Hindistan'da 19 Yaşındaki Anne Dünyanın En Ağır Bebeğini Doğurdu

Önemli olan bebeğin ve annenin sağlığıdır
Prematüre bebekler ve anneleri için şartlar illaki daha zordur ama iki kilo doguramadı tü kaka demek asla anlatamadım heralde asıl anlatmak istediğim altı kiloluk bir bebeğin doğumunun zor olduğudur

Aboo masallah ya bencede 6 kilo dogan bebek cok var masallah bebek 4 aylik gibi duruyor vallah. Ben kardeslerim hepimiz 2.5 kilo dogduk valla sasiriyorum bu anneler ne yiyor ne iciyor cocuklar öyle kiloylan doguyor bence bu yapi meselesi genlerde var. Esim de 5.5 kilo dogmus. Oglum da 4 kilo dogdu normal dogum. Ailemizin gelmis gecmis en kilolu bebegi ben dogurdum 4 kilo oda cok degil de neyse 2.5 kilonun yaninda gene cok duruyor

Cok sekermis bebek yaaa
Masallah ..
Bende 4.700 gr dogmusum valla
Zavalli annecim beni 52 kiloyla normal dogurmus hakki odenmez

Kontrolsüz bir hamilelik gibi geldi bana bu daha çok. Tombul mombul değil, obezlik ve muhtemelen sağlıksızlık bu. kimbilir ne sorunları vardır o çocuğun.
Bir de benim de bir kız arkadaşım 6 küsür kilo doğmuş. Dünyanın en büyük bebeği dolu yani.

Basına sızmayan o kadar çok vardır ki 6 kilonun üzerinde benim oğluşum 4.200 doğmuştu ve bize çok tombul gelmişti neler varmış neler :)

Lafın gelişi bir geyik dönüyor burda. Muhabbet nasıl oraya geldi. Normal doğurabilmek beceri değil sezeryanla doğurmak beceriksizlik değil.

Benim rekorum 6500 gr yenidoğanda çalışırken nöbet teslim alıyorum sıra bu bebeğe geldi küveze sığmamış ilk gördüğümde korktum bu niye burda yatıyor çocuk servisine niye çıkmamış dedim ne bileyim yenidoğan olduğunu

Haberin sonundaki sağlık durumu iyi olan anne ve "baba" taburcu olacaklar kısmı beni benden aldı.
6 kilo çok da büyük bi kilo değilmiş okuduğum yorumlara dayanarak. Allah hayırlı ömür versin

İnşallah sağlıklı bir bebektir

2 yaşındaki oğlum 11 kilo 5 ay sonra oğlumun abisi kıvamına gelir bu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…