Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

bu haklı protestoya bende sonuna kadar katılıyorum ve gereken ne ise yapılmalı diye düsünüyorum... bazı insanlar Turkey yerine Turkland olsun diyolar bunada katılmıyorum ne ise o olmalı.. Turkey değil TÜRKİYE!!!

Çok üzüldüm ben yeni farkettim. Yürekten destekliyorum sizleri ve aynen katılıyorum. Ne yapmamız gerektiğini bizlerede söylerseniz sonuna kadar yanınızdayız. Evet TÜRKİYE CUMHURİYETİ...... sesimizi duyuralım arkadaşlar...

turkey ile Turkey arasında fark var yalnız..
ama haklısınız tabiki.. Türkiye olmalı.

Bu konu hepimizin olduğuna göre, fikirlerinizi ,önerilerinizi bekliyorum ,harekete geçeceğimiz zamanı ,hangi cümlelerle derdimizi anlatacağımızı hep birlikte kararlaştıralım olur mu arkadaşlar ?
TÜRKİYE CUMHURİYETİ :enbuyukkk:

Sizce bu adreslere de gönderelim mi arkadaşlar ?

Diyorum ki hepimiz aynı gun üst üste göndersek acaba dahamı iyi olur
hepimiz farklı yerlere zaten gönderiyoruz ama aralıksız olması dikkat çekmez mi

Diyorum ki hepimiz aynı gun üst üste göndersek acaba dahamı iyi olur
hepimiz farklı yerlere zaten gönderiyoruz ama aralıksız olması dikkat çekmez mi

Tabi canım, zaten ben de bunun için daha çok kişi olsun diyorum:)
Düşünsene hergün cevap alana kadar kalabalık bir şekilde Hindi Cumhuriyeti değiliz postaları göndersek ne etkili olur:)

Tabi canım, zaten ben de bunun için daha çok kişi olsun diyorum:)
Düşünsene hergün cevap alana kadar kalabalık bir şekilde Hindi Cumhuriyeti değiliz postaları göndersek ne etkili olur:)

peki madem öyle protestoya katılan tüm arkadaşlarımız günlere bölünelim 20 kişi mesela
o 20 kişi o gün içinde 3 saatte bir gerekli yerlere mesaj gönderelim

peki madem öyle protestoya katılan tüm arkadaşlarımız günlere bölünelim 20 kişi mesela
o 20 kişi o gün içinde 3 saatte bir gerekli yerlere mesaj gönderelim

canim be 20 kisinin pek etkilim olacagini dusunmuyorumyerimseniben bizim hedeflerimiz daha yuksek olmali en az 100 kisilik bi grup ayarlamaliyiz ve hepsi ayni anda gidecegi yere gitmelia.s.

canim be 20 kisinin pek etkilim olacagini dusunmuyorumyerimseniben bizim hedeflerimiz daha yuksek olmali en az 100 kisilik bi grup ayarlamaliyiz ve hepsi ayni anda gidecegi yere gitmelia.s.

Canım bende farkındayım ama 100 kişi olamk için daha çok beklememiz gerekiyor sanırım
:çok üzgünüm:

kızlar bunu bir adres bulup hepimiz yollarız....
sitedeki herkese de duyururuz...
ziyaretçi sayfalarına yazıp yeter ki bir karar alalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…