• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
günaydınlarrr maeller bugün biter sanmıştım bitmedi ama yarın kein hepsini yollamış olurum
kolaygelsin arkadaşlar

günaydın arkadaşlar
ben yarıladım mailleri
ama çoğu geri dönüyor
olsun durmak yok devam
hepimize kolay gelsin

cnm çok haklsın 2 yıldır uğramayan var ya nasıl olyo anlamadım:1no2::jeyyar:

cnm alırım tabı ama arkadaşimiz bana mesaj yollamış o almiş bende gerikirse kaldiğin yerden devam edeyim dedim baklim mesajını bekliyorum cnmŞeniz

Canım,benimkini hallediyoruzda, kaydirigubbakcemile5 Derya nın ihtiyacı vardı bildiğim kadaryla.Ne yaptı bilmiyorum:sm_confused: a.s.

gunaydınlar...
son sayfalardan bu yana baya bi uyelemz gelmıs çok saolsunlar a.s.
dag cicegim deryanın C harfını ben aldım , kendısıde Byi aldı ama simdi baska eksıgı var mı bılmıorum ..
bu arada hangi mail adreslerı gerı geldı , yada kımlerden cevap geldı ben o adreslerı bi eleyım önce yerimseniben sonra C harfinde kaldıgım yerden devam ederım :lepi: Şeniz
elleriniz dert gormesın kızzlarrr... :1hug:

kızlar ben b de devam ediyorum ama ayı bir kontrol edin özellikle 50. sayfadan sonra ben gönderilmiş diye tekrar olsun istemedim ama gitmediyse bunu bitirip hemen ona yollarım.Haydi kolay gelsin.Bu arada mailleride gönderiyorum bende de gitmeyen adresler var bir ara onları da eklerim

gunaydınlar...
son sayfalardan bu yana baya bi uyelemz gelmıs çok saolsunlar a.s.
dag cicegim deryanın C harfını ben aldım , kendısıde Byi aldı ama simdi baska eksıgı var mı bılmıorum ..
bu arada hangi mail adreslerı gerı geldı , yada kımlerden cevap geldı ben o adreslerı bi eleyım önce yerimseniben sonra C harfinde kaldıgım yerden devam ederım :lepi: Şeniz
elleriniz dert gormesın kızzlarrr... :1hug:

Tmm canım,iyi oldu haber verdiğin.a.s.Bütün harfler halloldu demekki.:lepi:

kızlar bende bu konuda üzerime düşeni yapmak istiyorum ama toplu mesaj yollamayı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olmanız gerekiyor daha önce gazetecilere yolladıklarımızı oğlum yapmıştı ne yazıkki oda yanımda değilsenağlama

SAYFA 1 :
bilgi@atam.gov.tr , bhim@ataturkyuksekkurum.gov.tr ,baskan@ataturkyuksekkurum.gov.tr , baskanyardimcisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , genelsekreterlik@ataturkyuksekkurum.gov.tr , denetlemekurulu@ataturkyuksekkurum.gov.tr , hukukmusavirligi@ataturkyuksekkurum.gov.tr startejigelistirme@ataturkyuksekkurum.gov.tr ,yurticiyurtdisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , personelegitim@ataturkyuksekkurum.gov.tr idarimaliisler@ataturkyuksekkurum.gov.tr , bilgi@ttk.org.tr , bilgi@akmb.gov.tr , webadmin@tomer.ankara.edu.tr ,turkoloji@cu.edu.tr , erartun@cu.edu.tr , btahir@cu.edu.tr , kilic_k@ibu.edu.tr , kumru_a@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , morkan_a@ibu.edu.tr , yesilbursa_b@ibu.edu.tr , bozdogan_o@ibu.edu.tr , sev_g@ibu.edu.tr , mustafa.gencer@gmx.de , varilci_a@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , kayapinar_l@ibu.edu.tr , meral_ortac@hotmail.com , etekemen@hotmail.com , ozturk@ibu.edu.tr , kaya_b@ibu.edu.tr , yavuzkartallioglu@gmail.com , ennelip@yahoo.com , kumru_a@ibu.edu.tr , cevik_m@ibu.edu.tr , hamitcoskun91@yahoo.com , durak_m@ibu.edu.tr , esin_yilmaz@yahoo.com , durak_e@ibu.edu.tr , engelera@hotmail.com , kafadar_h@ibu.edu.tr , mamatoglu_n@ibu.edu.tr , elgin_v@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , cenap@ibu.edu.tr , ismail@ibu.edu.tr ,
SAYFA 2 :
celik_c@ibu.edu.tr , karsli_h@ibu.edu.tr , ozturkali@ibu.edu.tr , basci_y@ibu.edu.tr , cesur_y@ibu.edu.tr , erencin_a1@ibu.edu.tr , yilmaz_e2@ibu.edu.tr , ugurlu_d@ibu.edu.tr , ozen_t@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , karagoz_s@ibu.edu.tr , buyruk_d@ibu.edu.tr, , velicay@gmail.com , gumusboga_f@ibu.edu.tr , dogru_s@ibu.edu.tr , acimis_m@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , durust_y@ibu.edu.tr , celebi_n@ibu.edu.tr , durust_n@ibu.edu.tr , ozarslan_o@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , cetin_s@ibu.edu.tr , ozdemirhan_d@ibu.edu.tr , bozcaarmutlu_a@ibu.edu.tr , goksel_c@ibu.edu.tr , catiker_e@ibu.edu.tr , sapmaz_c@ibu.edu.tr , oz_m@ibu.edu.tr , altug_c@ibu.edu.tr , yildirim_m1@ibu.edu.tr , karaman_e1@ibu.edu.tr , altintas_b@ibu.edu.tr , demirozu_s@ibu.edu.tr , akpinar_e@ibu.edu.tr , kars_d@ibu.edu.tr , erhan@ibu.edu.tr , celebi_a@ibu.edu.tr adigüzel_m@ibu.edu.tr, adigüzelsani@yahoo.com, ibrahim_kibris@mynet.com, yavuzer_h@ibu.edu.tr hayati_yavuzer@hotmail.com, ozcan_h@ibu.edu.tr , ayyildizm2002@yahoo.com, zekigurel@yahoo.com , halitkaratay@ibu.edu.tr , deniz_k@ibu.edu.tr , alimuratberker@gmail.com ,
SAYFA 3:​
aydin_b@ibu.edu.tr , kotil_e@ibu.edu.tr , durusoy_s@ibu.edu.tr , sevimakdemir@yahoo.com , kseyit@yahoo.com, gunes_s@ibu.edu.tr , sagunes@yahoo.com , fengin@hotmail.com , emrebiber@yahoo.com – biber_a@ibu.edu.tr , yıldırım_c@ibu.edu.tr , konur_f@ibu.edu.tr , ilter_e@ibu.edu.tr , kaptangil_k@ibu.edu.tr , serifoglu_f@ibu.edu.tr , Ulusoy_m@ibu.edu.tr , cukur_s@ibu.edu.tr , erol_i@ibu.edu.tr, ierol2001@yahoo.com , velioglu_m@ibu.edu.tr , erel_d@ibu.edu.tr mozcan@ibu.edu.tr, muratozcan54@hotmail.com , yildiz_m@ibu.edu.tr ,oerkanli@e-kolay.net erkanli_o@ibu.edu.tr , turkyilmaz_a@ibu.edu.tr , ulker_g@ibu.edu.tr , oke_m@ibu.edu.tr , yuceturk_e@ibu.edu.tr , akyildiz_n@ibu.edu.tr , kilicf2@ibu.edu.tr , erencin_a@ibu.edu.tr / ariferencin@hotmail.com , parlak_i@ibu.edu.tr , kayikci_m2@ibu.edu.tr / murat347@ttmail.com , aydin_s@ibu.edu.tr , kamerkasim@yahoo.com / kamerkasim@hotmail.com , ataman_m@ibu.edu.tr , yaman_a1@ibu.edu.tr / ayaman@yahoo.com , dalar_m@ibu.edu.tr , mehmetdalar@hotmail.com rektor@adiyaman.edu.tr , agultek@inonu.edu.tr , abayri@adiyaman.edu.tr , bkocadas@adiyaman.edu.tr ,
SAYFA 4 :
osari@adiyaman.edu.tr , sekmekci@adiyaman.edu.tr , eizci@adiyaman.edu.tr , kgulum@adiyaman.edu.tr , bahirselcuk@gmail.com , ntozlu@adiyaman.edu.tr , akinci@aku.edu.tr , ucarm@aku.edu.tr , ayildiz@aku.edu.tr , tkoken@aku.edu.tr , ndogan@aku.edu.tr , israfil@akdeniz.edu.tr , certel@akdeniz.edu.tr , demircan@akdeniz.edu.tr , mbalci@akdeniz.edu.tr , sozdem@akdeniz.edu.tr , idemir@akdeniz.edu.tr , fefdekan@akdeniz.edu.tr / aaergin@akdeniz.edu.tr, gokturk@akdeniz.edu.tr , dekyrd1@akdeniz.edu.tr , myalcin@akdeniz.edu.tr , semramirici@akdeniz.edu.tr , rektor@aksaray.edu.tr , helhatip@aksaray.edu.tr , cumhur.cokmus@aksaray.edu.tr , A.gul-07@hotmail.com , banu.yaman@aksaray.edu.tr , ademocal@aksaray.edu.tr / ademoc71@yahoo.com akocagun@hotmail.com , tctunc@gmail.com , gokhan.ozsoy@aksaray.edu.tr , ozgulkeles@aksaray.edu.tr / ozgulkeles@gmail.com ,mkaraarslan@aksaray.edu.tr , muhsinkaraarslan@hotmail.com , emineo@hacettepe.edu.tr , ebelda@hacettepe.edu.tr , fsurmeli@anadolu.edu.tr , abarkana@anadolu.edu.tr , ngerek@anadolu.edu.tr , nvarcan@anadolu.edu.tr , zaltan@anadolu.edu.tr , nulutak@anadolu.edu.tr , azozgur@anadolu.edu.tr , nkirimer@anadolu.edu.tr ,
ntimur@anadolu.edu.tr , zcobanli@anadolu.edu.tr ,

SAYFA 5 :​
nsugur@anadolu.edu.tr , msenyel@anadolu.edu.tr , natabek@anadolu.edu.tr , aozmen@anadolu.edu.tr , guneszeytinoglu@anadolu.edu.tr , hmandal@anadolu.edu.tr , ykocadoru@anadolu.edu.tr , esagaogl@anadolu.edu.tr , eliftar@anadolu.edu.tr , aiftar@anadolu.edu.tr , yyazan@anadolu.edu.tr , rgeylan@anadolu.edu.tr , acabuk@anadolu.edu.tr , aatar@anadolu.edu.tr , gsevil@anadolu.edu.tr , mcakir@anadolu.edu.tr , byolcay@anadolu.edu.tr , kozdas@anadolu.edu.tr , hoscan@anadolu.edu.tr , cgirgin@anadolu.edu.tr , hyavuz@anadolu.edu.tr ,
mkockar@anadolu.edu.tr , mcavcar@anadolu.edu.tr , bergun@anadolu.edu.tr , eputun@anadolu.edu.tr , eozkalp@anadolu.edu.tr , aozdas@anadolu.edu.tr ,
merdogan@anadolu.edu.tr , abdullahd@anadolu.edu.tr , khcbaser@anadolu.edu.tr , aykilic@anadolu.edu.tr , hnoktay@anadolu.edu.tr , igunes@anadolu.edu.tr ,
ahakan@anadolu.edu.tr , atyuruk@anadolu.edu.tr , ydemir@anadolu.edu.tr , rektor@ankara.edu.tr , talug@ankara.edu.tr , nhalloran@ankara.edu.tr , yoguz@ankara.edu.tr , akaracabey@ankara.edu.tr , mdelilbasi@ankara.edu.tr , bekir.onur@education.ankara.edu.tr , yalcin@ankara.edu.tr , sucuoglu@education.ankara.edu.tr , yildiz@media.ankara.edu.tr , dtcf@humanity.ankara.edu.tr , dekanlik@dentistry.ankara.edu.tr , dekanlik@education.ankara.edu.tr

Yani bu mail adreslerine

SAYFA 6 :

hukuk@law.ankara.edu.tr , ilef@media.ankara.edu.tr , dean@eng.ankara.edu.tr ,saglik@health.ankara.edu.tr , ndemir@baskent.edu.tr , nkaraca@baskent.edu.tr , aslans@baskent.edu.tr , aduvarci@baskent.edu.tr , ekers@baskent.edu.tr , durmus@baskent.edu.tr , aeoba@atilim.edu.tr , ptansel@atilim.edu.tr , pbilgin@bilkent.edu.tr , criss@bilkent.edu.tr , onurg@bilkent.edu.tr
sguner@bilkent.edu.tr , alikar@bilkent.edu.tr , rgozen@cankaya.edu.tr , ertana@cankaya.edu.tr , tanel@cankaya.edu.tr , gokhana@cankaya.edu.tr
ebrucoban@cankaya.edu.tr , hbturk@cankaya.edu.tr , mermer@gazi.edu.tr , idilek@gazi.edu.tr , monal@gazi.edu.tr , ozkul@hacettepe.edu.tr
bercilasun@yahoo.com , horata@hacettepe.edu.tr , eminey@hacettepe.edu.tr , ggonca@hacettepe.edu.tr , gulaym@hacettepe.edu.tr , metino@hacettepe.edu.tr
sdilek@hacettepe.edu.tr , bulentg@hacettepe.edu.tr , eker@hacettepe.edu.tr , oozge@hacettepe.edu.trarikano@boun.edu.tr , tkl@boun.edu.tr . esennuke@boun.edu.tr . kutgunay@boun.edu.tr . toska@boun.edu.tr . arslann@boun.edu.tr . zeynep.uysal@boun.edu.tr seyhanne@boun.edu.tr , halim@boun.edu.tr . seyhanko@boun.edu.tr . yilmazfa@boun.edu.tr . erol.koroglu@boun.edu.tr olcayak@boun.edu.tr

SAYFA 7 :

bilgen.erdem@boun.edu.tr . arslance@boun.edu.tr . elifulug@yahoo.com , etolga@gsu.edu.tr nyuzbasioglu@gsu.edu.tr ekarsak@gsu.edu.tr , msersoy@gsu.edu.tr kgursoy@gsu.edu.tr imercil@gsu.edu.tr akovanlikaya@gsu.edu.tr mbolak@gsu.edu.tr aataay@gsu.edu.tr huzelturk@gsu.edu.tr mbasaran@gsu.edu.tr kgursoy@gsu.edu.tr osenemoglu@gsu.edu.tr
btolan@gsu.edu.tr tarmaner@gsu.edu.tr bfdellaloglu@gsu.edu.tr zdirek@gsu.edu.tr aergur@gsu.edu.tr imercil@gsu.edu.tr mhsaunerleroy@gsu.edu.tr
mtosun@gsu.edu.tr feyzaak@gsu.edu.tr ebezci@gsu.edu.tr ademircioglu@gsu.edu.tr nilgicioglu@gsu.edu.tr gukaya@gsu.edu.tr okorfali@gsu.edu.tr
akovanlikaya@gsu.edu.tr virtis@gsu.edu.tr bturkmen@gsu.edu.tr syilancioglu@gsu.edu.tr erasmuskoordinator@iyte.edu.tr zeynep.alyanak@deu.edu.tr serkan.uzmen@deu.edu.tr dis.iliskiler@deu.edu.tr intrec@mail.ege.edu.tr euc@yasar.edu.tr ayselin.yildiz@yasar.edu.tr ece.ozmen@yasar.edu.tr gokay.ozerim@yasar.edu.tr iletisim@izmir.edu.tr istogan@metu.edu.tr omert@metu.edu.tr msoykut@metu.edu.tr boztemur@metu.edu.tr ferdan@metu.edu.tr

SAYFA 8 :

boztemur@metu.edu.tr guclut@metu.edu.tr nedret@metu.edu.tr ismail@metu.edu.tr fozdemir@metu.edu.tr ustundag2002@yahoo.com zdogan@metu.edu.tr mkulu@metu.edu.tr aacarmetu@edu.tr mtbirand@metu.edu.tr ercelebi@metu.edu.tr ozguven@metu.edu.tr mtanju@metu.edu.tr vatalay@metu.edu.tr bogel@metu.edu.tr tumer@metu.edu.tr abelgin@metu.edu.tr daloglu@metu.edu.tr idikmen@metu.edu.tr olale@metu.edu.tr
mehmet.fuzun@deu.edu.tr sami.aksoy@deu.edu.tr alp.timur@deu.edu.tr hakki.bahar@deu.edu.tr cem.terzi@deu.edu.tr birsen.tukenmez@deu.edu.tr ferhat.akbey@deu.edu.tr ferda.aysan@deu.edu.tr berna.coker@deu.edu.tr mehmet.firinci@deu.edu.tr nurcan.cullu@deu.edu.tr ilhan.genc@deu.edu.tr
ali.bozkaplan@deu.edu.tr s.cagin@deu.edu.tr yusuf.yanartas@deu.edu.tr ozlem.durmaz@deu.edu.tr i.yazar@deu.edu.tr recep.yildirim@deu.edu.tr
abdullah.martal@deu.edu.tr fikret.yilmaz@deu.edu.tr sabri.yetkin@deu.edu.tr erdal.aslan@deu.edu.tr erkan.serce@deu.edu.tr ercan.uyanik@deu.edu.tr
asli.avci@deu.edu.tr mehmet.yardimci@deu.edu.tr mehmet.akkaya@deu.edu.tr huseyin.tuncer@deu.edu.tr tarihcidas@yahoo.com

SAYFA 9 :

mustafa.das@deu.edu.tr oktaygokdemir@mynet.com bilgin.celik@deu.edu.tr hakki.uyar@deu.edu.tr edim.yalansiz@deu.edu.tr kilica@itu.edu.tr dikicioglu@itu.edu.tr arana@itu.edu.tr arisoyah@itu.edu.tr kuzucuah@itu.edu.tr arpacial@itu.edu.tr eryurekb@itu.edu.tr parmaksizo@itu.edu.tr sorusbay@itu.edu.tr ozsoyc@itu.edu.tr aydere@itu.edu.tr arslan@itu.edu.tr ozgucf@itu.edu.tr karadoganh@itu.edu.tr bozdemir@itu.edu.tr kirkkopruk@itu.edu.tr sanliturk@itu.edu.tr guvencl@itu.edu.tr demirkolme@itu.edu.tr senmet@itu.edu.tr ergene@itu.edu.tr gurgozem@itu.edu.tr ereke@itu.edu.tr eskinn@itu.edu.tr turhanoz@itu.edu.tr mehdiyev@itu.edu.tr onbasiogl1@itu.edu.tr kutt@itu.edu.tr tevruz@itu.edu.tr derbentlit@itu.edu.tr tanerozkaynak@tetisan.com belek@itu.edu.tr topraktu@itu.edu.tr ozaktast@itu.edu.tr karadagv@itu.edu.tr ozturkyi@itu.edu.tr mermertas@itu.edu.tr mugan@itu.edu.tr imrak@itu.edu.tr bodurce@itu.edu.tr mevlut.celebi@ege.edu.tr hasan.mert@ege.edu.tr karakas@edebiyat.ege.edu.tr serkanacar1980@yahoo.com

SAYFA 10 :

vehbi.gunay@ege.edu.tr samira.kortantamer@ege.edu.tr egeersan@yahoo.com suleyman.ozkan@ege.edu.tr egekanat@yahoo.com edebiyat@mail.ege.edu.tr kasim.egit@ege.edu.tr taylan.altug@ege.edu.tr korkuttuna@hotmail.com lale.merttrk@gmail.com fen_dekan@istanbul.edu.tr tutay@istanbul.edu.tr sbe@istanbul.edu.tr adnanaydin@marmara.edu.tr rikapyuce@marmara.edu.tr hadu@marmara.edu.tr amazman@marmara.edu.tr acanoglu@marmara.edu.tr adernek@marmara.edu.tr asimsirgil@yahoo.com azehir@marmara.edu.tr akyildiz63@yahoo.com acirpici@marmara.edu.tr aliozkaya@marmara.edu.tr aselcukbiricik@marmara.edu.tr atillag@marmara.edu.tr ekefeli@marmara.edu.tr iplikcioglu@tnn.net celalyarci@marmara.edu.tr ckaya@marmara.edu.tr eminenaskali@gmail.com engin.ozhatay@marmara.edu.tr gulayogun@marmara.edu.tr guldensagol@marmara.edu.tr gtcolak@marmara.edu.tr hayranci@marmara.edu.tr nergun@marmara.edu.tr kandur@marmara.edu.tr erunsal@marmara.edu.tr kemalettin@marmara.edu.tr mserin@marmara.edu.tr mbirbir@marmara.edu.tr meralunal@marmara.edu.tr mbulut@marmara.edu.tr cvarlik@marmara.edu.tr mlberkem@marmara.edu.tr mtez@marmara.edu.tr nozturk@marmara.edu.tr noztoprak@marmara.edu.tr

SAYFA 11 :

napohan@marmara.edu.tr nuriyeg@marmara.edu.tr nurtengunal@marmara.edu.tr sabrisumer@marmara.edu.tr erdem@marmara.edu.tr salihyaslak@marmara.edu.tr sebahat@marmara.edu.tr sugurcan@marmara.edu.tr sakdogan@marmara.edu.tr sbeyoglu@marmara.edu.tr ufukgulsoy@marmara.edu.tr uyahsi@marmara.edu.tr vahdetengin@mynet.com yfirat@marmara.edu.tr zkursun@marmara.edu.tr zikalta@superonline.com bakib@marmara.edu.tr aaltindal@marmara.edu.tr halukdursun@turing.org.tr belgin.susleyici@marmara.edu.tr entor@marmara.edu.tr galisik@marmara.edu.tr hakancil@marmara.edu.tr hadu@marmara.edu.tr saidpolat@marmara.edu.tr mceylan@marmara.edu.tr mgur@marmara.edu.tr muratkoc@marmara.edu.tr mdogan@marmara.edu.tr ntasligil@marmara.edu.tr aoguz@marmara.edu.tr soylemezo@yahoo.com omerzulfe@hotmail.com selimyilmaz@marmara.edu.tr saktas@marmara.edu.tr sehnazalis@marmara.edu.tr
usalan@marmara.edu.tr mseckinkeskin@hotmail.com beyreli@marmara.edu.tr beyreli@gmail.com atacatikkas@gmail.com zerrin61@gmx.net i_sevinc60@hotmail.com ahmetbenzer@gmail.com coskunak@uludag.edu.tr hatices@uludag.edu.tr sadettin@uludag.edu.tr ustunovam@yahoo.com aaydemir@uludag.edu.tr

SAYFA 12 :

cavdurel@yahoo.com ozlemercan1@yahoo.com ayseenergin@hotmail.com hasenek@uludag.edu.tr yayvaz@fef.sdu.edu.tr fgode@fef.sdu.edu.tr turan@fef.sdu.edu.tr afuat@etu.edu.tr ebacanli@etu.edu.tr mdurmus@etu.edu.tr fusluer@etu.edu.tr cfirdevs@etu.edu.tr kocaer@etu.edu.tr eyaman@etu.edu.tr hyavuz@etu.edu.tr kopraman@gazi.edu.tr eyalcin@gazi.edu.tr tural@gazi.edu.tr sivgin@gazi.edu.tr mturan@gazi.edu.tr agunes@gazi.edu.tr vahdet@gazi.edu.tr tgunduz@gazi.edu.tr ikaymaz@gazi.edu.tr altan@gazi.edu.tr mekincikli@gazi.edu.tr gokcek@gazi.edu.tr sennur@gazi.edu.tr erdogan@gazi.edu.tr varis@gazi.edu.tr luleci@gazi.edu.tr tumen@gazi.edu.tr alperal@gazi.edu.tr sarika@gazi.edu.tr mermer@gazi.edu.tr idilek@gazi.edu.tr monal@gazi.edu.tr bican@gazi.edu.tr saktas@gazi.edu.tr iozkan@gazi.edu.tr mermer@gazi.edu.tr pakize@gazi.edu.tr fozkan@gazi.edu.tr hcengel@gazi.edu.tr fkilic@gazi.edu.tr pekacar@gazi.edu.tr aksoyak@gazi.edu.tr idilek@gazi.edu.tr monal@gazi.edu.tr

SAYFA 13

aturan@gazi.edu.tr ayilmaz@gazi.edu.tr nozcan@gazi.edu.tr yhabibe@gazi.edu.tr mersoz@gazi.edu.tr hakca@gazi.edu.tr fsakalli@gazi.edu.tr neslihank@gazi.edu.tr hceylan@gazi.edu.tr rgsaluk@gazi.edu.tr burcub@gazi.edu.tr hcakmak@gazi.edu.tr mcagiran@gazi.edu.t osmetoz@yahoo.com cinarozen@gazi.edu.tr haktas@gazi.edu.tr tfatma@gazi.edu.tr firatpurtas@hotmail.com kemahan@yahoo.com mehmetakifo@yahoo.com msaracli@gazi.edu.tr sgudul@gazi.edu.tr sayalcin@gazi.edu.tr myucel@gazi.edu.tr vyelok@gazi.edu.tr , vsavasyelok@yahoo.com doganm@gazi.edu.tr mehmetcandogan@yahoo.com merzen@gazi.edu.tr zeyrek@gazi.edu.tr pgurbuz@gazi.edu.tr nkalkan@gazi.edu.tr gulcanbs@gazi.edu.tr hparlak@gazi.edu.tr o.aydin@gazi.edu.tr nilufer.karaca@deu.edu.tr nazim.irem@deu.edu.tr nazif.mandaci@deu.edu.tr dksumer@hotmail.com sevket.ovali@deu.edu.tr gul.kurtoglu@deu.edu.tr pinar.karacan@deu.edu.tr muge.aknur@deu.edu.tr sevilayz.aksoy@deu.edu.tr esen.akinturk@deu.edu.tr gokalpas@kocaeli.edu.tr hasretcomak@kocaeli.edu.tr yukselg@kocaeli.edu.tr semaorsoy@kocaeli.edu.tr

SAYFA 14

erolcetin@kocaeli.edu.tr meryem.gurbuz@kocaeli.edu.tr ibrahim.sirin@kocaeli.edu.tr kurtulus.kiymet@kocaeli.edu.tr hasretcomak@kocaeli.edu.tr bgencer@kocaeli.edu.tr efe.caman@kocaeli.edu.tr kenandagci@kocaeli.edu.tr ikulger@yahoo.com begunay@kocaeli.edu.tr zafer.yildirim@kocaeli.edu.tr m.sunar@kocaeli.edu.tr ykilit@kocaeli.edu.tr aysegul.gokalp@kocaeli.edu.tr mdilara@kocaeli.edu.tr ialadag@kocaeli.edu.tr derya.ozveri@kocaeli.edu.tr bilge.ercan@kocaeli.edu.tr arda.ercan@kocaeli.edu.tr guvenkaya@kocaeli.edu.tr mtekcan@kocaeli.edu.tr gencayzavotcu@kocaeli.edu.tr nurkocak@kocaeli.edu.tr esat@kocaeli.edu.tr hkolcu@kocaeli.edu.tr nesrinaltun@kocaeli.edu.tr isil@kocaeli.edu.tr hsazyek@kocaeli.edu.tr garkon@kocaeli.edu.tr tulay.culha@kocaeli.edu.tr demirgulcin@kocaeli.edu.tr fyavuz@kocaeli.edu.trgurkanyavas@kocaeli.edu.tr mihrican@kocaeli.edu.tr serpil.yazici@kocaeli.edu.tr zaltac@ogu.edu.tr nozer@ogu.edu.tr dr.erdoganboz@gmail.com mbuttan@ogu.edu.tr hbuttan@ogu.edu.tr dileke@ogu.edu.tr cozgur@ogu.edu.tr mersan@ogu.edu.tr meryem@ogu.edu.tr onders@ogu.edu.tr mkayi@ogu.edu.tr hhadali@ogu.edu.tr ckarasu@ogu.edu.tr mbayrak@ogu.edu.tr

SAYFA 15

zkoylu@ogu.edu.tr mtopal@ogu.edu.tr kcolak@ogu.edu.tr nelibol@ogu.edu.tr fyetim@ogu.edu.tr fasevinc@yahoo.com egumussoy@ogu.edu.tr aozturk001@gmail.com cdinc@ogu.edu.tr corbacioglu@ogu.edu.tr fazilt@ogu.edu.tr sturan@ogu.edu.tr egumus@ogu.edu.tr murataslan@ogu.edu.tr tasdemir@ogu.edu.tr tosun@sabanciuniv.edu.tr nihatberker@sabanciuniv.edu.tr bedia@sabanciuniv.edu.tr cisem@sabanciuniv.edu.tr nakiye@sabanciuniv.edu.tr asumanb@sabanciuniv.edu.tr ipeki@sabanciuniv.edu.tr mine@sabanciuniv.edu.tr nozdemir@sabanciuniv.edu.tr oktayd@sabanciuniv.edu.tr ulku@sabanciuniv.edu.tr yildiz@sabanciuniv.edu.tr aoncu@sabanciuniv.edu.tr akin@sabanciuniv.edu.tr akaraevli@sabanciuniv.edu.tr
behlul@sabanciuniv.edu.tr tasolukb@sabanciuniv.edu.tr bbozkaya@sabanciuniv.edu.tr canakkan@sabanciuniv.edu.tr kocas@sabanciuniv.edu.tr cagrihaksoz@sabanciuniv.edu.tr dilek@sabanciuniv.edu.tr derten@sabanciuniv.edu.tr batislam@sabanciuniv.edu.tr enes@sabanciuniv.edu.tr ebalkan@sabanciuniv.edu.tr fusun@sabanciuniv.edu.tr horbay@sabanciuniv.edu.tr msoner@sabanciuniv.edu.tr ksimsek@sabanciuniv.edu.tr mbayazit@sabanciuniv.edu.tr denizel@sabanciuniv.edu.tr maksu@sabanciuniv.edu.tr muhittin.oral@sabanciuniv.edu.tr

SAYFA 16

nihatk@sabanciuniv.edu.tr baburoglu@sabanciuniv.edu.tr ozget@sabanciuniv.edu.tr okocak@sabanciuniv.edu.tr dekervenoael@sabanciuniv.edu.tr awasti@sabanciuniv.edu.tr altekin@sabanciuniv.edu.tr tonder@sabanciuniv.edu.tr nilsson@sabanciuniv.edu.tr bahark@sabanciuniv.edu.tr barikan@sabanciuniv.edu.tr evrimg@sabanciuniv.edu.tr mariayeler@sabanciuniv.edu.tr nercan@sabanciuniv.edu.tr ufukuni@ufuk.edu.tr banuk@bilgi.edu.tr nates@bilgi.edu.tr tuncay@bilgi.edu.tr bbilmez@bilgi.edu.tr saray@bilgi.edu.tr afborovali@dogus.edu.tr dsezer@dogus.edu.tr halagoz@dogus.edu.tr itoksoz@dogus.edu.tr icivelekoglu@dogus.edu.tr mhcasin@dogus.edu.tr mcebeci@dogus.edu.tr aaygun@dogus.edu.tr bsafak@dogus.edu.tr hkaya@dogus.edu.tr hdiker@dogus.edu.tr hdundar@dogus.edu.tr mkorkut@dogus.edu.tr nevrenos@dogus.edu.tr ndemirhan@dogus.edu.tr nakin@dogus.edu.tr rucarol@dogus.edu.tr ssen@dogus.edu.tr sbutur@dogus.edu.tr sgezgin@dogus.edu.tr mgumuskilic@fatih.edu.tr ilhanozkececi@fatih.edu.tr okuyucu@fatih.edu.tr mgumuskilic@fatih.edu.tr mustafakoc@fatih.edu.tr hozcan@fatih.edu.tr nozcan@fatih.edu.tr scoskun@fatih.edu.tr esraoner@fatih.edu.tr

SAYFA 17

hyuva@fatih.edu.tr khasar@fatih.edu.tr mcakar@fatih.edu.tr nkarayazi@fatih.edu.tr
nkarayazi@fatih.edu.tr syazar@fatih.edu.tr sguzel@fatih.edu.tr sgulturk@fatih.edu.tr oguzborat@fatih.edu.tr alpali@fatih.edu.tr cnergiz@fatih.edu.tr aksungur@msu.edu.tr / rector@msu.edu.tr gensek@msu.edu.tr leylaalptekin@mynet.com / alptekinl@msu.edu.tr hinci@msu.edu.tr rtarim@msu.edu.tr sevals@msu.edu.tr ekosar@msu.edu.tr hkoncu@msu.edu.tr mcakir@msu.edu.tr mkaya@msu.edu.tr , kaya_muharrem@hotmail.com tseyhan@msu.edu.tr alper@msu.edu.tr sozyasamis@msu.edu.tr g_candarlioglu@hotmail.com feritbaz@yahoo.com atasagil@hotmail.com e_uyumaz@yahoo.com a_usta@yahoo.com ozcan48@yahoo.com hayrun2001@yahoo.com omarisbilir@yahoo.com maydiner_2000@yahoo.com skiziltoprak1@yahoo.com furekli@yahoo.com karacafiliz1@yahoo.com kara_vahap@yahoo.com osmanyorulmaz@hotmail.com tugbaeray@hotmail.com yukseki@yildiz.edu.tr ytry@yildiz.edu.tr apry@yildiz.edu.tr eory@yildiz.edu.tr gsek@yildiz.edu.tr aeozyildirim@yahoo.com bahriyeceri@hotmail.com

SAYFA 18

bbayram@yildiz.edu.tr dbuyuk@yildiz.edu.tr bahceci_2000 @yahoo.com fyildir@yildiz.edu.tr haynur@yildiz.edu.tr molmez@yildiz.edu.tr ondersev@yahoo.com zolmez@yildiz.edu.tr oyigit@yildiz.edu.tr tuncay@bilgi.edu.tr Dr.leventy@bilgi.edu.tr mekabadayi@bilgi.edu.tr odman@bilgi.edu.tr ekostopoulou@bilgi.edu.tr sfaroqhi@bilgi.edu.tr Dr.bbilmez@bilgi.edu.tr saray@bilgi.edu.tr scetin@bilgi.edu.tr jparla@bilgi.edu.tr belge@bilgi.edu.tr naksoy@bilgi.edu.tr ferda@bilgi.edu.tr rana@bilgi.edu.tr bsomay@bilgi.edu.tr kaana@bilgi.edu.tr zeynepa@bilgi.edu.tr laylom@bilgi.edu.tr serdar@bilgi.edu.tr suha@bilgi.edu.tr aysunt@bilgi.edu.tr akınt@bilgi.edu.tr agunes@bilgi.edu.tr atanurm@bilgi.edu.tr bacil@bilgi.edu.tr dgungoren@bilgi.edu.tr egirgin@bilgi.edu.tr nilayy@bilgi.edu.tr MAnbosdurmaz@bilgi.edu.tr MAosahin@bilgi.edu.tr MAsercan@bilgi.edu.tr MAspehlevan@bilgi.edu.tr bihterd@bilgi.edu.tr , nkaya@bilgi.edu.tr pinary@bilgi.edu.tr pekcan@khas.edu.tr tepehan@khas.edu.tr hasan.dag@khas.edu.tr yelekci@khas.edu.tr nukhettan@khas.edu.tr

SAYFA 19

pmagdalino@ku.edu.tr grenda@ku.edu.tr ztoprak@ku.edu.tr dbarlas@ku.edu.tr caslan@ku.edu.tr ykoksal@ku.edu.tr aniyazioglu@ku.edu.tr gpulhan@ku.edu.tr d.yilmaz@iku.edu.tr i1@iku.edu.tr h.develi@iku.edu.tr e.kefeli@iku.edu.tr o.ceylan@iku.edu.tr h.gulsen@iku.edu.tr o.karaca@iku.edu.tr i.kocakaplan@iku.edu.tr b.bilikci@iku.edu.tr turkish@ttnet.net.tr r.ekin@iku.edu.tr p.torun@iku.edu.tr h.buyukkaya@iku.edu.tr e.sarikaya@iku.edu.tr o.hasdedeoglu@iku.edu.tr k.sahan@iku.edu.tr abulentisikun@edu.tr cokmanisikun@edu.tr rabiaisikun@edu.tr asbicakciisikun@edu.tr odulisikun@edu.tr cembirsayisikun@edu.tr igiritliogluisikun@edu.tr olalik@maltepe.edu.tr cemiloktay@maltepe.edu.tr merico@maltepe.edu.tr seyfullahcevik@maltepe.edu.tr onurkumbaracibasi@maltepe.edu.tr dundarsaglam@maltepe.edu.tr
melekakgun@maltepe.edu.tr sinana@maltepe.edu.tr gulcinc@maltepe.edu.tr ercumentistemi@maltepe.edu.tr cmumcu@maltepe.edu.tr sevgikalkan@maltepe.edu.tr
secilpe@maltepe.edu.tr meltemg@maltepe.edu.tr sabahattinsen@maltepe.edu.tr
sabahattinsen@maltepe.edu.tr nurayergunes@maltepe.edu.tr gsumer@maltepe.edu.tr
sedatozkol@maltepe.edu.tr

SAYFA 20

atillaozsever@maltepe.edu.tr idrisakkuzu@maltepe.edu.tr
adurmus@maltepe.edu.tr seline@maltepe.edu.tr rfcamkiran@maltepe.edu.tr serkancicek@maltepe.edu.tr tolgadursun@maltepe.edu.tr kaderkara@maltepe.edu.tr
humeyrasevinc@maltepe.edu.tr cevatyildirim@maltepe.edu.tr ahmet.kasli@okan.edu.tr
anilyucel@okan.edu.tr ahmet.tosun@okan.edu.tr beyhanaytekin@okan.edu.tr
benerkarakartal@okan.edu.tr berk.kayrali@okan.edu.tr cemal.demircioglu@okan.edu.tr
cevdet.ogut@okan.edu.tr christine.dikici@okan.edu.tr chong.song@okan.edu.tr
celil@okan.edu.tr dilek.ozen@okan.edu.tr dlek.teker@okan.edu.tr
dilek.aydin@okan.edu.tr dilek.guney@okan.edu.tr dilek.duzgunoglu@okan.edu.tr
dilek.ekeman@okan.edu.tr elif.daldeniz@okan.edu.tr elena.napolnova@okan.edu.tr
ebru.gultekin@okan.edu.tr esra.kaliber@okan.edu.tr evinmete@okan.edu.tr ebru.izre@okan.edu.tr ekremb@okan.edu.tr esra.hidirlar@okan.edu.tr erdem.ondogan@okan.edu.tr filiz.aladag@okan.edu.tr filiz.stella@okan.edu.tr guldenoktay@okan.edu.tr gulderen.arca@okan.edu.tr gul.tunc@okan.edu.tr
gurkanokan@okan.edu.tr gonca.telli@okan.edu.tr hans.josef@okan.edu.tr hulya.arslan@okan.edu.tr hasan.ozekes@okan.edu.tr husnu.tolu@okan.edu.tr hayriye.demiray@okan.edu.tr

SAYFA 21

hamdibasman@okan.edu.tr hulyaucak@okan.edu.tr hatice.iskenderkaptanoglu@okan.edu.tr handan.doganay@okan.edu.tr halil.ercan@okan.edu.tr irmak.altut@okan.edu.tr ikbal.boran@okan.edu.tr
ilker.keles@okan.edu.tr ibrahim.gonen@okan.edu.tr jale.akmel@okan.edu.tr jennifer.munoz@okan.edu.tr koztop@okan.edu.tr leyla.cinar@okan.edu.tr meral.aktop@okan.edu.tr michael.brownfox@okan.edu.tr
minea@okan.edu.tr murat@okan.edu.tr mehtap.aydin@okan.edu.tr nihat.akinci@okan.edu.tr nigar.cobanoglu@okan.edu.tr neslihan.binatlı@okan.edu.tr nuyar@okan.edu.tr nukhet.berkmen@okan.edu.tr olgamireli@okan.edu.tr pelin.kolat@okan.edu.tr osman.turkel@okan.edu.tr
omer.demircan@okan.edu.tr rektor@okan.edu.tr serpil.arisoy@okan.edu.tr sibelgursu@okan.edu.tr selenbeduk@okan.edu.tr suat.teker@okan.edu.tr serap.evcil@okan.edu.tr seracetin.uygun@okan.edu.tr
sennur.erdogmus@okan.edu.tr sezen.elif@okan.edu.tr tugcegurer@okan.edu.tr tennurgoksel@okan.edu.tr taskin.hakli@okan.edu.tr oksem@okan.edu.tr zeynep.alemdar@okan.edu.tr zafer.gungor@okan.edu.tr okan@okan.edu.tr

Metnimizde budur.

ÜLKEMİZİN ADI TÜRKİYE OLMALIDIR

Bilindiği gibi ülkemizin adı ;
Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında ilk defa ingiliz kaynaklarında , kelimenin iticiliği ve ülkemizi ne şekilde ifade edeceği düşünülmeden adeta alay ifade ederek kullanılmıştır.

''Turkey'' kelimesi biz Kadınlar Kulubünü rahatsız etmektedir.
Amacımız Türkiye’nin diğer ülkeler arasında saygınlıgının ne olması ve gereken itibarının değeriyle anlaşılması için kampanyamız başlatılmıstır.
Ülke ismi bir kimliktir.
Bizler ,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak; ülkemizin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılmasından rahatsızlık duymaktayız.
Türkiye kelimesi başka ülkede başka anlama gelebilir. Varsın ingilizler TURKEY demeye devam etsin .
Turciha, Turkia gibi değişik şekillerde söyleyenler de var.Onlarda devam etsinler.
Bu önemli değil.
Örneğin Hindistan ..
Siz hiç uluslararası bir toplantıda Hindistan diye bir kelime gördünüz mü?
Hindistan bu ülkede sadece Türklerin verdiği bir isimdir.
Uluslararası bir isim değildir.

Türkiyenin uluslararası toplantılarda adı yoktur.
İngilizlerin söylediği TURKEY olarak geçiyor.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde yazan '' Ü '' harfi Avrupa dillerinde yokmuş bu nedenle sorun oluyormuş.Avrupa birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde TURKEY=HİNDİ yazarken ,Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Habeşistan bir açıklama yaparak , bir (1) yıllık geçiş süresi sonunda yazılı hiç bir posta'nın kabul edilmeyeceğini dünyaya açıklayarak ETİYOPYA olmuştur.
Bakınız bazilari tutturmus,
-"Ee ne olmuş yani,bizde hindistan diyoruz."
Öyle değil efendim , biz onlara bildiğimiz kümes hayvanı hindi demiyoruz.
"Hind ülkesi"anlamina gelen Hind-istan diyoruz.
Yani yunan-istan,kirgiz-istan,bulgar- istan,türkmen-istan,ermen-istan vs,vs,,,,,,,,,,

Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu , aziz bir ülkedir ve adı da uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı veya Başbakan konuşma yaparken, önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyetidir.
Turkey, bizi temsil etmiyor.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde TÜRKİYE olarak geçmelidir.

Sonuç olarak "Republic of Türkiye" olmali

Bana yardim edermisiniz,ben email gonderemiyorum,niye acaba,ben mi hata yapiyorum bilmiyorum.....

canm arkadaşlarım şimdi ben tam olrak ne yapıcam.bu mail adreslerine bu mesajımızımı yolluycam.doğru anlamışım dimi.beni aydınlatırsanız sevinirim

Back