- 11 Ocak 2015
- 14
- 23
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rab ne bana jodi çok güzel bi film kızlar çok eğlenceli.
şarkılar müzikler filan da çok hoş.
hiç sıkılmıyosunuz izlerken.
evett o da benim en beğendim srk filmi..
en beğendiğim oyuncu Shahrukh Khan bayılıyorum ona zaten cok düzenli bir hayatı varmış bugun baya bi araştırdım..
bir de kajol var.. Srk a en yakışan kadın bence
ben kabhi khushi kabhie gham ı öneririm size en etkilendiklerim arasında, çok sıcak bir filmdi.
Eğer izlemediyseniz ve aşkı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız Kal Ho Na Ho ve Veer Zaara yı şiddetle öneririmevett o da benim en beğendim srk filmi..
en beğendiğim oyuncu Shahrukh Khan bayılıyorum ona zaten cok düzenli bir hayatı varmış bugun baya bi araştırdım..
bir de kajol var.. Srk a en yakışan kadın bence
ben kabhi khushi kabhie gham ı öneririm size en etkilendiklerim arasında, çok sıcak bir filmdi.
Eğer izlemediyseniz ve aşkı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız Kal Ho Na Ho ve Veer Zaara yı şiddetle öneririm
King Khan ımızın mükemmel filmlerinden 2 si de
O zaman iki tane daha ekle listene. Profil fotondan anladığım kadarıyla sende SRKAJOL cüsün.heyooo bunlar da listeye alındı
1 aylık film var sırayla izleriz artık hafta da 1 film
teşekkürler canım
O zaman iki tane daha ekle listene. Profil fotondan anladığım kadarıyla sende SRKAJOL cüsün.
İkisinin harikalar yarattığı Dilwale Dulhania Le Jayenge ve Kuch Kuch Hota Hai.
Keyifli seyirler.
dhoom 3 te hayran kaldığım klip