• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar çok önemli benim için bakabilir misiniz

Hintce mi bu yazdığı? Hint alfabesi farklı değil mi? Latin olarak mı yazdıki harfleri hint alfabesiyle yazsa daha kolay çevirebilirdi siteler

cümle olarak değil de kelime olarak çevirmeye çalışsak . du bakalım ben de ingilizceden ya da almancadan çevirmeye çalışayım. merak ettim

Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.... inanin cok yardimci olmus olacaksiniz bana :) simdiden cok tesekkurler canim mesajini bekliyorum.... :)

Vay be kk bunuda çözerse varya kimse kk hatunlarıyla baş edemez demektir. Ama buraya yazın ya ne demekmiş :)

Buraya yazıyorum o zaman:)))

''Sen aklını mı kaçırdın?Onun gölgesinden bile uzak durun,seni öldürücem anlıyo musun?gelicem nerde yaşıyosan ve seni parçalara ayırıcam''

diyormuş.Arkadaşım hintçeden ingilizceye çevirdi ben ingilizceden sana çevirdim.İngilizcem iyidir yanlış çeviri olmadığından emin olabilirsin.Onun derken kız mı erkek mi bilmiyor yalnız arkadaş him/her yazmış.hintçede cinsiyet olarak ayrılmıyormuş galiba.O yüzden o erkeğin gölgesinden bile uzak durun yada o kızın gölgesinden bile uzak durun diye çeviremedim.Direkt onun diye çevirdim.bilgine...

Buraya yazıyorum o zaman:)))

''Sen aklını mı kaçırdın?Onun gölgesinden bile uzak durun,seni öldürücem anlıyo musun?gelicem nerde yaşıyosan ve seni parçalara ayırıcam''

diyormuş.Arkadaşım hintçeden ingilizceye çevirdi ben ingilizceden sana çevirdim.İngilizcem iyidir yanlış çeviri olmadığından emin olabilirsin.Onun derken kız mı erkek mi bilmiyor yalnız arkadaş him/her yazmış.hintçede cinsiyet olarak ayrılmıyormuş galiba.O yüzden o erkeğin gölgesinden bile uzak durun yada o kızın gölgesinden bile uzak durun diye çeviremedim.Direkt onun diye çevirdim.bilgine...
Çok çok teşekkür ederim canım cok yardimci oldun zahmet verdim sanada saol :)

Arkadaşlar benim de bir miktar birikmiş param var. Borsaya yatırayım diyorum. Anlayan varsa bir el atsa, hangi kağıda yatırayım ???

Herkesin ne atraksiyonlu hayati var arkadas, bir ben miyim monoton?
Oldurecem parcalara ayiracam demis, konu sahibi ay cok tesekkur ederim diyor
:KK48:
Ben olsam altima yapmistim simdiye:KK53:
Sizim icin ne kadar normalmis bunlari duymak:p

Back