• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Kızlar şunuda söylemeden geçmek istemedim
Bizimle aynı düşüncede olurlar yada olmazlar katılıp katılmamak onlara kalmış zorla değil tabiki
ama bize dönüş mesajları çok kötüde olsa siz asla aynı kötü içerikli bir mesaj göndermeyin olabilidğince kibarlığınızdan taviz vermeyin olurmu aksi taktirde sitemize bir zarar gelemesini istemyiz

mesela biri ardaşımıza mankafalar demiş varsn desin o onun terbiyesizliği duyarsızlığı bizler kırıcı olmayalım yeter hepimize tekrar kolay gelsin diyorum Şeniz

merhaba arkadaslar.....bende tabıkı ulkem ıcın bır sey yapmak ısterım ....TURKIYE CUMHURIYETI OLMALI..ULUSLARARASI HER YERDE ...ULKEMIZIN ADI...sızıde desteklıyorum sonuna kadar...ama ne yapcam nasıl bır yardımım olcak ...pek anlamadım..
lınkmı var yada..ne bır acıklama yaparsanız...sevınırım

ya galıba maıl atılıyor...cok fazla sayfa var ve kk agır calısıyor....
nereye maıl atıyoruz...bu degısen harfler ne...of of ya bır yardım edın...

Kesinlikle katılıyorum,türkiyemiz elin gavur aksanıyla naılmasıntürküz biz türkk avrupalılaşmaya karşıyım...kendi özümüzden uzaklaşıyoruz avrupalılaşacağız diyee,bakın mesela televizyonlarda bile ünlüler konuşmalarına ingilizce katıyo biz harbii meraklı bir toplumuz heralde gavurlaşmayaaa sözüm meclisten dışarı yarası olanlar gocunur zaten kk dada asla gocunan olmazz

evet arkadaşlar ı i bitmiştir yanı görev tamam yardıma ihtiyacı olan varsa yardım edeyim

Canısı,imkanın varsa M ye tersten başlarsan sevinirim.a.s.Sayfaları görünce,tedirgin oldum yetişemezse diye.:sm_confused:Ama fırsat bulursan,kendini zorlamadan.Şeniz

bu kampanyanın her zaman yanında oldum ve elimden geldiğince çevremdeki herkese anlatmaya çalıştım ..
umarım emekler boşa gitmez sizleride böyle yararlı bir çalışmanın altına imza attığınız için ayrıca tebrik ederim..
sevgi ve saygıyla kalın a.s.

Bu arada,ne kadar çok pasif üye var arkadaşlar.:uhm:Ben belli bi süre girmeyince siliniyor sanıyordum.kaydirigubbakcemile5Müthiş bir vakit kaybı oluyor.a.s

kızlar ben bunları yetiştiremiyeceğim sanırım işi biten olursa c ve d harflerine başlarsa daha çabuk olacak.Yapacak olursanız haber verin bende heyecan yapmayım yetişmeyecek diye.

günaydın arkadaşlar
ikaymaz@gazi.edu.tr bu adresten geldi tek cevap
cevabını buraya yazmıyorum siyasi içerikli olduğu için ama katıldığını belirttiyor
bazı maellerde geri geliyor bugün yine mael hakkım dolmuş ama yarın hepsi biter sanırım

Kizlar banada bu mailden cvp geldi..yazip yazmiycami bilemedim kamilece yazmamis bende yazmiyorum:sm_confused:

kızlar ben bunları yetiştiremiyeceğim sanırım işi biten olursa c ve d harflerine başlarsa daha çabuk olacak.Yapacak olursanız haber verin bende heyecan yapmayım yetişmeyecek diye.

bitanem sen A harfını yapsan yeter .. kaydirigubbakcemile5
D yi candy ablam btırdı..:jeyyar:
C-Ç aksama ben yapcam onları :1hug:
B yi alan var mııı ??
a.s.

Kizlar banada bu mailden cvp geldi..yazip yazmiycami bilemedim kamilece yazmamis bende yazmiyorum:sm_confused:

yazmadıgın iyi olmus canım , bızım kamyamız sıyaset ustunudr.. siyasi içerıklı olsada bıze destek vermesı guzell kaydirigubbakcemile5
hedefimize ulasacagız kızlar.. kaydirigubbakcemile4
bu adreslerde tek unıvlerde gorev alan profler yoktur aynı zamanda turk dil kurumuna da gondermekteyız kaydirigubbakcemile5 :jeyyar:

:lepi: TÜRKİYEEE,,,,,TÜRKİYEEE,,,TÜRKİYE,,,,, :lepi:

canım ben A harfiyle başlamıştım zaten ama baktım ki arkadaşlardan hep profilleri ziyaret edilmiş demekki bu harfe gönderilmiş diye düşündüm.O yüzden B den devam ettim.Ben B harfine gönderiyorum.

kızlar bugün çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdim.dün geceden d harfinden 30 sayfam kaldı.
lütfen gelen olumsuz cevaplara aynı şekilde mesaj yazmayalım.morallerimiz belki çok bozulacak bunun gibi maillerle ama gelen olumlu bir mesajda olsa yeter.
d harfi çok sürmez.sağolasın ev-hanımı ablam geri kalanı almıştı.yeni harf verebilirsiniz.Şeniz

Son düzenleme:
Back