- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
- Konu Sahibi dertlerderya461
-
Çok saol yinede canım... valla benim içinde önemli olmasa buraya kadar yazmazdimda işte...Biz turkceyi zor konusuyoruz hintceyi nerden bilelim
Keske yardimci olabilseydim
Canım sen bunlardan emin misin? Konuyla bagdastiramadim okyanus falanİkinci yazdığının sadece başını buldum, korkuyorum yazıyor
Gerisi Allah kerim bilemiyorum
Canım ben bu hintlilerle biraz içli dışlıyımdaHayrola ya, hintçe ne alaka
Keşke öyle bir imkanım olsaydı...edebiyat fakultesine gitsen orada yardımcı olurlar
Ah ah benim bir hintli bulmam lazım direkt kendi dili olursa kolay olur...Dublaj sanatçısından duymuştum.Hintçe çok karışıkmış.Onlar bile çözemeyip kafadan atıyorlarmış ,yani işin zor.
Zerre emin değilim vallahiCanım sen bunlardan emin misin? Konuyla bagdastiramadim okyanus falanbu arada cok saol canım yardımın için...
kralicetaci canım rica etsem sende konuma bakabilir misin daha önce baya yardımın dokunmuştu...
anacım kendileri gayet pis bir millettir cazip gelen kısımları nedir ki..aynı suyla hem ölü yakıp toz atıyolar hem girip yıkanıyolar hem hayvan yıkıyorlar hem yıkanıyolardaAh ah benim bir hintli bulmam lazım direkt kendi dili olursa kolay olur...cidden zor yani anlamlı bir bütün oluşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?