• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hintçe bilen birileri var mı???

Hintçe derken bende hindu alfabesi, veda metinleri falan sandım :) yazdığınız latinize hatta türkçe okunuşları. Bu şekilde yardım alma şansınız az, orjinal metni ingilizceye onunda türkçeye çevirirseniz daha sağlıklı sonuçlara ulaşırsınız :)
Çok teşekkür ederim canım evet hintceden ingilizceye ingilizceden de turkceye cevirmek daha dogru sonuc veriyormus :) onu denerim bir de bir hintli bulup bunlari cevirtmem en iyisi olacak gibi sürekli internette cevirmek vs. sorunlu :D

Ayyy kızlar alemsiniz akşam akşam:KK71:Bir girdim bdv´ye konuyu gördüm hemen "noluyor ayol, hintçe ne iş" dedim:KK53: Kızzz liseli D dertlerderya461 her ne karışık işse hoş heyacanlar bunlar şarkı sözleri mesaj yollamalar filan :KK71:Lise de kafalar zaten hep karışık oluyor:KK45:Keşke herkesin derdi böyle şeyler olsa:KK8: @kralicetaci Özellikle de senin arkadaşının mesajına ve kafasına bayıldım, nasıl koruyucu arkadaşı için endişelen bir arkadaş öyle:KK71:
Canım bende durumlar çok karışık valla :D guvenilir bir hint bulayımda şunları cevirecek derdim kalmayacak :D çok koruyucu çok beğenemedi hintli bey beni :D

Benim bir hocam Pakistanlı ve Hindistan'dan gelmiş.

Çeviri sonucunda garip gureba bir şey olmazsa sorayım ama mail atma imkanım var malum, sınavlar başladı kendilerini bulmam mümkün değil okulda :)

Oyyyy hintce mi :oha:
Hemde KK dan yardim istiyorsun ..
Buradaki hanimlarin bir cogunun Turkce kitap okudugunu bile dusunmuyorum acikcasi :110:
Umarim bulursun

Çeviri sonucunda garip gureba bir şey olmazsa sorayım ama mail atma imkanım var malum, sınavlar başladı kendilerini bulmam mümkün değil okulda :)[/QUOTE

Çeviri sonucunda garip gureba bir şey olmazsa sorayım ama mail atma imkanım var malum, sınavlar başladı kendilerini bulmam mümkün değil okulda :)
Canım garip bir şeylerde çıkabilir anlamını bilmiyorum yani hocana komik gelebilecek anlamlarda çıkabilir :KK70: sonra hocan sana bunlar ne demesin :KK70: :KK70: teşekkür ederim ilgin için...

Oyyyy hintce mi :oha:
Hemde KK dan yardim istiyorsun ..
Buradaki hanimlarin bir cogunun Turkce kitap okudugunu bile dusunmuyorum acikcasi :110:
Umarim bulursun
Canım bana bir hint lazım şunları cevirebilecek sürekli :D aslında var tanidigim ama simdi onunla ortak arkadasimiz oldugu icin soramadim artik bir sekilde sormaya calisicam galiba...

Back