- 26 Şubat 2008
- 2.761
- 1
-
- Konu Sahibi BenOzgurce
bence bedava sitelerle maliyetsiz bir kampanya başlayabilir sadece web den anlayan birini bulmak
iş
ne için cnm
-*-*-*-*-*-*-*-*
Canlarıım ümitlendim iyice:)) Hep birlikte birilerinin dikkatini çekebiliriz değil miii:))) :hooray:
bence bedava sitelerle maliyetsiz bir kampanya başlayabilir sadece web den anlayan birini bulmak
iş
Kazen anlarmi acaba???????????
Kazen konuyu destekliyor ama, bilmemki fikir söylemedi canım :))
Hani o bilmesse belki bir tanidig vardir, fakat Kazene ulasmayi denedinmi?
Kazene ulaşmayı denedim galiba, ama rahatsız etmek, sık boğaz etmek istemem :sm_confused: Bir yardımı olsa zaten söylerdi diye düşünüyorum :sm_confused: Yada belki de bizden talep gitmesi gerekiyor ne bileyim :sm_confused:
Turkey kelimesinden kazen de rahatsızlık duyuyor," siz yapın birşeyler ben desteklerim" demişti.
Aslında bize hindi cumhuriyeti yakıştırmasını yapan tüm ülkelere de itirazımızı bildirmek isterdim.Belki mümkün olabilir.Bize gereken itirazımızı bildiren bir metin değişik dillere çevrilmiş,kısa ve öz .Tabi yollayabileceğimiz adresler.benim buraya gelmemi saglayan smhsmh arkadasima sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum
kopyalayip tum maillere gonderecegimm
hinim sisim akrabam kim varsa
hatta esim ingilizcesini ceviri yapti
ve buradaki arkadaslarina uyari seklinde gonderecek
ozgurce ablam
bu sana akli veren allaha sukurler olsun sonsuz tesekkurler
Mavrulam canım, evet ne kadar çok kişi, o kadar etkili bir itiraz :))herkese duyurmak mı istiyorsunuz bunu ???
Canim protestona katilmamak mumkunmu?
Ben Msn adresimde bunu yazmayi dusunuyorum belki fazla kitleye ulasamam ama en azindan benim listemde olanlar gorup onlarda bunu uygularsa degisik fikirler cikabilir, Turkey degil Turkiye diye yazarken bile insan sinirleniyor umarim birseyler basarabiliriz