Hindistan hakkında görüşleriniz

ben hindistana gittim ve hayatimda gittigim en igrenc ikinci yerdi. normalde gezinin 5 gun surmesi gerekirken ben 2.gunde kestim. hala hatirladikca gorduklerim ve o koku basimi agritir.

simdi de okulda cevremde bir suru hintli var, yine cok kotu kokuyorlar cunku cok agir baharatli seyler yiyorlar tenleri kokuyor. kafalari zehir gibi cok uyaniklar. biraz kavgacilar. genel anlamda birbirlerini de kayiriyorlar bence farkli kulturlere de cok acik degiller.

tabi ki bunlar milyar nufuslu ulke icin cok basit genellemeler ama benim gorup sahit olduklarim boyleydi. kimseye de tavsiye etmem gidip gormesini.
İlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabi

İnstada farklı yerlerde yaşayan insanları takip ederim. Sebebi farklı kültürleri merak etmem. İçlerinde hintle evli Türk kadınları, iş için orda yaşayan ve yerleşik hayatı sevmeyip 3 ay hindistan, 5 ay farklı ülkede yaşayan Türkler var. Çok ilginçdir ki hepsi de bayıla bayıla sokak yemeği yiyorlar. Ve videolarının altına "lütfen pis demeyin tadı mükemmel" notu düşüyorlar. Bir tanesi sokaklarda gezerken idrar kosusu aldığı ve her yerin tükürük olduğunu söylüyor ve akabinde burayı seviyorum notu düşüyor. Bir belgeselde fare tapınakları olduğunu gördüm. Daha bir çok sey gördüm instadan ve belgesellerden.
Evet çok değişik ve görülesi kültürleri de var ama pis olmaları nedeniyle üstüne para verseler gidemem.

ben hindistana gittim ve hayatimda gittigim en igrenc ikinci yerdi. normalde gezinin 5 gun surmesi gerekirken ben 2.gunde kestim. hala hatirladikca gorduklerim ve o koku basimi agritir.

simdi de okulda cevremde bir suru hintli var, yine cok kotu kokuyorlar cunku cok agir baharatli seyler yiyorlar tenleri kokuyor. kafalari zehir gibi cok uyaniklar. biraz kavgacilar. genel anlamda birbirlerini de kayiriyorlar bence farkli kulturlere de cok acik degiller.

tabi ki bunlar milyar nufuslu ulke icin cok basit genellemeler ama benim gorup sahit olduklarim boyleydi. kimseye de tavsiye etmem gidip gormesini.

İlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabi
:KK50:

Çocukluktan beri ilgimin olduğu bir ülkedir. Kendine has kültürlerini severim. İlginiz varsa shantaram kitabını okumanızı öneririm. Henüz gitmedim ama gitmeyi çok istiyorum

Ayrıca bhajrangi bhaijan, dangal, tere naam, bajiro mastani, sanam teri kasam, ae dil hai mushkil, barfi. Bu filmleri şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Böyle insanlar hala kaldı mı dedirtecek bhajrangi bhaijan aşk sevenlere de diğerler önerilirdirrr🚬🚬🚬🚬

Ayrıca bhajrangi bhaijan, dangal, tere naam, bajiro mastani, sanam teri kasam, ae dil hai mushkil, barfi. Bu filmleri şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Böyle insanlar hala kaldı mı dedirtecek bhajrangi bhaijan aşk sevenlere de diğerler önerilirdirrr🚬🚬🚬🚬
Salman khan sevmem ama bajrangi gercekten izlenmeye değer. Her gördüğümde "pavaaann" diye adını haykırasım gelir.

Ae dil hai muskhil de severiz. Anushka favori zaten.

Barfi de en iyilerden biri hic şüphesiz ❤

Listeye ek olarak "rab ne bana di jodi" isimli filmi şiddetle öneririm ❤ en güzelidir bana kalırsa.

Salman khan sevmem ama bajrangi gercekten izlenmeye değer. Her gördüğümde "pavaaann" diye adını haykırasım gelir.

Ae dil hai muskhil de severiz. Anushka favori zaten.

Barfi de en iyilerden biri hic şüphesiz ❤

Listeye ek olarak "rab ne bana di jodi" isimli filmi şiddetle öneririm ❤ en güzelidir bana kalırsa.
Ah izlenmez mi çok eskilere gitmeyeyim dedim tere naam da çok eskilerdendi gerçi, kabhie khusi kabhie gam da güzeldir eskilerden de çok güzeller var değişik bi havası var dans sahneleri tabi atlanarak izleniyor 😂

Ah izlenmez mi çok eskilere gitmeyeyim dedim tere naam da çok eskilerdendi gerçi, kabhie khusi kabhie gam da güzeldir eskilerden de çok güzeller var değişik bi havası var dans sahneleri tabi atlanarak izleniyor 😂
Rab ne bana di jodinin klipleriefsane ama ben bilhassa arada açıp izlerim ❤

Rab ne bana di jodinin klipleriefsane ama ben bilhassa arada açıp izlerim ❤
Şarkıları efsane hala dizilerde filmlerde kullanılıyor tujh mein rab dikhta hai şarkısı rabneeeeee banaaaadiiijodiiiiiii ama yine de o kadar kaldıramıyorum ben fır fır dönmeleri 😂 sadece ve sadece bajiro mastaninin dans sahnelerini seviyorum ben de arada deepikanın ranveere selam verip başladığı dansı ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Multikulturel bir ulkede yasiyorum ve yasadigim ulkenin %15 kadari Hint asilli. Tabii zamanla asimile olmuslar buranin kulturune ama geleneksel tarzda yasayanlar da yok degil. Benim ekibimde ciddi bir bicimde uyari verdigim tek kisi Hintli bir erkek calisanim oldu (ekibe yeni katildigi icin hata yapan bir kadin calisana verdigi sert ve cinsiyetci bir tepkiden oturu). Cok buyuk bir genelleme yapmak istemem ama benim gordugum konumu ne olursa olsun erkeklerin kadinlara karsi bakis acisinin hos olmadigi. Benim bir kadin olarak ekip lideri olmamdan hoslanmadigina eminim ben mesela ayni kisinin ama tabii konum farkimizdan dolayi tepki veremez bana.

hindistana gidip video çeken bir çok youtuber var. merek ve hayretle izlerim hindistan videolarını. gerçekten cok etkileyeci.
yok artık dedirttiriyor. fare tağınagı vardı bayağı tuhaftı. daha bir çok tuhaf şey var. gidip görülebilir ama kesinlikle yaşanmaz. ay bide aklıma geldi hint talibim vardı yılışık . :(

Srk ile anushka ❤

Benim de favori isimlerim.

Srk beni alsa gitmem demem hani 🤣🤣🤣

Hint filmlerini çok çok severim. Çok izlerdim önceden ama sushant sing rajputun şüpheli ölümünden sonra izlemedim. Sanırım çok kırgınım kast sistemine , karan johara ve bollywood sinema endüstrisine ...

Izleyesim kalmadı.

Uzun zamandır yeni bir film izlemedim. Sanırım anushka ile srk aynı filmde tekrar bir araya gelene kadar izlemeye hevesim olmaz.
Gencecik çocuk gitti sahiden de, sevgilisini tutuklamışlardı sanırım en son.

Bence yeni filmleri izlemelisin, yenilerden pek kötü çıkmıyor 😉

Back
X