Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hipnoterapiyle göğüs büyütme
- Konu Sahibi innuma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tatlım derecesi küçüldü yani gerileme var gözlerimdeki ben bu çalışmalara başlamadan önce derecem çok hızlı artıyordu.Ara vermiştim biraz şimdi nefes eğitimimi hızlandırıyorum kaldığım yerden devam edicem.Benim gözlerim sağ 5.5 sol 2.5 du şimdi sağ 3.50 sol 1 ama daha yolum var:)
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
tatlım derecesi küçüldü yani gerileme var gözlerimdeki ben bu çalışmalara başlamadan önce derecem çok hızlı artıyordu.Ara vermiştim biraz şimdi nefes eğitimimi hızlandırıyorum kaldığım yerden devam edicem.Benim gözlerim sağ 5.5 sol 2.5 du şimdi sağ 3.50 sol 1 ama daha yolum var:)
süper delikafadulden
- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
ya rengini de değiştirebilir miyiz ki :S
yokk artık kız ilahi güldürdün beni ama olmuyordur heraldekaydirigubbakcemile3 çünkü sana yakışacak en güzel renk odur emin ol.yerimseniben
innuma söylediklerin çok ilginç canım ne güzel sen başarabilmişsin.
Ben de göğüslerimi büyütmek basenleri inceltmek ve bacaklarımdaki berbat batıklardan ve izlerden kurtulmak istiyorum. Sence ben de bu yöntemle başarabilir miyim ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirim.a.s.
bende bu aralar subliminal mesaj konusuyla ilgileniyorum, bu konuda bilgin varmi Innuma acaba ?
birde sayfa buldum ilk kutucuga olmasini istediginiz seyi pozitif bir cümle seklinde yazip cikan sayfayi izliyorsunuz bir süre. Hizli akan harfler göreceksiniz ama onlarin icinde sizin yazdiginiz cümle geciyor zaman zaman ama normal gözle algilayamiyoruz göz kirpmadan daha hizli bu sekilde beyin reddemiyor yazilani direkt bilincaltina isleniyor.( maus un sag tusuyla arka arkaya tikladiginizda denk geliyor kendi yazinizi okuyabiliyorsunuz, güvenlir yani) Bu sayfa test amacli büyük bir iddiasi yok.Ama subliminal mesaj olayi bir gercek, reklamlarda vs kullaniliyormus biz farketmeden.
birde sayfa buldum ilk kutucuga olmasini istediginiz seyi pozitif bir cümle seklinde yazip cikan sayfayi izliyorsunuz bir süre. Hizli akan harfler göreceksiniz ama onlarin icinde sizin yazdiginiz cümle geciyor zaman zaman ama normal gözle algilayamiyoruz göz kirpmadan daha hizli bu sekilde beyin reddemiyor yazilani direkt bilincaltina isleniyor.( maus un sag tusuyla arka arkaya tikladiginizda denk geliyor kendi yazinizi okuyabiliyorsunuz, güvenlir yani) Bu sayfa test amacli büyük bir iddiasi yok.Ama subliminal mesaj olayi bir gercek, reklamlarda vs kullaniliyormus biz farketmeden.
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
Ben de göğüslerimi büyütmek basenleri inceltmek ve bacaklarımdaki berbat batıklardan ve izlerden kurtulmak istiyorum. .
ya bunlar oluyo da göz rengi niye değişmiyor ama bu haksızlık hehhe
- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
göz rengi değiştirilebiliyor, hem bunun için hipnoz cd dvd leri var yabancılar hazırlamış hem de bir eski arkadaşım kendi göz rengini istediğinde değiştirebildiğini söylemişti. başkası üzerinde denemiş etki etmemiş.
Çok ilginç ya insan beyni nelere kadirmiş:1shok:
- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
ya bunlar oluyo da göz rengi niye değişmiyor ama bu haksızlık hehhe
Değişiyormuş kız baksana
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
göz rengi değiştirilebiliyor, hem bunun için hipnoz cd dvd leri var yabancılar hazırlamış hem de bir eski arkadaşım kendi göz rengini istediğinde değiştirebildiğini söylemişti. başkası üzerinde denemiş etki etmemiş.
aaa sahiden mi allahım süper delikafadulden
island kız bak varmışşş ben de istiyorum
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
ela mıydı yoksa arkadaşının kendi gözü :/
- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.886
- 773
- 44
bende bu aralar subliminal mesaj konusuyla ilgileniyorum, bu konuda bilgin varmi Innuma acaba ?
o fight clubta da varmış mesela. biz izlerken arkadaşım devamlı brad pitt i görüyor gibi oluyorum diyip duruyodu
o fight clubta da varmış mesela. biz izlerken arkadaşım devamlı brad pitt i görüyor gibi oluyorum diyip duruyodu
evet canim subliminal mesaj diye aratinca cok ilginc seyler cikiyor nette. Bu tarz terapi hipnoza göre daha etkiliymis cünki bilincimiz verilen mesaji algilayamadigi icin karsi koyamiyormus ve emir olarak kabul ediyormus.
bu bahsettigim sayfada bir problemimle ilgili uyugulama yapiyorum, sanki biseyler oluyor.
.entspannungsort.ch/index.php?id=38 basina w leri ekleip sayfaya ulsabilirsiniz.
S
sims3
Ziyaretçi
genel ingilizce sitelere bu konuda bakarsanız var. hipnoz cd dvd vs. mp3 olarak indirelebiliyor tabi parasını oraya yatırırsanız ben indirmedim.
gerçek göz rengini unuttum eski arkadaşımdı. kahverengi veya ela olabilir gözü ama renkli değildi.
benim mesaj sayım az diye link veremiyormuşum.
gerçek göz rengini unuttum eski arkadaşımdı. kahverengi veya ela olabilir gözü ama renkli değildi.
benim mesaj sayım az diye link veremiyormuşum.
Bunu yaptıgını söyleyenler var biokinezi deniyor ama ben pek girmek istemiyorum henüz zaten psişik olarak kendimi o boyutta görmüyorum.Zaten renginden memnunum:) yapanlar var ama bunlar tecrübe ister birde pisişik olarak yetenek...İnanmakda çok önemli ama dediğim gibi tatlım şuanki ilgi alanıma girmiyor.Şimdilik aşar beni:)