Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Tamam Mayıs olsun ama duyanlar duymayanlara ziyaretçi sayfalarında not bırkasınlar, mayıs ayında.

Olur ya, topiği gözden kaçıranlar olabili....

mayısta yapıyoruz galiba. çok iyi. olurda gözümden kaçarsa birileri haber versin arkadaşlar bana.

Bence bu adreslerin hepsine gönderelim ne dersiniz canlarım.?

Son düzenleme:
çok fazla değil mi ablacım be ......

ama tabi çoğunluğun kararı ile olsun.......

ben her türlüsüne varım....

Elbet birgün bu ülkenin adının Türkiye olduğu ve Turkey olarak gönderilen postaların alınmayacağı dünyaya ilan edilecektir. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanımızın önünde Turkey (Hindi) değil Türkiye yazdığı günler gelecektir. Sadece eski fotoğraflara bakarken Turkey yazısını görüp "Ne kadar duyarsız" olduğumuza şaşıracağımız günler gelecektir...

evet mayıs ayıda geldi çattı bundan sonra neler yapmamız lazım bence bunları konuşalım diyorum

bendeyıllar once yurt dısındayken alısverıs marketıne gıttımde yabancı dılımde yoktu.hasrettım turkceye.buzlukta kocaman dondurulmus hındı vardı uzerınde turkey yazıyordu sevındım aaa dedım turkıyeden hındıler yollanıyor dıye sevındım .ama ne zaman sora öğrendim türkiyemizin adı hindiymiş çok üzüldümbenım canım vatanımın turkukle övündümüz yurdumuzun adı hindi olamazbız kanla suladık almak ıcın ne zorluklarla savastık atalarımızın kemıklerı sızlar hındı adıyla.yasasın türkiye

Ooooo kaırmışımk bu konuyu arada. ben de size katılıyorum. Tüm mesajları okuyamadığım için önerildi mi bilmiyorum ama herkes kendi ilinin milletvekillerine bu beklentimizi iletebilir.Onlar öneri filan sunuyorlar ne de olsa mecliste. Belki işe yarar. Öte yandan ne yapılmış yasal olarak daha önceden Türkiye ifadesinin kullanılması için bilen var mı?

Milletvekili e-postalarını bulursak çok iyi olur:)) Nasıl buluruz acaba CADIARZU
Başbakanlığa filan göndereceğiz de zaten itirazımızı, milletvekillerine de ulaşabilsek çok iyi olurdu gerçekten.

(www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekili.arama) linkini kullanmak suretiyle TBMM'den isim, özgeçmiş ve e-posta adreslerini bir liste olarak tespit etmek son derece kolaydır.
arkadaşlar:Ne ilettiğiniz önemlidir ancak NASIL ilettiğiniz çok daha önemlidir.

Kendi illerimizden seçilen tüm milletvekillerine ayrım yapmadan aynı taleple sürekli yazılı ve şifaen başvuruda bulunalım.Hatta bıktıracak ölçüde bunu tekrarlayalım.Kamuoyu oluşturmanın vazgeçilmez ilkesi tekrardır

Milletvekili e-postalarını bulursak çok iyi olur:)) Nasıl buluruz acaba CADIARZU
Başbakanlığa filan göndereceğiz de zaten itirazımızı, milletvekillerine de ulaşabilsek çok iyi olurdu gerçekten.

Adresi denedim çalışıyor. Buradan herkes kendi ilindekilere ulaşsa tek maille sanırım epeyce dikkat çekeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…