen öyle filan dedim sinirimden
ama almıştı gerçekten de
böyle insanlar olduğu sürece hayatımda nasıl olumlu düşünebilirim ki ben yaa

kıvılcımm haklısın vallaa bende zayıf bi insanolaraktann san akatılıorumm sankinezaman kiloluydumdaa aynekdr zayıflamışsın diolar verdiiimde topu topu1 yada bilemedin 2 kilodur ryanii bölee uyuzinsanlar olduğu sürece insan gerçektenolumlu düşünemio:olmaz:

aynı dert bendede var ya zayıflamadığımı bi türlü anlatamıyorum tamam kilo almadım ama zayıflamadımda ben aynıyım diyorum yok çok zayıflamışsın..bide bunu ben birazcık kilo aldıktan sora diyolarsa iice moralim bozuluyo :((

aynen kızlar ya
bazen kilo aldığımı hissediyorum yine de zayıflamışsın sen diyolar
işte o an varya dalasım geliyo onlara
yemin ediyorum çok sinirleniyorum ya

aynen kızlar ya
bazen kilo aldığımı hissediyorum yine de zayıflamışsın sen diyolar
işte o an varya dalasım geliyo onlara
yemin ediyorum çok sinirleniyorum ya

canlarim kilo almak istiyorsaniz her aksam yatmadan once bir tatli kasigi tahinle bir corba kasigi harnup (keciboynuzu) pekmezi karistirip yiyin, inani cok faydali oluyor. ben cok kilo aldim. gerci goguslerime bi faydasi olmadi ama yine de kilo almis oldum

kızlar ewet pekmezde çok faydalı iştah açar onuda yiyin yatmadan önce annem bana zihnimi açsın die hep yedirirdi lisedeykenn çok dobiştim o zamanlar allahtan ünv.tede verdim:jeyyar:

kıııızzzz tuana memişleri büyüttünde tatile mi kaçıyonn kııııızzzzzzzz mayokini giy artık :D:D

evet canlarım bende bugün okudum bunları ve hemen başlıcam olumlu düşünmeye
benim göğüslerim çok büyük küçülsünler diye birde göbek var onuda inşallah bu düşüncelerle halledicem öptüm hepinizi

evet bende bugün okudum ve buna inanıyorum benim göğüsler büyük o yönde telkinler vericem kendime birde göbek için yapıcam inşallah olumlu sonuçlar alırız hepinizin istekleri gerçekoluryerimseniben

Back