• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
J ile K bitmiştir çok şükürkaydirigubbakcemile5
Sırada L ve M var:dance:
Belim ağrımış vallayerimseniben
İçimdeki_Sen banlanmış,link atmayla bi alakası yok inşallah:sm_confused:
Atılan linklerde eskisi gibi olmadığı için katılım üzerinde olumsuz etkisi olabilir aslında

çiceğim candyde çok yoruldu bende ilaçlardan uykum geldi yarın devam ederiz içimdeki senin haefleri bitti D deyiz şu an sende dinlen canım arada gelip sadece bu raya bakıyorum kıyamıyorum

J ile K bitmiştir çok şükürkaydirigubbakcemile5
Sırada L ve M var:dance:
Belim ağrımış vallayerimseniben
İçimdeki_Sen banlanmış,link atmayla bi alakası yok inşallah:sm_confused:
Atılan linklerde eskisi gibi olmadığı için katılım üzerinde olumsuz etkisi olabilir aslında

ben bu gecelik bırakıyorum ne bel kaldı ne göz....birazdan geri dönen adresleride bulup ekleyim.sende dinlen kuzum...
linkin olmaması kötü ama artık olduğu kadar canımŞeniz

canlarım benım elbettekı hındı degılız ama ben ne yapacagımızı anlamdım kusura bakmayın anlatabılırsenınız bende varım elbette bızım adımız TÜRKİYE CUMHURYETİ baskası ne derse desın oyle ama denmesıne de ızın vermemelıyız

canlarım benım elbettekı hındı degılız ama ben ne yapacagımızı anlamdım kusura bakmayın anlatabılırsenınız bende varım elbette bızım adımız TÜRKİYE CUMHURYETİ baskası ne derse desın oyle ama denmesıne de ızın vermemelıyız

canım 373.cü sayfadaki metni yine aynı sayfadadaki mail adreslerine postalamamız lazım.mailler 21 sayfa olarak ayrıldı.yapaman gereken sadece kopyalayıp yapıştırma.gmail hesabın varsa hepsini bir kerede yollayabilirsin tatlım.

günaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum
dün giremedim bugün devam hepiniz öptüm kolayı gelsin

Günaydın kızlar ne güzel toplanılmış çalışmalar başlanmış çok güzel çok sevindirici
E hafınden kimse gelmemiş ama ben göndermeye devam edeyim az kaldı daha kalabalık olmamız lazım herpinize teşekkür ediyorum parmaklarınıza sağlık :1hug:

günaydın arkadaşlar
ikaymaz@gazi.edu.tr bu adresten geldi tek cevap
cevabını buraya yazmıyorum siyasi içerikli olduğu için ama katıldığını belirttiyor
bazı maellerde geri geliyor bugün yine mael hakkım dolmuş ama yarın hepsi biter sanırım

F ye başladım şimdi Adıvar a verilmişti ben yaparım demiştim şimdi baktım duruyor onu unutmuşum başladım

ben de başladım ama bir adresten çok özür dileyerek yazıyorum

mankafalar diye başlayan bir cevap geldi... gereken cevabı düzgün cümlelerle veriyorum...

Made In Türkiye ibaresini kullanan Dimes'e Teşekkür Ediyoruz. Made In Turkey yerine, Made In Türkiye ibaresini kullanan Dimes'e, Türkiye'deki firmaların ticari alanda göstermesi gereken duyarlılıklardan biri olan bu konudaki uygulamalarından tebrik ediyoruz. [
Dimes Ürünlerine "Made In Türkiye" Yazıyor!

Son düzenleyen: Moderatör:
cevabım budur kızlar... :)

"düşünce ; iletişim ve kendini ifade ediş tarzın için seni tebrik ediyorum...

keşke rahatsızlığını düzgün cümleler kurarak ifade etmekten mahrum olmasaydın...
kaldı ki bu cevabı herkese iletmen gerekecek sanırım ...
çünkü rahatsızlığını senin adına bir sürü üyeye iletecek değilim...

kolay gelsin ; iyi çalışmalar... "

kızlar bende atıyorum mailleri
efecik hasta izin verdiği sürece gönderiyorum
bazı mailler geri geldi herhalde mail boxları dolu
cevap hiç gelmedi

cevabım budur kızlar... :)

"düşünce ; iletişim ve kendini ifade ediş tarzın için seni tebrik ediyorum...

keşke rahatsızlığını düzgün cümleler kurarak ifade etmekten mahrum olmasaydın...
kaldı ki bu cevabı herkese iletmen gerekecek sanırım ...
çünkü rahatsızlığını senin adına bir sürü üyeye iletecek değilim...

kolay gelsin ; iyi çalışmalar... "

çok iyi bir cevap vermişsin canım
yüreğine sağlıkŞeniz

kızlar şimdi ben cuma günü verilen harflere kaldığım yerden devam ediyorum ama bakıyorum profillere bizim arkadaşlardan girmiş olanlar var muhtemelen bu iş için hangi harfler yapıldı hangi harfler kaldı beni bilgilendirirseniz ben ona göre devam edeyim yapılmışsa bana verilen harfler uğraşmayım bir daha

Back