- Konu Sahibi BenOzgurce
- #3.881
günaydınlarrr maeller bugün biter sanmıştım bitmedi ama yarın kein hepsini yollamış olurum
kolaygelsin arkadaşlar
kolaygelsin arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok haklsın 2 yıldır uğramayan var ya nasıl olyo anlamadım:1no2::jeyyar:
cnm alırım tabı ama arkadaşimiz bana mesaj yollamış o almiş bende gerikirse kaldiğin yerden devam edeyim dedim baklim mesajını bekliyorum cnmŞeniz
gunaydınlar...
son sayfalardan bu yana baya bi uyelemz gelmıs çok saolsunlar a.s.
dag cicegim deryanın C harfını ben aldım , kendısıde Byi aldı ama simdi baska eksıgı var mı bılmıorum ..
bu arada hangi mail adreslerı gerı geldı , yada kımlerden cevap geldı ben o adreslerı bi eleyım önce yerimseniben sonra C harfinde kaldıgım yerden devam ederım :lepi: Şeniz
elleriniz dert gormesın kızzlarrr... :1hug:
SAYFA 1 :bilgi@atam.gov.tr , bhim@ataturkyuksekkurum.gov.tr ,baskan@ataturkyuksekkurum.gov.tr , baskanyardimcisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , genelsekreterlik@ataturkyuksekkurum.gov.tr , denetlemekurulu@ataturkyuksekkurum.gov.tr , hukukmusavirligi@ataturkyuksekkurum.gov.tr startejigelistirme@ataturkyuksekkurum.gov.tr ,yurticiyurtdisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , personelegitim@ataturkyuksekkurum.gov.tr idarimaliisler@ataturkyuksekkurum.gov.tr , bilgi@ttk.org.tr , bilgi@akmb.gov.tr , webadmin@tomer.ankara.edu.tr ,turkoloji@cu.edu.tr , erartun@cu.edu.tr , btahir@cu.edu.tr , kilic_k@ibu.edu.tr , kumru_a@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , morkan_a@ibu.edu.tr , yesilbursa_b@ibu.edu.tr , bozdogan_o@ibu.edu.tr , sev_g@ibu.edu.tr , mustafa.gencer@gmx.de , varilci_a@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , kayapinar_l@ibu.edu.tr , meral_ortac@hotmail.com , etekemen@hotmail.com , ozturk@ibu.edu.tr , kaya_b@ibu.edu.tr , yavuzkartallioglu@gmail.com , ennelip@yahoo.com , kumru_a@ibu.edu.tr , cevik_m@ibu.edu.tr , hamitcoskun91@yahoo.com , durak_m@ibu.edu.tr , esin_yilmaz@yahoo.com , durak_e@ibu.edu.tr , engelera@hotmail.com , kafadar_h@ibu.edu.tr , mamatoglu_n@ibu.edu.tr , elgin_v@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , cenap@ibu.edu.tr , ismail@ibu.edu.tr ,
SAYFA 2 : celik_c@ibu.edu.tr , karsli_h@ibu.edu.tr , ozturkali@ibu.edu.tr , basci_y@ibu.edu.tr , cesur_y@ibu.edu.tr , erencin_a1@ibu.edu.tr , yilmaz_e2@ibu.edu.tr , ugurlu_d@ibu.edu.tr , ozen_t@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , karagoz_s@ibu.edu.tr , buyruk_d@ibu.edu.tr, , velicay@gmail.com , gumusboga_f@ibu.edu.tr , dogru_s@ibu.edu.tr , acimis_m@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , durust_y@ibu.edu.tr , celebi_n@ibu.edu.tr , durust_n@ibu.edu.tr , ozarslan_o@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , cetin_s@ibu.edu.tr , ozdemirhan_d@ibu.edu.tr , bozcaarmutlu_a@ibu.edu.tr , goksel_c@ibu.edu.tr , catiker_e@ibu.edu.tr , sapmaz_c@ibu.edu.tr , oz_m@ibu.edu.tr , altug_c@ibu.edu.tr , yildirim_m1@ibu.edu.tr , karaman_e1@ibu.edu.tr , altintas_b@ibu.edu.tr , demirozu_s@ibu.edu.tr , akpinar_e@ibu.edu.tr , kars_d@ibu.edu.tr , erhan@ibu.edu.tr , celebi_a@ibu.edu.tr adigüzel_m@ibu.edu.tr, adigüzelsani@yahoo.com, ibrahim_kibris@mynet.com, yavuzer_h@ibu.edu.tr hayati_yavuzer@hotmail.com, ozcan_h@ibu.edu.tr , ayyildizm2002@yahoo.com, zekigurel@yahoo.com , halitkaratay@ibu.edu.tr , deniz_k@ibu.edu.tr , alimuratberker@gmail.com ,
SAYFA 3:aydin_b@ibu.edu.tr , kotil_e@ibu.edu.tr , durusoy_s@ibu.edu.tr , sevimakdemir@yahoo.com , kseyit@yahoo.com, gunes_s@ibu.edu.tr , sagunes@yahoo.com , fengin@hotmail.com , emrebiber@yahoo.com – biber_a@ibu.edu.tr , yıldırım_c@ibu.edu.tr , konur_f@ibu.edu.tr , ilter_e@ibu.edu.tr , kaptangil_k@ibu.edu.tr , serifoglu_f@ibu.edu.tr , Ulusoy_m@ibu.edu.tr , cukur_s@ibu.edu.tr , erol_i@ibu.edu.tr, ierol2001@yahoo.com , velioglu_m@ibu.edu.tr , erel_d@ibu.edu.tr mozcan@ibu.edu.tr, muratozcan54@hotmail.com , yildiz_m@ibu.edu.tr ,oerkanli@e-kolay.net erkanli_o@ibu.edu.tr , turkyilmaz_a@ibu.edu.tr , ulker_g@ibu.edu.tr , oke_m@ibu.edu.tr , yuceturk_e@ibu.edu.tr , akyildiz_n@ibu.edu.tr , kilicf2@ibu.edu.tr , erencin_a@ibu.edu.tr / ariferencin@hotmail.com , parlak_i@ibu.edu.tr , kayikci_m2@ibu.edu.tr / murat347@ttmail.com , aydin_s@ibu.edu.tr , kamerkasim@yahoo.com / kamerkasim@hotmail.com , ataman_m@ibu.edu.tr , yaman_a1@ibu.edu.tr / ayaman@yahoo.com , dalar_m@ibu.edu.tr , mehmetdalar@hotmail.com rektor@adiyaman.edu.tr , agultek@inonu.edu.tr , abayri@adiyaman.edu.tr , bkocadas@adiyaman.edu.tr ,
SAYFA 4 :osari@adiyaman.edu.tr , sekmekci@adiyaman.edu.tr , eizci@adiyaman.edu.tr , kgulum@adiyaman.edu.tr , bahirselcuk@gmail.com , ntozlu@adiyaman.edu.tr , akinci@aku.edu.tr , ucarm@aku.edu.tr , ayildiz@aku.edu.tr , tkoken@aku.edu.tr , ndogan@aku.edu.tr , israfil@akdeniz.edu.tr , certel@akdeniz.edu.tr , demircan@akdeniz.edu.tr , mbalci@akdeniz.edu.tr , sozdem@akdeniz.edu.tr , idemir@akdeniz.edu.tr , fefdekan@akdeniz.edu.tr / aaergin@akdeniz.edu.tr, gokturk@akdeniz.edu.tr , dekyrd1@akdeniz.edu.tr , myalcin@akdeniz.edu.tr , semramirici@akdeniz.edu.tr , rektor@aksaray.edu.tr , helhatip@aksaray.edu.tr , cumhur.cokmus@aksaray.edu.tr , A.gul-07@hotmail.com , banu.yaman@aksaray.edu.tr , ademocal@aksaray.edu.tr / ademoc71@yahoo.com akocagun@hotmail.com , tctunc@gmail.com , gokhan.ozsoy@aksaray.edu.tr , ozgulkeles@aksaray.edu.tr / ozgulkeles@gmail.com ,mkaraarslan@aksaray.edu.tr , muhsinkaraarslan@hotmail.com , emineo@hacettepe.edu.tr , ebelda@hacettepe.edu.tr , fsurmeli@anadolu.edu.tr , abarkana@anadolu.edu.tr , ngerek@anadolu.edu.tr , nvarcan@anadolu.edu.tr , zaltan@anadolu.edu.tr , nulutak@anadolu.edu.tr , azozgur@anadolu.edu.tr , nkirimer@anadolu.edu.tr ,
ntimur@anadolu.edu.tr , zcobanli@anadolu.edu.tr ,
SAYFA 5 :nsugur@anadolu.edu.tr , msenyel@anadolu.edu.tr , natabek@anadolu.edu.tr , aozmen@anadolu.edu.tr , guneszeytinoglu@anadolu.edu.tr , hmandal@anadolu.edu.tr , ykocadoru@anadolu.edu.tr , esagaogl@anadolu.edu.tr , eliftar@anadolu.edu.tr , aiftar@anadolu.edu.tr , yyazan@anadolu.edu.tr , rgeylan@anadolu.edu.tr , acabuk@anadolu.edu.tr , aatar@anadolu.edu.tr , gsevil@anadolu.edu.tr , mcakir@anadolu.edu.tr , byolcay@anadolu.edu.tr , kozdas@anadolu.edu.tr , hoscan@anadolu.edu.tr , cgirgin@anadolu.edu.tr , hyavuz@anadolu.edu.tr ,
mkockar@anadolu.edu.tr , mcavcar@anadolu.edu.tr , bergun@anadolu.edu.tr , eputun@anadolu.edu.tr , eozkalp@anadolu.edu.tr , aozdas@anadolu.edu.tr ,
merdogan@anadolu.edu.tr , abdullahd@anadolu.edu.tr , khcbaser@anadolu.edu.tr , aykilic@anadolu.edu.tr , hnoktay@anadolu.edu.tr , igunes@anadolu.edu.tr ,
ahakan@anadolu.edu.tr , atyuruk@anadolu.edu.tr , ydemir@anadolu.edu.tr , rektor@ankara.edu.tr , talug@ankara.edu.tr , nhalloran@ankara.edu.tr , yoguz@ankara.edu.tr , akaracabey@ankara.edu.tr , mdelilbasi@ankara.edu.tr , bekir.onur@education.ankara.edu.tr , yalcin@ankara.edu.tr , sucuoglu@education.ankara.edu.tr , yildiz@media.ankara.edu.tr , dtcf@humanity.ankara.edu.tr , dekanlik@dentistry.ankara.edu.tr , dekanlik@education.ankara.edu.tr