• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
allahım yaaa :((( sitenın azizline ugradım ne guzel hepsinin sonuna '' ; '' koymustum .. şimdi bastan baslıcamm :oklava: kötükedihüso

bu arada gmaili olan arkdaslar benım hotmaillik die ayırdıgım sayfaların tumunu aynı anda gonderebilir kopyala - yapıştır yerimseniben

O harfide bitti.... :lepi:
ben biraz ara veriyorum kizlar...
P ve Q kaldi...
ders calisip biraz dinlendikten sonra yine devam edicem....

abba canim metni ve adresleri iki üc safyada bir tekrarlasan böylelikle topice bakanlar daha rahatlikla bulurlar ne yapacaklarini...

:enbuyukkk::enbuyukkk:bende katiliyorum bizler nasil turkey deyil türkiye diyorsak almanlarda bize kiziyor almanya dememize alman deyil deutsche aslinda herkez herkeze kiziyor ben almanyadayim elimden geldiyince tr hakkinda bir konu oldumu tryi cok guzel savunurum orasi benim yurdum burada yasayan turklerde avrupaliyiz diyorlar bende katilmiyorum ben turkum diyorum yagla su birbirine karisirmi istesdekte karis tiramayiz deyilmi biz insanlar avrupali olma hevesindeyken türkiyeye hindi demisler umurlarindami burada cogu turk ayyyyyy ben burda yasiyom orasi beni ilgilendirmez diyorlar nedemek isteyimi anlamissindir umarim neyse yolun acik olsun arkandayiz

abba canim metni ve adresleri iki üc safyada bir tekrarlasan böylelikle topice bakanlar daha rahatlikla bulurlar ne yapacaklarini...

profillere mesaj bırakırken sayfa numarası verdik ya ablam ama güncellenlense de bir şey olmaz.nasılsa sayfa numarası belli.
benim 20 sayfam var ben q harfini yaparım tatlım.sen ders çalış olurmu?

profillere mesaj bırakırken sayfa numarası verdik ya ablam ama güncellenlense de bir şey olmaz.nasılsa sayfa numarası belli.
benim 20 sayfam var ben q harfini yaparım tatlım.sen ders çalış olurmu?

canım kolay gelsin bnede P yi bitirdim içimdeki sen İn ilk 5 sayfa yapmış ama kapsam dışı olmuş Q ya da sondan sana yardım edeyim

merhaba kizlar bugün gönderdigim maillerden böyle bi cvp aldim...yanniz degiliz ...

Raziye Hanım ve ekibinin ülkemizin adı konusundaki duyarlılığını takdir ediyor ve kampanyasına destek veriyorum.Bu arada sizlerle bir anımı da paylaşmak istiyorum.Bir kaç yıl önce Tayvanlı bir heyete tercümanlık yaparken heyettikilerden biri benden şöyle bir soru sormuştu:"Bu ülkenin adı neden Turkey? sözlüğe baktım bunun anlamı "Hindi" imiş burada Hindi çok mu?" diye sormuştu.Ben onlara:"Bu ismin sizin bildiğiniz Hindiyle bir alakası yok.Bu ülkenin ismi Türkiye.Farsça "Türklerin yaşadığı yer" demek.XIX.yüzyılın sonunda İngilizler sorumsuzca ve hatta alay edercesine Türklerin kendilerince "Türkiye" denilen bu ülke ismine "Turkey" halkına da "Turkish" demişlerdir.Siz en iyisi Türkiye deyin" diye cevap vermiştim.O tarihten bu yana ben Uluslararası yazışmalarımda ve mektuplarımda hep "Türkiye" ismini kullanıyorum.Bundan dolayı iletişimde bir aksaklık da görmedim.Her zaman öğrencilerime de böyle yapmasını söylüyorum.Her kes (Devlet kurumları da dağil) bundan böyle bütün yazışmalarında "Turkey" yerine "Türkiye" ismini kullanırsa zannederim dünya ülkeleri de buna dikkat etmek zorunda kalacaktır. Varis ÇAKAN
tam beklediğimiz bir cevap ilk mailimiz umut verici

Teşekkür ederim içimdeki sen. Tüm adreslere gönderdim metni.
Daha öncede göndermiştik ama oradan olumsuz yanıt gelmişti.
zel_m@ibu.edu.tr
hayati_yavuzer@hotmail.com
m_c@ibu.edu.tr
kilicf2@ibu.edu.tr
dekyrd1@akdeniz.edu.tr
ademoc71@yahoo.com

Bu adreslere gönderilemedi. Yani ben gönderdimde geri geldi. Haberiniz olsun.Teşekkürler.

onlarıda çıkartırız olmazsa çok sağol

ben dün gece 11 sayfayı gönderdim geri dönen 10 kadar var ama işim bitince anca onları ekleyebilirim.gmail den atacaklar hotmail adresleri için kopyala yapıştır yapabilirler.ona göre ayarlandı.

Back