- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim:)ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar dilerim
Cook guzel görünüyor ellerinize sağlık bol şans diliyorum.Klasik ama bir o kadarda güzel bir lezzet. Umarim bu vesileyle yapanlar olur. Katılan arkadaşlara başarılar dilerim:)
Malzemeler
Eki Görüntüle 2195705
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı
- 1 paket tereyağı (250g)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 – 4 su bardağı)
- 1 su bardağı Hindistan cevizi
- 2 adet yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak)
1. İlk olarak hindistan cevizli kurabiyemizin hamurunu yapalım.
Oda ısısındaki tereyağını, vanilya, pudra şekeri, yumurta ve kabartma tozunu yoğurma kabına alın. Sonra içine dört kaşık Hindistan cevizi ve un ilave ederek yoğurun.
Eki Görüntüle 2195706
2. Kurabiyelerimizi şekillendirelim. Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle yuvarladıktan sonra önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan Hindistan cevizine batırılıp tepsiye dizin.
Eki Görüntüle 2195707
3. Hindistan cevizli kurabiyelerimizi pişmeye bırakalım.
170 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk hafif pembeleşinceye kadar pişiriniz.
Eki Görüntüle 2195708
Ve işin en cafcaflı kısmı, sunumu:) yapanların eline sağlık, yiyenlere şifa olsun:)
Eki Görüntüle 2195709 Eki Görüntüle 2195710 Eki Görüntüle 2195711 Eki Görüntüle 2195712 Eki Görüntüle 2195713 Eki Görüntüle 2195714 Eki Görüntüle 2195715
Tesekkur ederim canim:)Cook guzel görünüyor ellerinize sağlık bol şans diliyorum.
Tesekkur ederim sanada basarilar:)Leziz görünüyorlar, ellerinizi sağlık. Başarılar dilerim:)
Ooooooo kaptan döktürmüşsün..
Benim oyum belli de. Sana da başarılar dilemeye geldim...❤❤
Bah hele niye merak ettiriyon:))Ooooooo kaptan döktürmüşsün..
Benim oyum belli de. Sana da başarılar dilemeye geldim...❤❤
Sagol canim evet guzeldi tadi tekrar yapicsm hemen bitmisti cunku:)Himm leziz. Uzun zamandir yapmamistim, bak canim cekti.
Ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar
Tadida guzel eminim.
Tesekkur ederimeline sağlık başarılar
Sanırım kurabiye benim hepsini bayılıyorum Ellerine sağlık canım bunu da çok seviyorum çok güzel olmuş başarılar dilerimKlasik ama bir o kadarda güzel bir lezzet. Umarim bu vesileyle yapanlar olur. Katılan arkadaşlara başarılar dilerim:)
Malzemeler
Eki Görüntüle 2195705
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Yapılışı
- 1 paket tereyağı (250g)
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 – 4 su bardağı)
- 1 su bardağı Hindistan cevizi
- 2 adet yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak)
1. İlk olarak hindistan cevizli kurabiyemizin hamurunu yapalım.
Oda ısısındaki tereyağını, vanilya, pudra şekeri, yumurta ve kabartma tozunu yoğurma kabına alın. Sonra içine dört kaşık Hindistan cevizi ve un ilave ederek yoğurun.
Eki Görüntüle 2195706
2. Kurabiyelerimizi şekillendirelim. Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle yuvarladıktan sonra önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan Hindistan cevizine batırılıp tepsiye dizin.
Eki Görüntüle 2195707
3. Hindistan cevizli kurabiyelerimizi pişmeye bırakalım.
170 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk hafif pembeleşinceye kadar pişiriniz.
Eki Görüntüle 2195708
Ve işin en cafcaflı kısmı, sunumu:) yapanların eline sağlık, yiyenlere şifa olsun:)
Eki Görüntüle 2195709 Eki Görüntüle 2195710 Eki Görüntüle 2195711 Eki Görüntüle 2195712 Eki Görüntüle 2195713 Eki Görüntüle 2195714 Eki Görüntüle 2195715
Bu kategori sayesinde hepimiz kurabiye canavari oldugumuzu kesfettik zaten:))Sanırım kurabiye benim hepsini bayılıyorum Ellerine sağlık canım bunu da çok seviyorum çok güzel olmuş başarılar dilerim
Ya aynen yaBu kategori sayesinde hepimiz kurabiye canavari oldugumuzu kesfettik zaten:))