hintçe bilen birileri var mı???

dertlerderya461

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
167
62
48
Arkadaşlar beni buna benzer bir konuyla hatırlayanlar olacaktır... internette baya araştırdım ama anlamlı bir bütün oluşturamıyorum hintçe bilen birileri varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Benim için gerçekten önemli... kralicetaci daha önce yardımda bulunmuştu tanıdığı vardı hintçe bilen sanırım eğer zahmet olmazsa tekrar konuya bakabilir misin acaba???
Ap kaha rahti ho
Sun meri bat
Jab hum dooby to samander ko bhi hearat huiAjeeb shakhs hy jo kisi ko pukarta he nahi
Cümlelerin devamı altta

Son düzenleme:
Mujhay darr lagta hai
Oyee tu doue raha kar
Mixed hai tu
Mera wo matlab nai tha
Mery cazan ha
Bhaiyon wala piyar
Hurria so raha ha
Cümlelerin devamı bunlar arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum hepsi ayrı ayrı cümleler, şimdiden çok teşekkürler ilgilenen herkese...

You do you stay
Listen to me
Steeped surprised if we Huiazib ocean person calls someone who not only

Muhtemelen böyle birşey bekliyor musun
Beni dinle
Sürpriz dolmuştur biz Huiazib okyanysundaysak
Biri arıyor, sadece sen olmayan ( sen dışında)

kralicetaci canım rica etsem sende konuma bakabilir misin daha önce baya yardımın dokunmuştu...

Tamam canım fakat hintli arkadaşım daha öncede söylediğim gibi amerikada yaşıyor.Saat farkı sebebiyle sana dönüşüm geç olabilir.Şimdi kendisine yazıcam whatsapptan, o okuyup döndüğü zaman haber veririm :)

ay dont andırsitend vollah gülüm...arkadaşım film şarkılarını bedavadan çevirtmeyi görev mi edindin parasını vermessen tenezzül dahi etmem..e zaten çevirdiğim diller sayılı.1-Türkçe 2-Konya Türkçesi

Ah ah benim bir hintli bulmam lazım direkt kendi dili olursa kolay olur... cidden zor yani anlamlı bir bütün oluşmuyor
anacım kendileri gayet pis bir millettir cazip gelen kısımları nedir ki..aynı suyla hem ölü yakıp toz atıyolar hem girip yıkanıyolar hem hayvan yıkıyorlar hem yıkanıyolarda

canım bir Bollywood. hayranı olarak şöyle yardımcı olayım.
bir ara şarkıları kendim çevirmek istemiştim ve bollywood Türkiye ye sormuştum çeviriyi nasıl yapıyorsunuz diye en sağlıklı çeviri Hintçeden İngilizceye, İngilizceden Türkçe ye olur demişlerdi öyle deneyip kendin çevirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…