Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261

Konunuyu yeni görenlere kolaylık olsun :))Konu hindi cumhuriyeti olmadığımızı önce bizim yetkililere anlatmak.Sayımız çoğalınca ve şu karışıklık bitince konuyu destekleyen tüm arkadaşlarla, toplu olarak ilgili yerlere e-posta göndereceğiz.Şimdiden bireysel olarak başladık tabiki:))Adresler konunun sayfalarında var, isteyen bireysel olarak "Hindi cumhuriyeti değiliz" diye haykırabilir şimdiden :enbuyukkk: Şuan konuya teşekkür eden arkadaşlardan anladığım kadarıyla, yani ilk sayfadan, sayımız: 87 kişi + ben :))

biraz geç kaldım ne kadar da körüm...
nasıl görmedim bilmiyorum ya
ben de varım ablacım....

biraz geç kaldım ne kadar da körüm...
nasıl görmedim bilmiyorum ya
ben de varım ablacım....

İyi canım, zamanı geldiğinde hazır ol sen de civcivim.Şuan daha önemli meseleler var, o yüzden bekliyorum .
Ülke karışık ,umarım en yakın zamanda herşey yoluna girer de, biz de gümbür gümbür hindi cumhuriyeti olmadığımızı duyururuz her yere.Seni aramızda görmek güzel:)

sayfaları hep okudum ablacım ...
ve çoktan gönderdim...
şimdi dediğin gibi beklemedeyim ablacım....

yaaa ne gariptir özgürcem ben bu protestoyu yeni görüyorum ve kendimden utandımm

bende varım
protestona sonuna kadar katılıyorumm

<¢itlémßik>, * Bahar *, *seli*, 1BukeT, Adıvar, Anni$ Adayi, anuşka, arzusoydan, atıka81, ayca_can, Azeri kizi, baturnuray, BerŞule, canavar, chocotripi, cidy, çirkin betty, Cruciatus, daisy06, deep blue, demothy, deniz_güneş, dids, EBRULUM, EcMeL, EflatunSu, EKİNOKS, emine Gülşen, esma79, ESRAXE, eylull85, eylul_13, ezbuz, ferhoşteyze, Forever, Gamiş, gll, guellue, gülcee, gülse, Gülsemin, hasret eyup, haziran17, herbaryum, Herbela, Hüzün_Yılı, H_İ_S, iremsu, KALB!M, kanaviçe, Kazen, kedijik, Kelebek, , lente, leydi500, masal, mehinbanu, meltosh, Mirayım, misty, mune, nila16, NILBERA, nix, nrsnkma39, olilya, pinark1, sarikizim, seyma88, seyran, silver73, smhsmh, sny, SodaLemon, tatlicadiarzu, xayşemimx, yeldanur, yesilkurbaga, Z@z@, ze-ta, zerrecik, zeytin gözlü, ZuZuu, ÖZÜMBÜŞ, _ENESİM_, _SakURa_, ~CaNo~, ¤ decemBer ¤

Bu kadar kişi yeterli olmaz diye düşünüyorum.Kaç aydır konu burada ama pek artış yok(
Neyse biraz daha bekleyip harekete geçeriz yine de ne yapalım . :sm_confused:

yaaa ne gariptir özgürcem ben bu protestoyu yeni görüyorum ve kendimden utandımm

bende varım
protestona sonuna kadar katılıyorumm

Canım benim kendinden utanmana gerek yok :))Bu kadar konu arasında farkedilmemiş olması olağan :)) Şeniz

ben kendi arkadaş listemden ulaşabidiklerime msj bırakıcam bu topiğe uğrayın diye
sayı artıcakmı bakalım

protestonuza canı gönülden katılıyorum:enbuyukkk:a.s.

protestonuza sonuna kadar katılıyorum turkey yerine TÜRKİYE olmalı kesinlikle....

özgürcecim protestona sonuna kadar katılıyorumm....
biz sonuna kadar türküzzzzzz....Republıc of TÜRKİYE olmalı hindi değilllllll.....

protestona bende katılıyorum canım.allah razı olsun smhsmh çağırdı..yapışkan kısmına pek bakmıyordum da:tomato::1ninca: bende takım arkadaşlarıma söylerim diyet grubuna dağıtabilirim...ne yapmamız lazım şimdi...verilen linklerin hepsine şikayettemi bulunacağız canlarımCADIARZU

selamm canımm dahaa yerine ulaşmadımı mesajlarımızz pankart açmak lazımmm ben alıştım nasıl olsaaa neyseee umarım en kısa zamandaa bzim çabalarımız gibi çaba gösteren büyüklerimiz olurrr

özgürce'm bende katılıyorum protestoya. REPUBLİC OF TÜRKİYE olarak kullanılmalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…