Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
bende bu protestoyu sonuna kadar destekliyorum. kesinlikle türkiye olmalı...
biz hindi değiliz...

Republıc of Türkiye

olmalı

Turkey kelimesi Osmanlı imparatorluğunun son dönemlerinde ilk defa İngiliz kaynaklarında,birazda alay ifade ederek kullanılmıştır.
bazı ülkeler kendilerini "great=büyük,önemli" olarak nitelerken,ülkemizin bir kümes hayvanı ismiyle anılması kabul edilemez.
Özel isimler başka dillerde de aynı şekildedir.
Uluslar arası toplantılarda ülkemizi temsil eden başta cumhurbaşkanımız olmak üzere,tüm görevlilerin önünde "HİNDİ" anlamında "Turkey" yazıyor.Bundan rahatsız olmamak mümkün mü?
Uluslar arası toplantılarda ülkemizin ismi Türkiye olarak geçmelidir.
Avrupa birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=hindi yazarken ,Yunanistan delegesinin önünde bırakın latin harflerini,Yunan alfabesiyle Ellas yazıyor.
Aslında yapılacak şey,hükümetin bir açıklama yaparak,bir yıllık geçiş süresinin sonunda, Turkey yazılı hiçbir postanın kabul edilmeyeceğini dünyaya açıklamasıdır.
HABEŞİSTAN böyle yaptı Etiyopya oldu.
Medyayı ve hükümeti göreve davet edelim.

Republıc of Turkey= Hindi cumhuriyeti
bu ismi istemiyoruz.

Republıc of TÜRKİYE olmalı
Melih Akgüngör
istanbul valiliği protokol müd.

Tebrik ediyorum canım seni yüreklten tepkimizin yetkili mercilere ulaşmasını sağlayabilirsek ve uygulamaya geçerse işte o zaman "Ne Mutlu Türküm Diyene"

bu protestoyu sonuna kadar destekliyorum şakkıdı
tepkimiz yetkili mercilere ulaşır umarım..

Bu konu hepimizi ilgilendiren bir konu...Bu konuda hepimizin birlik içinde olması gerekiyor...
turkey değil,TÜRKİYE olması gerekiyor..
Protestona sonuna kadar,yürekten katılıyorum...

bu protostoya bende sonuna kadar katılıyorum. umarım hedefinide bulur. ellerine ve yüreğine sağlık canım. çok önemli bir konuya parmak bastığın için

Canlarıııım çok mutlu oldum:)) Sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi :)) Hatta ailelerimize ,arkadaşlarımıza da bildirelim.Etkili olabilmek için ulaşabileceğimiz her yere bakanlıklara,gazetelere, televizyonlara, hepbirlikte hindi cumhuriyeti olmadığımızı hatırlatacağız.Gerekirse hergün bıkmadan usanmadan...
Bizimle hindi diye alay edilmesine artık dur demek lazım.Geçmiş sayfalarda göreceğiniz gibi, ben kendimce adresler buldum.Çoğuna yolladım tek başıma:) Birlikten kuvvet doğar diyorum tek başımıza başaramayacağımız şeyleri hep birlikte başarabiliriz diyorum.
Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum canlarım. Şeniz
İsteyen bireysel olarak şimdiden hindi cumhuriyeti değiliz diye email gönderebilir .Bir süre daha bekleyip, yakında hep birlikte yükleniriz:))

Canlarıııım çok mutlu oldum:)) Sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi :)) Hatta ailelerimize ,arkadaşlarımıza da bildirelim.Etkili olabilmek için ulaşabileceğimiz her yere bakanlıklara,gazetelere, televizyonlara, hepbirlikte hindi cumhuriyeti olmadığımızı hatırlatacağız.Gerekirse hergün bıkmadan usanmadan...
Bizimle hindi diye alay edilmesine artık dur demek lazım.Geçmiş sayfalarda göreceğiniz gibi, ben kendimce adresler buldum.Çoğuna yolladım tek başıma:) Birlikten kuvvet doğar diyorum tek başımıza başaramayacağımız şeyleri hep birlikte başarabiliriz diyorum.
Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum canlarım. Şeniz
İsteyen bireysel olarak şimdiden hindi cumhuriyeti değiliz diye email gönderebilir .Bir süre daha bekleyip, yakında hep birlikte yükleniriz:))

Canım duyarlılığından dolayı seni tebrik ediyorum. Bu çabaların umarım karşılığını bulur, bu hepimizin gurur duyduğu ülkemizi çekemeyenlerin oyunu. Bizler hep birlikte tüm oyunları reddediyoruz. Protestona sonuna kadar katılıyorum. Mail ile tüm çevremize de duyuralım lütfen.

benim buraya gelmemi saglayan smhsmh arkadasima sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum
kopyalayip tum maillere gonderecegimm
hinim sisim akrabam kim varsa
hatta esim ingilizcesini ceviri yapti
ve buradaki arkadaslarina uyari seklinde gonderecek
ozgurce ablam
bu sana akli veren allaha sukurler olsun sonsuz tesekkurler

Bende geldim arkadaşlar..
Şirketteki arkadaşlarıma mailleri ile durumu bildirdim.Şimdide mailimdeki tüm adreslere yollıyacam

bencede kesinlikle Turkey yerine Türkiye olmalı
elimden geldiğince dağıtacağım

ben de katılıyorum protestona a.s.
Turkey değil TÜRKİYE olmalı fakat bu isim bir çok yerde türkçe karakter sıkıntısına düşebilir o yuzden TURKİYE de olabilir diyeceğim de Yunanistanın adı yunan harfleri ile yazılabiliyorsa bizimki de böyle bir platformada TÜRKİYE diye geçebilir fakat Yunanistanın adı Greece olarak geçer normalde..

her halikarda Turkey olmasından bende rahatsızım bununla ilgili bir girişim olmuştu ancak pek geçerli olmadı sanırım..

buradaki protestomuz gerçekten göze batar mı yoksa baş yere mi yönlensek ne yapsak burayı büyütüp linkmi yollıycaz ilgili makama :uhm:

yani kendi aramızda bır protesto olarak kalmamalı da o bakımdan soruyorum..

bende varım arkadaşlar ..kesinlikle katılıyorum biz hindi değiliz ..
ayrıca bende hindi değilim tavuzkuşuyum:roflol:

ben de katılıyorum protestona a.s.
Turkey değil TÜRKİYE olmalı fakat bu isim bir çok yerde türkçe karakter sıkıntısına düşebilir o yuzden TURKİYE de olabilir diyeceğim de Yunanistanın adı yunan harfleri ile yazılabiliyorsa bizimki de böyle bir platformada TÜRKİYE diye geçebilir fakat Yunanistanın adı Greece olarak geçer normalde..

her halikarda Turkey olmasından bende rahatsızım bununla ilgili bir girişim olmuştu ancak pek geçerli olmadı sanırım..

buradaki protestomuz gerçekten göze batar mı yoksa baş yere mi yönlensek ne yapsak burayı büyütüp linkmi yollıycaz ilgili makama :uhm:

yani kendi aramızda bır protesto olarak kalmamalı da o bakımdan soruyorum..

Şeniz Canım benim düşüncem oldukça fazla bir sayıyla bütün bakanlıklara hindi cumhuriyeti olmadığımızı anlatan bir metin göndermek .Kısa ve öz olmalı:))
Mesela ben bireysel olarak hindi cumhuriyeti değiliz başlığı altında küçük bir yazıyı bir sürü yere gönderdim:)) Aslında hepimiz fikirlerimizi söylesek ortak bir noktada anlaşsak ve öyle hareket etsek.Akıl akıldan üstündür. Gazetelere ,tv .kanallarına ,bakanlıklara gönderdim tek başına yaptığım bu eylem işe yaramadı :)) Toplu olarak hareket edeceğiz ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi:))Fikri olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
Hepinize duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. a.s.a.s.a.s.
Hindi Cumhuriyeti Değiliz !!! :enbuyukkk:

Şeniz Canım benim düşüncem oldukça fazla bir sayıyla bütün bakanlıklara hindi cumhuriyeti olmadığımızı anlatan bir metin göndermek .Kısa ve öz olmalı:))
Mesela ben bireysel olarak hindi cumhuriyeti değiliz başlığı altında küçük bir yazıyı bir sürü yere gönderdim:)) Aslında hepimiz fikirlerimizi söylesek ortak bir noktada anlaşsak ve öyle hareket etsek.Akıl akıldan üstündür. Gazetelere ,tv .kanallarına ,bakanlıklara gönderdim tek başına yaptığım bu eylem işe yaramadı :)) Toplu olarak hareket edeceğiz ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi:))Fikri olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
Hepinize duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. a.s.a.s.a.s.
Hindi Cumhuriyeti Değiliz !!! :enbuyukkk:

canım fikrim geldifisfisfisya özgürce internetten bir sayfa açılsa mesala orda imza kampanyası açılsa ...yanlız teknik olarak nasıl yapılır bilmiyormu ama bilen arkadaşlar vardır belki ..geçenlerde kk da görmüştüm temanın bir kampanyasıydı herhalde bizde adresi herkese dağıtır kapmanyanın genişlemesini sağlar ve ilgili yerlere göndeririz ..mesala dedim yaniiifisfisfis

canım fikrim geldifisfisfisya özgürce internetten bir sayfa açılsa mesala orda imza kampanyası açılsa ...yanlız teknik olarak nasıl yapılır bilmiyormu ama bilen arkadaşlar vardır belki ..geçenlerde kk da görmüştüm temanın bir kampanyasıydı herhalde bizde adresi herkese dağıtır kapmanyanın genişlemesini sağlar ve ilgili yerlere göndeririz ..mesala dedim yaniiifisfisfis

Canım aslında ben de öyle bir şey düşünümüştüm ama, nasıl yapılabileceğini bilmiyorum malesef :sm_confused: Şeniz

bence bedava sitelerle maliyetsiz bir kampanya başlayabilir sadece web den anlayan birini bulmak

X