- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.253
- 133
- Konu Sahibi Kugupremses
Allah düşürmesin dediğim yerlerden 2. si olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabiben hindistana gittim ve hayatimda gittigim en igrenc ikinci yerdi. normalde gezinin 5 gun surmesi gerekirken ben 2.gunde kestim. hala hatirladikca gorduklerim ve o koku basimi agritir.
simdi de okulda cevremde bir suru hintli var, yine cok kotu kokuyorlar cunku cok agir baharatli seyler yiyorlar tenleri kokuyor. kafalari zehir gibi cok uyaniklar. biraz kavgacilar. genel anlamda birbirlerini de kayiriyorlar bence farkli kulturlere de cok acik degiller.
tabi ki bunlar milyar nufuslu ulke icin cok basit genellemeler ama benim gorup sahit olduklarim boyleydi. kimseye de tavsiye etmem gidip gormesini.
ben hindistana gittim ve hayatimda gittigim en igrenc ikinci yerdi. normalde gezinin 5 gun surmesi gerekirken ben 2.gunde kestim. hala hatirladikca gorduklerim ve o koku basimi agritir.
simdi de okulda cevremde bir suru hintli var, yine cok kotu kokuyorlar cunku cok agir baharatli seyler yiyorlar tenleri kokuyor. kafalari zehir gibi cok uyaniklar. biraz kavgacilar. genel anlamda birbirlerini de kayiriyorlar bence farkli kulturlere de cok acik degiller.
tabi ki bunlar milyar nufuslu ulke icin cok basit genellemeler ama benim gorup sahit olduklarim boyleydi. kimseye de tavsiye etmem gidip gormesini.
İlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabi
Harbi iğrenç millet yaPeki benim buna yemek yerken denk gelmem![]()
Ne mübarek pipi aklıma bir fıkra geldiYaa başka bir yer vardı adı aklıma gelmedi. Kocası ölen kadınlar adamın şeyini kolye niyetine takıyorlardı![]()
Tahmin etmek istiyorım ÇİNİlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabi
Salman khan sevmem ama bajrangi gercekten izlenmeye değer. Her gördüğümde "pavaaann" diye adını haykırasım gelir.Ayrıca bhajrangi bhaijan, dangal, tere naam, bajiro mastani, sanam teri kasam, ae dil hai mushkil, barfi. Bu filmleri şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Böyle insanlar hala kaldı mı dedirtecek bhajrangi bhaijan aşk sevenlere de diğerler önerilirdirrr![]()
Ah izlenmez mi çok eskilere gitmeyeyim dedim tere naam da çok eskilerdendi gerçi, kabhie khusi kabhie gam da güzeldir eskilerden de çok güzeller var değişik bi havası var dans sahneleri tabi atlanarak izleniyorSalman khan sevmem ama bajrangi gercekten izlenmeye değer. Her gördüğümde "pavaaann" diye adını haykırasım gelir.
Ae dil hai muskhil de severiz. Anushka favori zaten.
Barfi de en iyilerden biri hic şüphesiz ❤
Listeye ek olarak "rab ne bana di jodi" isimli filmi şiddetle öneririm ❤ en güzelidir bana kalırsa.
Rab ne bana di jodinin klipleriefsane ama ben bilhassa arada açıp izlerim ❤Ah izlenmez mi çok eskilere gitmeyeyim dedim tere naam da çok eskilerdendi gerçi, kabhie khusi kabhie gam da güzeldir eskilerden de çok güzeller var değişik bi havası var dans sahneleri tabi atlanarak izleniyor![]()
Şarkıları efsane hala dizilerde filmlerde kullanılıyor tujh mein rab dikhta hai şarkısı rabneeeeee banaaaadiiijodiiiiiii ama yine de o kadar kaldıramıyorum ben fır fır dönmeleriRab ne bana di jodinin klipleriefsane ama ben bilhassa arada açıp izlerim ❤
İlki neydi çok merak ettim eğer paylaşmak isterseniz tabi
Gencecik çocuk gitti sahiden de, sevgilisini tutuklamışlardı sanırım en son.Srk ile anushka ❤
Benim de favori isimlerim.
Srk beni alsa gitmem demem hani
Hint filmlerini çok çok severim. Çok izlerdim önceden ama sushant sing rajputun şüpheli ölümünden sonra izlemedim. Sanırım çok kırgınım kast sistemine , karan johara ve bollywood sinema endüstrisine ...
Izleyesim kalmadı.
Uzun zamandır yeni bir film izlemedim. Sanırım anushka ile srk aynı filmde tekrar bir araya gelene kadar izlemeye hevesim olmaz.