Hindistan hakkında görüşleriniz

konudan bağımsız kore de sarmısak kokuyor diyolla
şimdi benim aklımda deli sorular
acaba bizim kanıksadığımız başkalarının duyduğu kokular vs var mı acaba ülkemizde

konudan bağımsız kore de sarmısak kokuyor diyolla
şimdi benim aklımda deli sorular
acaba bizim kanıksadığımız başkalarının duyduğu kokular vs var mı acaba ülkemizde

Koreliler çok sarimsak yerler . Kimchi yani kore turşusu yaparlar bol sarimsaklı. Onlarinda cok degisik baharatlari var cok kötü kokuyor . Hamileyken yanimda makarna yemisti bir koreli resmen bayilacaktim.makarna paketinin icine 2 3 paket degisik sos ve sıcak su koyuyorlar uzata uzata yiyorlar. Ama en cok tuhafima giden tavuğu kola ile pişirmeleriydi.

afganistan. orasi da inanilmaz huzursuz ediyor insani ve cok pisti.

bir de duygusal yaklasiyorum orada bilgisayarimi caldirmistim o yuzden dunyanin en kotu yeri benim icin :KK70:
Ay bacim Afganistan' a ne alaka gittin, azbicik annatsana? Hayatta en merak ettigim yerlerden biri, ama gitsem muhtemelen beni Taliban oyar, icime de bade koyar, gidebilemem o yuzden😐

Ay bacim Afganistan' a ne alaka gittin, azbicik annatsana? Hayatta en merak ettigim yerlerden biri, ama gitsem muhtemelen beni Taliban oyar, icime de bade koyar, gidebilemem o yuzden😐

babam bir is icin gorevli gidiyordu ben de yaninda gittim. :) dort gun kaldim diye hatirliyorum. kabildeydim ben ve insanlar kaba, sehir pis, dogru durust kendime gore yiyecek bir yemek bile bulmak zordu. ama en en en kotusu insanlarin tavri yani bir tane bile normal seviyede insan yok herkes kavga, gurultu, hirsizlik pesinde. dort gun icinde bircok seyim calindi. mumkunse kimsenin yolu dusmesin, yolu dusen de hemen kacmaya baksin. :D

babam bir is icin gorevli gidiyordu ben de yaninda gittim. :) dort gun kaldim diye hatirliyorum. kabildeydim ben ve insanlar kaba, sehir pis, dogru durust kendime gore yiyecek bir yemek bile bulmak zordu. ama en en en kotusu insanlarin tavri yani bir tane bile normal seviyede insan yok herkes kavga, gurultu, hirsizlik pesinde. dort gun icinde bircok seyim calindi. mumkunse kimsenin yolu dusmesin, yolu dusen de hemen kacmaya baksin. :KK70:
Dunyada kadinlara, cocuklara en kotu davranilan yer yaw, cok.fena bi yer

Cine gittim ben o kadar pis degil, bi hindistan kadar pis degildir asla, abuk subuk seyler yiyolar sadece ve copleri les kokuyo, bi de sokakta basibos hayvan yok hic, hepsini yemisler poh yiyesiceler😣
Ay bence pis Hindistandan daha da kötüdür bütün hayvanların yenilmesi 🤮 zulüm yani en azından Hindistan bütün hayvanlara saygılı

Back
X