- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
- Konu Sahibi dertlerderya461
-
Canım internetten denedim ama anlamlı bir bütün oluşmuyor özellikle o uzun cümle içinİnternetten çevire bilirsiniz ,yabancı dillerle ortak anlamli türkçe araştırıyordum internet den okadar çok hinli kelimesi aynı anlamda şaşırdım
Çok teşekkür ederim canım evet hintceden ingilizceye ingilizceden de turkceye cevirmek daha dogru sonuc veriyormus :) onu denerim bir de bir hintli bulup bunlari cevirtmem en iyisi olacak gibi sürekli internette cevirmek vs. sorunluHintçe derken bende hindu alfabesi, veda metinleri falan sandım :) yazdığınız latinize hatta türkçe okunuşları. Bu şekilde yardım alma şansınız az, orjinal metni ingilizceye onunda türkçeye çevirirseniz daha sağlıklı sonuçlara ulaşırsınız :)
Canım bende durumlar çok karışık vallaAyyy kızlar alemsiniz akşam akşamBir girdim bdv´ye konuyu gördüm hemen "noluyor ayol, hintçe ne iş" dedim Kızzz liseli D dertlerderya461 her ne karışık işse hoş heyacanlar bunlar şarkı sözleri mesaj yollamalar filan Lise de kafalar zaten hep karışık oluyor Keşke herkesin derdi böyle şeyler olsa @kralicetaci Özellikle de senin arkadaşının mesajına ve kafasına bayıldım, nasıl koruyucu arkadaşı için endişelen bir arkadaş öyle
Canım Urdu ve Hintçe karışık yazıyorlar Urdu olabilir bunlar ben de tam anlayamıyorum ki :)Urdu degil mi yazdiklariniz?
Arkadaş listesini gözden gecirirken kendisini de gecirmeli diye düşündüm bay hintli
Benim bir hocam Pakistanlı ve Hindistan'dan gelmiş.
Çeviri sonucunda garip gureba bir şey olmazsa sorayım ama mail atma imkanım var malum, sınavlar başladı kendilerini bulmam mümkün değil okulda :)[/QUOTE
Canım garip bir şeylerde çıkabilir anlamını bilmiyorum yani hocana komik gelebilecek anlamlarda çıkabilirBenim bir hocam Pakistanlı ve Hindistan'dan gelmiş.
Çeviri sonucunda garip gureba bir şey olmazsa sorayım ama mail atma imkanım var malum, sınavlar başladı kendilerini bulmam mümkün değil okulda :)sonra hocan sana bunlar ne demesin teşekkür ederim ilgin için...
Canım bana bir hint lazım şunları cevirebilecek sürekliOyyyy hintce mi
Hemde KK dan yardim istiyorsun ..
Buradaki hanimlarin bir cogunun Turkce kitap okudugunu bile dusunmuyorum acikcasi
Umarim bulursun
Canım bu hintlilerden, pakistanlilardan tanidiklarim var yani bende aslinda durumlar biraz karışıkHint dizilerini sadece görsel şölen olarak görüyorum.
Sen neden bu kadar edebiyatına girdin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?