Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
simdi mailimdeki herkese yolladim onlarada herkese yollamalarini soledim....
ozgurce zamani gelince nereye yollucgimizi solersin bende haber vericem listemdekiler ve onlarin listesindekilerde yollucak a.s

Canlarıım ümitlendim iyice:)) Hep birlikte birilerinin dikkatini çekebiliriz değil miii:))) :hooray:

Canlarıım ümitlendim iyice:)) Hep birlikte birilerinin dikkatini çekebiliriz değil miii:))) :hooray:

afferım yaa sımdıye kadar bunu devlet buyuklerımızde dahıl nıye kımse akıl edemedı...yazın tatılde ıngılızlerle konusuyorum benım de zoruma gıdıyor I'm from turkey demek ...........hındı demek ya basbayagıı ...:uhm:

Hani o bilmesse belki bir tanidig vardir, fakat Kazene ulasmayi denedinmi?

Kazene ulaşmayı denedim galiba, ama rahatsız etmek, sık boğaz etmek istemem :sm_confused: Bir yardımı olsa zaten söylerdi diye düşünüyorum :sm_confused: Yada belki de bizden talep gitmesi gerekiyor ne bileyim :sm_confused:
Turkey kelimesinden kazen de rahatsızlık duyuyor," siz yapın birşeyler ben desteklerim" demişti.

Canim protestona katilmamak mumkunmu?

Ben Msn adresimde bunu yazmayi dusunuyorum belki fazla kitleye ulasamam ama en azindan benim listemde olanlar gorup onlarda bunu uygularsa degisik fikirler cikabilir, Turkey degil Turkiye diye yazarken bile insan sinirleniyor umarim birseyler basarabiliriz

Öyle dedigine göre, yapar .... a.s

Aslında bize hindi cumhuriyeti yakıştırmasını yapan tüm ülkelere de itirazımızı bildirmek isterdim.Belki mümkün olabilir.Bize gereken itirazımızı bildiren bir metin değişik dillere çevrilmiş,kısa ve öz .Tabi yollayabileceğimiz adresler.
Eşine de çok teşekkür ettiğimizi iletir misin canım .

herkese duyurmak mı istiyorsunuz bunu ???
Mavrulam canım, evet ne kadar çok kişi, o kadar etkili bir itiraz :))

Birlik olduktan ve kararlı olduktan sonra başarırız gibi geliyor:))
Başaramasakta denedik deriz en azından :))

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk: HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ :enbuyukkk::enbuyukkk:

topiği yeni farkettim ve konunun açıldığı tarihe bakınca bir hayli kızdım kendime..bu protestoya yürekten katılıyorum..bu konudaki her türlü girişimde de sonuna kadar destekçinizim.konunun yayılması için kendi adıma elimden gelen herşeyi yapacağım....
duyarsız kalınmayacak ciddi bir konu.. hassasiyetini bizlerle paylaştığın ve çabaların için teşekkür ediyorum arkadaşım..sonuna kadar arkandayız

Delinse yer ,çökse gök ,yansa kül olsa dört yan, Yüce dilege dogru yine yürürüz yayan. Yildirimdan, tipiden ,kasirgadan ,yilmayan, Ölümlerle eylenen tunç yürekli Türkleriz..

Toprağı her nerede olursa olsun TANRI TÜRK'ü korusun ve yüceltsin.

Bu ülkenin sahipleri yalnızca bu ülkeyi karsılıksız sevebilenlerdir...

Sahipsiz memleketin batması haktır sen sahip çıkarsan bu memleket batmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…