Merakından soruyorum nasıl doğmuşsunuz kimisi iki kiloyuluk bebeği normal doğuramıyorBen şahsen kendim 5 kg kızkardeşim 5.5 kilo doğdu.
Çok sevdiğim bir ablam var kendisi 6 kilo doğmuş
Ben şahsen kendim 5 kg kızkardeşim 5.5 kilo doğdu.
Çok sevdiğim bir ablam var kendisi 6 kilo doğmuş
Merakından soruyorum nasıl doğmuşsunuz kimisi iki kiloyuluk bebeği normal doğuramıyor
Normal doğmuşuzhey maşallah nasıl doğmuşsunuzben 3 kiloluk bebeği doğuramadım da sezeryana itelediler beni
Normal bideNormal doğmuşuz
Amin inşallahNormal bidemaşallah annenize.. Allah sıkıntı vermesin. Nasıl beslemiş sizi karnında ne yemiş ne içmiş benim kızım 2.650 sezaryen ile doğdu içime ederek bide
Bir babaannem vardı saygıyla anıyorum on tane doğurdum onuda topaç gibiydi bende taş gibiydim iki tane doğurdunuz yamulmuşsunuz hele bir kendinize gelin derdiNormal doğmuşuz
Muhtemelen :)Bir babaannem vardı saygıyla anıyorum on tane doğurdum onuda topaç gibiydi bende taş gibiydim iki tane doğurdunuz yamulmuşsunuz hele bir kendinize gelin derdi
Babaannem annenize işte kadın derdi herhalde
Ben de ilk önce öyle düsündum. Fakat kiz cocugu ozellikle yazmislar. Sanirim ilk 6 kiloluk kiz cocugu. Yine de gazeteye vs basilmamis olan cok vardir.20 yıl önce kadar yengem 6,5 kilo bebek doğurmuş ama bebek bir gün yaşamış.
6 kilo olarak tek doğan bebek gibi gelmedi bana ablam 5 kilo doğurdu.
Sanki 6 kilo doğan başka bebek haberleri de duymuştum
Yanlis anlamanizi istemem ama 2 kiloluk bebek ztn normal dogumla tehlikeye atilabilecek bir kilo orani degil..Ki direk sezeryanla gerceklesen dogumlar..Misal verdim derseniz de Arkadasim mecburi gorevdeyken Hakkaride 2.900 gr kizini normal dogumla dogurdu ama az kalsin bebegi de anneyide kaybediyorduk(cati darligi varmis meger) yani 5 kilo dogurdu tas 2 kiloyu doguramadi tuü kaka zihniyeti her bu sekilde dogum yapan anneye cok incitici bir benzetme..Merakından soruyorum nasıl doğmuşsunuz kimisi iki kiloyuluk bebeği normal doğuramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?